Valaki tudja ki õ?
2006. december 18. 13:16
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Idézet(Adryen @ 2006. December 18. - 14:07)
www.levaiadrienn.tvn.hu -n vannak képeim. Ennyit tudok tenni az ügy érdekében :-)
az oldal nem talalhato...
2007. január 07. 23:11
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Idézet(Adryen @ 2007. January 7. - 19:37)
na jó megerõltettem magam

Na látod erre az oldalra ilyen fotókat várunk. Meztelen képekre ott a MM, és a macskás oldal, mi a szép, nagy felbontású képeket várjuk ide.
JA és hadd üdvözöljelek a fórumon, mert mint láttam még senki nem tette meg (legalábbis ebben a topicban).
2007. január 11. 09:46
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Ez a beszéd... jöhet még ilyen bõven. Én legalábbis szívesen venném...
Köszi szépen!
Azt azért hadd kérdezzem meg. Ezek szép képek nagyon. De nincs esetleg saját készítésû? Úgy értem, ami nem photoshoot, hanem ami megmutatja milyen vagy a hétköznapokon.
Köszi szépen!
Azt azért hadd kérdezzem meg. Ezek szép képek nagyon. De nincs esetleg saját készítésû? Úgy értem, ami nem photoshoot, hanem ami megmutatja milyen vagy a hétköznapokon.
2007. január 11. 09:58
|
|
Adryenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.13. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 21488 offline
|
Idézet(zero_cool51 @ 2007. January 11. - 09:46)
Ez a beszéd... jöhet még ilyen bõven. Én legalábbis szívesen venném...
Köszi szépen!
Köszi szépen!
De vannak nyaralós meg önmagamat tükörbõl fotózós képeim, megkeresem õket ha gondolod
2007. január 11. 10:07
|
|
zero_cool51 |
|
Igen, annak nagyon örülnék...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: