Pixie Lott csillagokkal csókolózik
2012. január 11. 21:56
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
hát...nem tud már mivel elődrukkolni...így a kinézetre megy rá...:S de am semmi újat nem tud felmutatni már egy jó ideje...:SSS szerintem halad szép lassan ő is a sűlyesztőbe :SS
2012. január 12. 08:14
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Nekem a dal nagyon tetszik, jobban mint az előző. A klip is jó, csak Pixie-nek szerintem jobban áll a göndör haj (nem hittem volna, hogy egyszer valakiről ezt mondom). A klip amúgy egyáltalán nem Gagás. Én inkább Klyie klipjeihez hasonlítanám, de azért mégis különböző énekesnők, úgyhogy inkább hozzá sem hasonlít, legalábbis szerintem.
2012. január 12. 14:09
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Ez borzasztó. Pixie-t magamnak fedeztem fel a neten, amikor még nem volt ennyire híres, és imádtam a számait, főleg azokat, amikhez nem készült videó. Tavaly történt vele valami, mert egyre gagyibb zenéket és klipeket ad ki. Ez a mostani még a Broken Arrow-t is alulmúlta, pedig azt hittem, annál szarabb klipet nem látok majd tőle. És mégis. Bár a Broken Arrow szövege még különleges volt. Ez meg már "tizenkettő".
Sajnálom őt egy kicsit.
Tánctudásilag meg sosem értékeltem sokra, de aranyos volt. De azért nem kéne minden klipben táncolni.
Sajnálom őt egy kicsit.
2012. január 12. 16:17
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Szerintem sem lett jó szám. 
És a klip tényleg utánzat lett, már az első másodpercben 100%-ban Katy Perry - E.T. ..
Viszont ahaja és a sminkje a képen és a klipben is nagyon jó lett (hogy jót is mondjak róla..
).
És a klip tényleg utánzat lett, már az első másodpercben 100%-ban Katy Perry - E.T. ..
Viszont ahaja és a sminkje a képen és a klipben is nagyon jó lett (hogy jót is mondjak róla..
2012. január 12. 18:12
nem olyan rossz talán majd megkedvelem
de a régi stílus jobb volt
a haja az teccik jobban áll mint a rövid
de a régi stílus jobb volt
a haja az teccik jobban áll mint a rövid
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.

0 felhasználónak tetszik: