A vámpírok után a zombik tarolnak
2012. január 11. 15:41
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
a könyvet olvastam és nekem tetszett... kicsit morbid, de nagyon érdekes volt... de nem nagyon érdekel filmben.... pláne az alkonyat után.... az amekkora csalódás volt... kihagyom.... inkább maradok a könyveknél ((:
2012. január 11. 15:41
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Megmondom őszintén, szerintem akkora sikere nem lesz, mint a vámpíros filmeknek/sorozatoknak. A vámpíroknak sokkal messzebbre visszanyúló történeteik, legendáik vannak, a zombikról viszont alig lehet tudni valamit. Szóval nem hiszem, hogy a zombik valaha olyan híresek lehetnek, mint a vámpírok..
2012. január 11. 15:48
|
|
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline
|
azért a zombik se maiak éppenséggel, középkorban is volt egy s nem kettő történet róluk, ahogy vámpírokról is. Szóval ők is régi keletűek, csak eddig a vámpírok uralkodtak, lehet most sikerül a váltás. Nézd meg a The Walking Dead zombis sorozat milyen sikeres kint, szóval a filmnek is lehet esélye. Minden a tinilányoktól függ...
2012. január 11. 15:57
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Már nem azért, de szerintem szerelmi történetet írni egy (elvileg) rothadó, agyvelőzabáló szörnyszülött hulla köré... oké, a "vámpírba vagyok szerelmes, aki egy vérszívó démon" sztori is elég morbid de ez... beteg...
Úgyis megy állandóan a rinyálás itt is, hogy mi lesz így a fiatalság lelkével. Hát ezek után bele se merek gondolni
Úgyis megy állandóan a rinyálás itt is, hogy mi lesz így a fiatalság lelkével. Hát ezek után bele se merek gondolni
2012. január 11. 15:58
Nah erre kíváncsi leszek!!!Csak azt nem értem, mért akarnak mindet az Alkonyathoz hasonlítani!!
2012. január 11. 16:05
Előbb vámpír,most meg zombi.mi lesz még?A következő nagy "romantikus" történet a csupakabrasz és szerelméről fogy szólni.?Habár lehet,h még ez is jobb min egy bomlásnak indult zombi.Mindenesetre érdekel ,h mit hoznak ki ebből.
2012. január 11. 16:08
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
Védernyő megint alkotott akkor a t-virusal
de jól kifestik a filmek a jővőnket de nem baj
2012. január 11. 16:14
legközelebb legyen egy múmia-románc is. vagy loch ness-i szörny...
2012. január 11. 16:18
forever vérfarkasok meg vámpírok.. ők sokkal jobbak mint azok a nyálas zombik
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: