Rothadó hússzag, hörgés, agyzabálás – ezek minden zombi fő tulajdonságai. Tudnak vajon vonzóak is lenni?
A teljes cikkhez kattints ide!
A vámpírok után a zombik tarolnak
2012. január 11. 15:09
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ne erre kíváncsi leszek. 
Gondolom a filmet telerakják helyes pasikkal, aztán már kész is a világsiker...
Gondolom a filmet telerakják helyes pasikkal, aztán már kész is a világsiker...
2012. január 11. 15:15
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2222 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline
|
Már előre látom hogy nagyon fog tetszeni
Amiben Nicholas benne van az rossz film nem lehet, mert ő nagyon jó színész
Bár az Alkonyat sztárjai tényleg vonzóak
azért szerintem lesznek olyanok akik a zombikat is szeretni fogják. Hisz Nicholas mégha mint zombi nem is lesz vonzó azért a valóságban túltesz még Robert Pattinsonon is..
2012. január 11. 15:18
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Tutira nem fogja akkora izgalom és láz övezni, mint a vámpíros filmeket (Alkonyat, Vampire Diaries, True Blood...)! Ugyan már! Hogyan volna vonzó egy zombi? Micsoda képtelen ötlet chh
2012. január 11. 15:23
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Utálom ezt az egész vámpíros-lázat. Főleg, hogy az Alkonyat teljesen nyápiccá varázsolja ezeket a gonosz lényeket. Egy vámpír nem azon filózik, hogy most mi lesz, ha ember a barátnője (egyáltalán...ember a barátnője egy vérszívónak? nem az eledele?) hanem, hogy miként jusson újabb vérhez. Lehet, hogy visszamaradott, múltban élő lány vagyok, de még mindig borzongok ettől az egész nyávogós vámpír hülyeségektől.
És ami az amerikaiakat illeti...a zombikat is el fogják rontani, az fix. Érző, cuki, rosszfiús sztárocskákat fognak csinálni belőlük, ami egyszerűen visszataszító.
És ami az amerikaiakat illeti...a zombikat is el fogják rontani, az fix. Érző, cuki, rosszfiús sztárocskákat fognak csinálni belőlük, ami egyszerűen visszataszító.
2012. január 11. 15:23
|
|
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline
|
Olcsi: itt csak az Alkonyat játszik szerepet, mivel a másik kettő amit írtál sorozat. A film pedig a Summit rendezi, aki kicsit beAlkonyasította a promóképeket és gondolom a trailer is olyan lesz. Tudod addig üljük meg az Alkonyat vonatot, míg robog.
Ha kicsit is fog hasonlítani az Alkonyatra, 100% a siker, ez tuti.
2012. január 11. 15:25
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Olcsi: Régebben ezt mondhattuk volna a vámpírokra is,vérszívó sápadt emberriogtó valamik,erre... 
Nicholast a Skins-ből ismertem meg,ott tetszett az alakítása,remélhetőleg ebben is hozza a formáját,bár ezen a képen nem valami vonzó számomra
Nicholast a Skins-ből ismertem meg,ott tetszett az alakítása,remélhetőleg ebben is hozza a formáját,bár ezen a képen nem valami vonzó számomra
2012. január 11. 15:31
Mit ne mondjak eléggé borzasztónak tűnik számomra...
Na, nehogy már ez lesz a következő Alkonyat..
Mindenesetre a szereplők helyesek, de hogy zombik...
(Semmi bajom a zombikkal, de KÉPTELEN vagyok megérteni, hogy hogyan lehet ebből egy szerelmes tiniszori...
Aztán lehet, hogy velem van a baj... )
(Semmi bajom a zombikkal, de KÉPTELEN vagyok megérteni, hogy hogyan lehet ebből egy szerelmes tiniszori...
2012. január 11. 15:34
Na, most kell dönteni. Hideg vagy, szőrös , vagy rothad szagú legyen a tinilányok kedvence... Ezek után a szellemek jönnek, vagy van még valami?
Amúgy a filmre kíváncsi vagyok, és tuti megnézzem, mert még nem nagyon láttam zombis filmet.
Amúgy a filmre kíváncsi vagyok, és tuti megnézzem, mert még nem nagyon láttam zombis filmet.
2012. január 11. 15:37
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Úristen.xDD bocsánat,de ekkora sz*rságot még életemben nem hallottam.
Gondolom zabálni fogja a sok tinicsaj...xD meglátszik,hogy Stephenie M.keze is benne van a dologban..minden természetfeletti lényből kész viccet csinál.. (nem mintha én nem lennék tini )
2012. január 11. 15:37
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Nem elég, h a vámpír mítoszt tönkre b*szták már a zombi filmek kultusza se lesz a régi... EZT ÉN NEM HISZEM EL!!!! K****ra b***za meg hálivúd!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.