A vámpírok után a zombik tarolnak
2012. január 12. 21:02
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
nem akarok ünneprontó lenni, de a vámpírok még oké, de zombik...oszladozó figurák fognak mászkálni, mert azok a zombik!szerintem ez nem lesz akkora őrület mint a vámpírok voltak!de azért kíváncsi leszek...
2012. január 12. 23:21
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Ha belegondoltok, már maga a vámpíros dolog is elég undorító. A vámpírok is hullák. Tök hidegek, vért isznak, nem dobog a szívük, nem lélegeznek. Igazából nálam az is nagy dilemma, hogy Bella például hogy eshetett teherbe, ha Eddie fiúnak nincsenek testváladékai, tehát kötve hiszem, hogy vámpírként valaha is járt spermabankban, értitek?! 
Szóval ha már a vérszopó vámpírok is visszataszítóak, akkor hogy a fenébe lehetne vonzó egy agyvelőt zabáló húsdarab? És mi az, hogyha megeszi egy ember agyát, akkor majd beleszállnak az érzései meg az emlékei? Ennyi erővel apám már erős hajlamot mutathatna a tojásköltésre a sok tyúkagy megevése után is. Jó, jó, tudom én, hogy ez csak mese, de könyörgöm! Legyen már benne némi ráció!
Hét szentség, hogy belőlem egy rozsdás öt forintost sem fognak kisajtolni ekkora marhaság miatt, aki meg hagyja magát, hát... az izguljon csak a zombikra.
Szóval ha már a vérszopó vámpírok is visszataszítóak, akkor hogy a fenébe lehetne vonzó egy agyvelőt zabáló húsdarab? És mi az, hogyha megeszi egy ember agyát, akkor majd beleszállnak az érzései meg az emlékei? Ennyi erővel apám már erős hajlamot mutathatna a tojásköltésre a sok tyúkagy megevése után is. Jó, jó, tudom én, hogy ez csak mese, de könyörgöm! Legyen már benne némi ráció!
Hét szentség, hogy belőlem egy rozsdás öt forintost sem fognak kisajtolni ekkora marhaság miatt, aki meg hagyja magát, hát... az izguljon csak a zombikra.
2012. január 13. 13:12
|
|
selly0715új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 161154 offline
|
ááá útálom a zombis filmeket/sorozatokat...Nem félelmetes,és nem is ilyesztő,mert tudom hogy nem léteznek...de viszont a szellemes filmek/sorozatok már félelmetes....De ez mi???Zombik esziik az embert...szánalmas aki az ilyeneket kitalálta! :/
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 13. 15:04
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Hát..a zombik távol állnak tőlem.A vámpírok sokkal jobbak!
2012. január 13. 17:07
a zombik nagyon távol állnak tőllem! a vámpírok inkább!!! ha már választani lehet!!! egyébként meg a vámpírnaplókat nézem!!! és nagyon szeretem! annyira mondjuk nem vagyok kíváncsi erre a filmre!!
2012. január 13. 17:27
|
|
demilovatoVEVOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 157570 offline
|
a vámpírok jobbak sokkal
2012. január 13. 18:05
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
nem kell zombi! maradjon a vámpír
2012. január 13. 18:57
selly0715, igazából ez is megtörténhetne (mármint a zombik) ha valamit nagyon elcsesznek az orvosok(de gondolom nem olyan bénák)!! Amúgy a zombi az jó úgy ahogyan van(nem kell azt is elcs*szni, mint a vámpírokat)!!
2012. január 13. 19:22
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Hú, basszus, most valaki tényleg azt mondja, hogy jobban szeretné, ha valaki beleharapna a nyakába, jól kiszívná az összes vérét, és ez jobb halálmód, mint hogy megegye valaki az agyát?
Egyik se jóó!
Mindkettő undorító, mindkettő természetellenes és higgyétek el, hogy a vámpírnak, akire olyan sokan izgulnak, ugyanannyira halott a szerszáma, mint egy zombinak!
Én eret vágok, ha valaki az ilyesmit szexinek tartja.
Fuuj!
Egyik se jóó!
ophely88
2012. január 13. 20:19
|
|
zsozso98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 157332 offline
|
szerintem is maradjanak a vámpírok a vérfarkasok meg a boszik , de valahogy nekem tetszik az a kép olyan misztikus és kiváncsi lennék egy zombis filmre de azért örülnék ha nem vinnék tulzásba
2012. január 13. 20:26
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
A zombikkal nincs bajom...de nem tartom őket olyan vonzónak mint a vámpírokat...
2012. január 13. 20:39
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Hogy őszinte legyek, én a vámpírokat sem tartottam szexinek, soha sem, de a zombik szerintem egy teljesen más kategória. Az, hogy valaki odaáll az ágyadhoz és kiszívja a véred, az minden, csak nem romantikus, a zombiknál pedig .. beléd harapdál vagy darabokat rág ki belőled ... nos, nem, köszönöm. Megmaradok 'prűdnek' és a koptatott farmeres, egyszínű pólós férfiakat, bőrdzsekiben és az öltönyös csókákat tartom vonzónak, akiknek földi halandó tulajdonságai vannak és humanoid munkája van, a Föld nevű bolygón
2012. január 13. 21:50
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.01.13. 20:39)
Hogy őszinte legyek, én a vámpírokat sem tartottam szexinek, soha sem, de a zombik szerintem egy teljesen más kategória. Az, hogy valaki odaáll az ágyadhoz és kiszívja a véred, az minden, csak nem romantikus, a zombiknál pedig .. beléd harapdál vagy darabokat rág ki belőled ... nos, nem, köszönöm. Megmaradok 'prűdnek' és a koptatott farmeres, egyszínű pólós férfiakat, bőrdzsekiben és az öltönyös csókákat tartom vonzónak, akiknek földi halandó tulajdonságai vannak és humanoid munkája van, a Föld nevű bolygón 
Oh, yeah!
Az utolsó vesszőig osztom ezt a nézetet! Hús-vér, farmeres, izzadásra hajlamos, meleg pasik előnyben!
ophely88
2012. január 14. 11:12
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Kokonuth @ 2012.01.13. 21:50)
Oh, yeah!
Az utolsó vesszőig osztom ezt a nézetet! Hús-vér, farmeres, izzadásra hajlamos, meleg pasik előnyben!
(a meleget úgy értem, hogy hőmérséklet szempontjából melegek.
)
Smokin' hot, helyes pasik, értettem ám, hogy mire gondolsz.
Kokonuth
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.