Eurovízió: megvannak az elődöntős dalok
2012. január 12. 21:03
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Wolf Katit küldném megint!vagy talán Tóth Gabit, de őszintén szólva nem vagyok ettől a listától hanyatt esve!!!:/
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. január 13. 16:18
|
|
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline
|
Tóth gabi , gyurcsík tibor
de mindenki nagyon jó
2012. január 13. 17:03
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Tóth Gabinak kéne mennie, szerintem ő a legjobb magyar énekesnő. Nagyon jó a hangja és jó előadó is, nem csak állna a színpadon. Viszont az eddigi dalaihoz képest ez nem sikerült olyan jól. A számok közül a legjobb szerintem Király Lindáéké, de nem rossz Fábián Juli, a Compact Disco és Tolvai Reni dala se. Wolf Kati számánál mondjuk talán nem jobbak és ha az is ilyen rossz helyezést ért el, akkor nincs sok esély.
2012. január 13. 17:42
|
|
cocochanell85új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 158023 offline
|
A Király tesók száma tetszik a legjobban, de lényegében mindegy, mert úgyis szimpátia meg a politika dönt. és minket magyarokat nagyon szeretnek Európában..
2012. január 13. 17:48
Én Caramelt, Gyurcsík Tibit vagy Kállay-Saunders Andrást küldeném.
Az AFC-t még a válogatóra sem engedtem volna, valami borzalom, amit művelnek. Még az hiányozna, hogy ott égessék az országot. Ha mégis ők mennek, nem sokáig kell hazánkért szorítani...
Az a Sophistic az mi?
Talán jobb, hogy nem hallottam tőlük ennél a kis részletnél többet...
Az AFC-t még a válogatóra sem engedtem volna, valami borzalom, amit művelnek. Még az hiányozna, hogy ott égessék az országot. Ha mégis ők mennek, nem sokáig kell hazánkért szorítani...
Az a Sophistic az mi?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 15. 19:30
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
Na, a magyarok megint bebukták, szerintem... Hamég Tóth Gabi vagy Caramel menne ki, az részemről oké, dehogy Király Linde?! ugyan már! mag afc... megsenézem magunkat, komolyan. letagadom, hogy magyar vagyok.
2012. január 15. 20:23
|
|
lizabubuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 159491 offline
|
Én komolyan mondom..megtagadom h magyar vagyok ha az AFC megy ki. Azért az már nekem egy kicsit nagyon nagyon sok lenne...meg milyen dolog ez egyáltalán a jelöltek között van?! Bírom én a zenéjüket meg jók is...de nem egy ilyen versenyre! :|
2012. január 16. 11:01
esküszön nem nézem meg mégegyszer ezt a topicot, mert felidegesítem magam. már előre látom, h tagadnom kell majd a nemzetiségemet.
hogy lehet az, h minden országban tényleg a legjobbra törekednek, mi meg oda akarunk állítani egy Caremellel? Afc-vel? meg Puskás Petivel? ....nem kicsit szégyen.
hogy lehet az, h minden országban tényleg a legjobbra törekednek, mi meg oda akarunk állítani egy Caremellel? Afc-vel? meg Puskás Petivel? ....nem kicsit szégyen.
2012. január 16. 17:27
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Hát remélem,Tóth Gabi vagy AFC megy ki.Vagy még esetleg Caramel vagy Kállay.De rem vmi jó számot választanak,mert Wolf Kati...na ő egy nagy sz*r
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.