Christina Aguilera: „Szeretem a testem”
2012. január 26. 15:57
Nagyon jól nézki,úgyhogy nem tudok vele nem egyet érteni
2012. február 02. 14:54
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Igaza van!ha valaki sovány az anorexiás,ha valaki kövér az disznó,szerintem mindenkinek van valami szép mellesleg Christina nagyon szép nő!
2012. február 02. 14:56
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Idézet (ducsaianna @ 2012.02.02. 14:54)
Igaza van!ha valaki sovány az anorexiás,ha valaki kövér az disznó,szerintem mindenkiben van valami szép mellesleg Christina nagyon szép nő!
2012. február 04. 23:16
|
|
milkywayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 134 Csatolások: 46 Azonosító: 160949 offline
|
Igaz, igaz. Nincs olyan ember akinek valaki teljesen tökéletes lenne a lábujjától a feje búbjáig, tehát meg tudom érteni. Mind amelett nekem személy szerint nagyon elegem van a vékony sztárokból, hírességekből. Kifejezetten idegesít. Inkább azt tartom helyesnek mint amit Christina és annak idején még Demi Lovato is hangoztatott: nem az számít ,hogy milyen az alakod vagy hogy nézel ki hanem az hogy ki vagy és hogy viselkedsz másokkal. Becsülendő dolog mind 2 lánytól. Ráadásul ők igy is fantasztikusan néznek ki, most hogy felszedtek 1-2 kilót.
2012. február 06. 16:38
|
|
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline
|
Igazat adok Christinának. Nem ma kezdte az ipart, tudja, miről beszél. Ha boldog telt idomokkal, akkor boldog. És ebbe senki nem szólhat bele. Én speciel örülök, hogy nem a 40 kilós sztárok közé tartozik, akiket a legelső szellő elrepít.
2012. február 07. 17:36
Bocsánat elírtam a hozzászólásomat válás akar az első mondatnál lenni!!!Bocsi
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: