Christina Aguilera mindig is saját magának akart megfelelni. Mostanában rengeteg rosszindulatú kritika érte őt a súlyával kapcsolatban, de ő nem törődik ezekkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Aguilera: „Szeretem a testem”
2012. január 11. 08:27
Szerintem nagyon megviselhette a válás. Őszintén sajnálom őt. Nem világéletében volt ő trampli, bár szerintem még így is több benne a nőiesség és az erotikus kisugárzás, mint sok "vetélytársában". Aminak a legjobban örülök, hogy pozitívan áll a teste változásához. Dicséretet érdemel.
2012. január 11. 08:51
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem igy néz ki jól ahogy van
2012. január 11. 09:28
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Szerintem semmi gond a súlyával, ezek a plusz kilók nagyon jól állnak neki, csak néha nem a megfelelő ruhát választja. Amikor viszont eltalálja a ruhát, akkor iszonyat jól tud kinézni. Az meg mindenkivel előfordul, hogy mellényúl a gardróbban. Xtina mindig arról beszélt és énekelt, hogy vállaljuk fel önmagunkat, és ne szégyelljük akik vagyunk, nem számít mit mondanak mások... ezt millió dalban és nyilatkozatban hallhattuk tőle. Jó látni, hogy van egy sztár, aki nem csak a levegőbe beszél, nem bújik álarcok mögé, és tényleg meri felvállalni önmagát, nem törődve sem a jó sem a rossz indulatú megjegyzésekkel. Soha nem értettem, miért tartja az emberek többsége unszimpatikusnak, amikor a sztárvilágban ő az egyik legőszintébb, legemberségesebb, legokosabb és legjószívűbb sztár. Remélem egyszer felnyílik az emberek szeme, és többé nem állítják szembe más előadókkal, nem piszkálják a súlyával, és hasonlókkal, mert csak a tehetség kellene, hogy számítson, és abból neki nagyon van. De ha Xtináról beszélnek az emberek, akkor mindenben találnak hibát. A Bionic alatt túl vékony volt nekik, most meg túl "kövér". Britneyvel mindig is jóban voltak, a média mégis éveken át kreált nekik egy durva cicaharcot, amiből csak Xtina jött ki rosszul. Nem értem miért bántják őt állandóan. De legyen ez az utálkozók baja, nem tudják miről maradnak le...
2012. január 11. 10:32
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Legalább nem egy anorexi nyávogó hangú tehetsetségtelen cicababa... Úgy hallottam, hogy a teltebb nőknek könnyebb erősebben, vastagon énekelni,mint pl. Adele is...
2012. január 11. 10:50
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Aha, majd el is hiszem neki...
Őszintén szólva, szerintem ezt csak azért mondja, mert eddig képtelen volt összeszedni magát és megbirkózni a gondjaival, újra formába lendülni.
Christina világéletében vékony alkat volt, kivéve 1-2 periódust az életében. Ne próbálja már meg megetetni ezt a maszlagot, hogy önmagához képest tetemes plusszal is boldog.
Egyszerűen nem hiszem el neki a magam részéről.
Inkább ragadjon futócipőt vagy akármi, mert a mozgás szabadságához semmi sem hasonlítható.
Őszintén szólva, szerintem ezt csak azért mondja, mert eddig képtelen volt összeszedni magát és megbirkózni a gondjaival, újra formába lendülni.
Christina világéletében vékony alkat volt, kivéve 1-2 periódust az életében. Ne próbálja már meg megetetni ezt a maszlagot, hogy önmagához képest tetemes plusszal is boldog.
Egyszerűen nem hiszem el neki a magam részéről.
Inkább ragadjon futócipőt vagy akármi, mert a mozgás szabadságához semmi sem hasonlítható.
2012. január 11. 11:04
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
@DirtyDiana90 szomorú, hogy szerinted pár plusz kilóval már nem lehet boldog az ember... és igen, Xtina vékony alkat volt, de a szülése óta ingadoó a súlya... és a 2011-es évet valóban csúnyán kezdte, de sikeresen fejezte be, szóval nem iga, hogy képtelen lett volna összeszedni magát
2012. január 11. 12:38
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Igazából ezt sajnos én sem tudom elhinni neki. Remekül hangzik, és nagyon örülnék, ha tényleg így lenne, de csak rá kell nézni mostanában... Habár a tettei szólnak szerintem leghangosabban azzal kapcsolatban, hogy hogyan is érzi magát valójában. Amióta a Bionic megbukott, és elváltak Jordannal, mintha egy teljesen másik nő lenne. Azelőtt volt remek stílusérzéke (bár nyilván régen is lőtt mellé párszor), érdekelte a külseje, és mindig adott is magára. Azok a "ruhák" viszont, amiket így teltebben magára erőltet, még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetőek esztétikusnak. A fellépései, hangja sem a régi egy ideje, mintha nem lenne már meg az az ív, ami eddig igen, mostanság nagyon erőlködik azoknál a hangoknál is, amik régebben simán kijöttek. Bár ha valóban járt énektanárhoz, akkor ez reményeim szerint javulni fog. Az új pasija szerintem a legkevésbé sincs rá jó hatással, és nekem csak egy B tervnek tűnik a srác, hogy ne legyen legalább egyedül. Az állandó ivásról, partizásról inkább már nem is szólnék, ehhez jött hozzá a súlyfeleslege, ami valószínűleg a "bánatombanzabálok" szindróma következménye... hát, egyértelműen látszik szerintem, hogy nagyon nincsen rendben a csaj. Eddig élete rossz időszakaiban is mindig törekedett a jobbra, hogy összekapja magát, ezt most én személy szerint nem látom, de lehet, hogy ehhez a mélyponthoz most több időre lesz szüksége. Mindenesetre mivel imádom, így nagyon szurkolok neki, hiszen szerintem mi rajongók tisztában vagyunk vele, hogy tud ő ennél százszor jobb is lenni, ha akar.
2012. január 11. 12:51
jó hogy még vannak ilyen gondolkodású emberek is.....
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 11. 14:23
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Habár azok a nagyon testhez simulós ruhák nem állnak jól semelyik teltebb nőnek, Christina ezt tudhatná, de semmi kifogásom nincs ellene, hogy kissé meghízott az utóbbi időkben. Imádom a hangját, kicsi koromban mindig is ilyenről álmodoztam, és egy énekesnőnek legfőképp ez számíthatna. Mert mostanában leginkább a csinos kis pofit, és a tökéletes alakot nézik, nem pedig a hangot. Nem akarok példákat mondani, mert akkor megint más témába keverednénk...
Én soha nem tartottam Christinát divatikonnak, vagy ahhoz hasonlónak, de nagyon szép nő. És aki szülő, tudhatja, hogy azután semmi sem lesz fontosabb a kisgyerekénél. " a kisfiam egészséges és boldog. Ez mind, ami számít"
Viszont az megint egy más téma, hogy egyesek itt sűrűn felteszik az 'anorexia' szót. Úgy gondolom, a fiatalok többsége nem is gondolja át, mit beszél. Az anorexia egy betegség, nagyon sajnálom akik ebben szenvednek, de attól még, hogy itt gúnyoljátok a vézna modelleket, vagy azokat, akik vékonyabbak az átlagnál, nem lesztek okosabbak és nem tűntök majd értelmesebbnek! Persze akinek nem inge, ne vegye magára.
Én soha nem tartottam Christinát divatikonnak, vagy ahhoz hasonlónak, de nagyon szép nő. És aki szülő, tudhatja, hogy azután semmi sem lesz fontosabb a kisgyerekénél. " a kisfiam egészséges és boldog. Ez mind, ami számít"
Viszont az megint egy más téma, hogy egyesek itt sűrűn felteszik az 'anorexia' szót. Úgy gondolom, a fiatalok többsége nem is gondolja át, mit beszél. Az anorexia egy betegség, nagyon sajnálom akik ebben szenvednek, de attól még, hogy itt gúnyoljátok a vézna modelleket, vagy azokat, akik vékonyabbak az átlagnál, nem lesztek okosabbak és nem tűntök majd értelmesebbnek! Persze akinek nem inge, ne vegye magára.
2012. január 11. 14:31
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Úristen, szóval ez már dagadtnak számít? Mekkora balfékek ezek... Akik ezt kitalálták, biztos 5× akkorák, mint Christina. Még gyereke is van, ahhoz képest bomba formában van! És különben is, amíg jó a zenéje, kit érdekel, hány milligrammot szedett föl?? Nem normális, hogy az az elvárás, hogy 30 kg-s csontváz legyen mindenki! És nem az anorexiásakról beszélek, ők nem tehetnek róla, de ha így folytatják, mindenki hánytatni fogja magát, hogy sovány legyen, ami meg már ugye bulimia...
2012. január 11. 15:00
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Szerintem nem néz ki rosszul egyáltalán. Mondjuk én ami a kinézetet illeti sosem a testet nézem, hanem az arcot. Az arca pedig gyönyörű. De a testével sincs gond. Oké, őt nem így szoktuk meg, de ez nem természetellenes, vagy ilyesmi. Ha valakit így meglátsz az utcán, akkor jobb esetben nem dagadt disznózod le. Teljesen normális súly, csak azért van ekkora hangsúly most ezen, mert mindig vékony volt.
Fruzsi26:
Fruzsi26:
2012. január 11. 15:22
teljesen igaza van! christina külömben is gyönyörű!
2012. január 11. 15:38
Ha valóban így áll a dologhoz, minden elismerésem Christina-nak!!!
Több ilyen gondolkodású ember kéne a sztárvilágba!!
Igenis: legyen megelégedve magával, a pozitív energia pedig a külvilágnak is megmutatkozik!!
2012. január 11. 15:41
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Ez a jó hozzáállás!
Az emberek meg leállhatnak azzal, hogy "milyen duci lett", mert semmi baj az alakjával. Tudom, már mindenhonnan ez folyik (szerencsére), és én is sokszor leírtam már, de nem attól lesz valaki szép, hogy csont vékony...sőt! De persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a vékony lányok csúnyák, csak hogy attól még, hogy valaki kicsit teltebb, még nem azt jelenti, hogy sürgősen fogyóznia kéne...
2012. január 11. 15:51
|
|
cinthyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 136527 offline
|
A cikkem publikálója elírta a Marie Claire magazin nevét.. most olyan minta én csesztem volna el..
na mindegy nagyon köszönöm,h ezt a cikkemet is kiraktátok 
A véleményekről meg annyi, hogy aki igazi fan és szinte napról-napra követi Christina életét az igenis tudhatná és elhihetné, hogy ő valóban nagyon boldog most élete eme szakaszában. Amúgy meg sokatokkal egyet értek, hogy nem ez számít,hanem a gönyörű hangja, amit bár valaki azt íta 'elvesztette' az utóbbi időben, de ez egyáltalán nem igaz. Mindjárt jön az új album, lesz számos fellépés majd akkor meglátjátok..
A véleményekről meg annyi, hogy aki igazi fan és szinte napról-napra követi Christina életét az igenis tudhatná és elhihetné, hogy ő valóban nagyon boldog most élete eme szakaszában. Amúgy meg sokatokkal egyet értek, hogy nem ez számít,hanem a gönyörű hangja, amit bár valaki azt íta 'elvesztette' az utóbbi időben, de ez egyáltalán nem igaz. Mindjárt jön az új album, lesz számos fellépés majd akkor meglátjátok..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.