VV Gergő felmelegítette régi kapcsolatát
2012. január 11. 19:54
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Igen ,a csaj nem egy nagy szépség... :/ De Gergőt sem bírom
2012. január 11. 21:29
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nekem nagyon bűzlik valami körülöttük... Egy nőben csak lenne annyi büszkeség, hogy nem fogadja azonnal vissza a férfit, aki 3 hónapon keresztül mással csókolózott. Szerintem mindezt azért csinálták, hogy Gergő tovább bennmaradjon, mert ha nem lett volna a kapcsolata Serivel, tuti, hogy sokkal unalmasabb személy lett volna... Ez saját teória, nem tudom, hogy mi igaz belőle és mi nem...
2012. január 15. 15:57
én a "Csilla" helyébe meg nem bocsájtottam volna! azért ott Gergő Sherivel smacizott meg összebújt!!! én nem bocsájtottam volna meg neki! nem értem ezt a kapcsolatot!!!
2012. január 15. 17:01
én nem is sajnálom ,hogy kiesett a gergô.a legvisszataszitobb dolog egy pasiban ,ha egy nô érzéseivel jatszik
2012. március 16. 18:54
|
|
VampireFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 170489 offline
|
én nem is sajnálom ,hogy kiesett a gergô.a legvisszataszitobb dolog egy pasiban ,ha egy nô érzéseivel jatszik
Forrás: http://www.starity.hu/magazin/23689-vv-gergo-felmelegitette-regi-kapcsolatat/#ixzz1pEAnKr7Q
Forrás: http://www.starity.hu/magazin/23689-vv-gergo-felmelegitette-regi-kapcsolatat/#ixzz1pEAnKr7Q
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: