Pixie Lott csillagokkal csókolózik
2012. január 11. 15:43
A szám nagyon tetszik, de a klip nem jön be.. Nem is tudom, számomra túl "mű".. Persze Pix attól is gyönyörű..
2012. január 11. 15:59
|
|
Barbiee95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 326 Csatolások: 0 Azonosító: 151849 offline
|
Juhh....tényleg nagyon furcsa! Nekem mindig a Mamma Do videoklipből ugrik be az arca, meg a haja, mert az a kedvenc számom tőle, de így annyira fura. Rá se ismerek. A haja is tök más, a hullámos áll neki jól. :S Meg a hangja is...
2012. január 11. 16:11
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Anyám borogass, hogy néz ez ki?
Egyébként én a számot sem találom olyan kimagaslóan jónak, hiszen Pixie hangi adottságaiban jóval több van...
És milyen Lady Gaga-elemek? A klip egy az egyben úgy néz ki, mint Katy Perry: ET videó és hivatalos "lyrics" összemosva.
Csalódás.
Egyébként én a számot sem találom olyan kimagaslóan jónak, hiszen Pixie hangi adottságaiban jóval több van...
És milyen Lady Gaga-elemek? A klip egy az egyben úgy néz ki, mint Katy Perry: ET videó és hivatalos "lyrics" összemosva.
Csalódás.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2012. január 11. 16:36
|
|
evernight98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 108823 offline
|
szerintem borzasztó, pedig én szeretem Pixie-t.....
2012. január 11. 17:18
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
A klip és a haja nagyon nem tetszik. 
A szám meg egész jó, véleményem szerint, de valahogy nem az igazi. :S
A szám meg egész jó, véleményem szerint, de valahogy nem az igazi. :S
2012. január 11. 17:20
Nekem a dal aránylag tetszik, mert jó kis ritmusa van, de Pixie-ben ennél jóval több van. Sokkal egyedibb énekesnek tartottam, számomra ez a klip egy nagy csalódás volt. KÉRJÜK VISSZA A RÉGI PIXIE-T!!
2012. január 11. 17:21
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
a frizurájáért annyira ne vagyok oda és nem rosszból mert imádom a számait de tud ő ennél jobbat is
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.