A What do you take me for? -ban nagyon jó haja volt.
Pixie Lott csillagokkal csókolózik
2012. január 11. 17:31
Ez nagyon nem az ő stílusa... Nekem valahogy nem tetszik, neki ez nem áll jól.
2012. január 11. 17:41
Nekem tetszik, de kezd átmenni tucatba. A Turn it up albuma nekem meg is van eredetibe és imádom. És egyetértek: VISSZA A RÉG PIXIT
2012. január 11. 17:45
Szerintem maga a szám nagyon jó,de a többiekkel egyetértésben vagyok,én is hiányolom a régi Pixie-t.
2012. január 11. 18:29
Én már az All about tonight c. számánál csalódtam benne.Valahogy éreztem, hogy ez is ilyen lesz….
2012. január 11. 18:43
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Tetszik ,de van ennél sokkal jobb száma és klipje is...
2012. január 11. 19:24
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szörnyű! Pixie túl tehetséges ahoz, hogy beálljon a sorba. Annyira tucat lett ez a szám. A klip meg szörnyű. A kinézetétéről nem is beszélve. Annyira imádtam azt a Turn It Up-os stílust. Fantasztikus volt... de ez nagyon gáz.
2012. január 11. 19:29
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Mi lett veled, Pixie? 
Őszinte leszek: Ez borzasztó. A dal iszonyat gagyi, a klip pedig úgyszintén. Mintha a hatvanas évekből szabadult volna ide. Ez a lány itt a klipben felszínes, mint énekhangilag, mint viselkedésileg. Ez nem Pixie. Kérem őt vissza!
Őszinte leszek: Ez borzasztó. A dal iszonyat gagyi, a klip pedig úgyszintén. Mintha a hatvanas évekből szabadult volna ide. Ez a lány itt a klipben felszínes, mint énekhangilag, mint viselkedésileg. Ez nem Pixie. Kérem őt vissza!
2012. január 11. 19:37
|
|
Monster899új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 166216 offline
|
Szerintem elég közönséges lett.. Az eleje meg a vége teljesen olyan mint katy perry ET-je..
2012. január 11. 20:01
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Monster899 egyetértek...Én nem olyan régóta bírom Pixiet de most nagyot néztem. Többet vártam volna tőle de ez így sikerült. Lesz majd még jobb is
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: