Christina Aguilera: „Szeretem a testem”
2012. január 11. 16:20
Talán nagyon megviselte a vallás.Sajnálom őt, de jó látni, hogy ő így is boldog és nem érdekli, amit róla mondanak!!
Egyébként több ilyen sztár kéne, aki így gondolkodna!!
Meg szerintem így is ugyanolyan szép, mint bármikor!!
Lényeg annyi, hogy ő boldog, és csakis ez számít!!
Nem??
2012. január 11. 16:47
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Nem érdekel hány kiló csak csináljon olyan jó zenéket mint régebben.Neki van hozzá tehetsége.
2012. január 11. 17:34
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Szerintem ő olyan szép mint volt
2012. január 11. 18:01
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Igaza van!Christina nagyon szép!
2012. január 11. 18:04
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
szerintem nagyon szép
2012. január 11. 20:21
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet
Soha nem lehetsz elég tökéletes, vagy túl vékonynak, vagy túl teltnek tartanak.
Ez a kijelentése nagyon igaz..
Teljesen egyetértek Christinával, hiszen az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. Elismerem, hogy tényleg felszedett magára pár plusz kilót, de engem nem zavar és akkor ezek szerint őt sem. Szerintem így sokkal jobban néz ki igazi szép, nőies alakja van! Sugárzik róla az önbizalom! A hangja ugyanolyan gyönyörű marad akár hogy is néz ki!
2012. január 11. 20:39
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Helyes, helyes. Nem kell emésztenie magát emiatt.
2012. január 11. 20:51
Szerintem nagyon szép, akármennyi a súlya. Lényegtelen hogy hogyan nézel ki, magadnak kell megfelelned. Fő az önbizalom
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 11. 20:56
Christina szép így is és kész.Mindig lesznek olyan emberek akik nem fogják őt elfogadni..
2012. január 11. 22:02
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Teljes mértékig igaza van. Akinek meg nem tetszik az meg elmehet melegebb éghajlatra
2012. január 12. 06:55
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
amileroable amileroable
@DirtyDiana90 szomorú, hogy szerinted pár plusz kilóval már nem lehet boldog az ember... és igen, Xtina vékony alkat volt, de a szülése óta ingadoó a súlya... és a 2011-es évet
valóban csúnyán kezdte, de sikeresen fejezte be, szóval nem iga, hogy képtelen lett volna összeszedni magát
Először is, szerintem rendesen félreértettél. Én nem azt írtam, hogy pár kg plusszal nem lehet boldog valaki, de inkább olvasd vissza még egyszer szerintem.
Számomra, amit Christina mond csupán önámításnak tűnik, semmi többnek.
@DirtyDiana90 szomorú, hogy szerinted pár plusz kilóval már nem lehet boldog az ember... és igen, Xtina vékony alkat volt, de a szülése óta ingadoó a súlya... és a 2011-es évet
valóban csúnyán kezdte, de sikeresen fejezte be, szóval nem iga, hogy képtelen lett volna összeszedni magát
Először is, szerintem rendesen félreértettél. Én nem azt írtam, hogy pár kg plusszal nem lehet boldog valaki, de inkább olvasd vissza még egyszer szerintem.
Számomra, amit Christina mond csupán önámításnak tűnik, semmi többnek.
2012. január 12. 17:05
Christina gyönyörű nő, és kellemesebb élmény Őt nézni, mint egy anorexiás kiscsibét, akin szó szerint anatómiai vizsgálatokat lehetne végezni. Egy a gond, hogy a mai nőideál csontvékony, műtött, gépesített hangú valami, aki a teste árulásával keresi a pénzt. Xtina egyátalán nem ilyen, és talán ezért is bántják, kritizálják folyamatosan. Oké, kritika, de akkor már legyen építő, fejlesztő, és ne a súlyáról és a vastag combjairól szóljon. Christina a valaha élt legtehetségesebb énekesnők egyike, csak az a gond, hogy manapság ezt sajnos kevesen veszik észre
2012. január 13. 20:53
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Igaza van. Jól nézel ki, Christina!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.