De minta az:AFC,Feel és Yeah ok őket inkább nem küldeném a versenyre..
Eurovízió: megvannak az elődöntős dalok
2012. január 11. 15:28
|
Emiisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 138426 offline
|
Engem igazán egyik sem fogott meg, de talán ha:Király Linda,Caramel,Tolvai Reni vagy K.S.András akkor talán lenne egy kis esély..
xD
2012. január 11. 16:21
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Tolvai Renit kéne küldeni, mert hangilag és külsőleg is megállná a helyét egy ilyen versenyen. A Király Linda féle kompániával, se lenne baj, de számomra irritálóan profinak akarják magukat mindig beállítani, ami nem túl szimpatikus, bár azt nem vitatom, hogy tehetségesek a Király testvérek.
2012. január 11. 16:25
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
A Compact Disconak, a Király testvéreknek, Tolvai Renátának, A Kökény- Bencsik párosnak, Dancs Annamarinak egész jó előadása van, de szerintem a többi nem igazán..Nekem legalábbis nem..
2012. január 11. 16:29
|
|
Hencsó.h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 547 Csatolások: 34 Azonosító: 131907 offline
|
Most azt kellene nézni, hogy ki tudná Mo-t elöbbre vinni az Euróvízón. Hát a Compact Disco biztos nem jutna be a döntőbe. Olyan dal kell ami fülbemászó, az emberek könnyen megszeretnek. Ilyen szempontból úgy gondolom h vagy a Király tesóknak kellene menni,Kállaynak vagy Dancs Annamarinak (akár ki is az. még nem hallottam róla) v a Sphisticnek. De ha azt nézzük h ki a legprofibb kinek van a legjobb hangja akkor egyértelmű h Puskás Peti vagy Caramel *.* ^^
2012. január 11. 17:32
Akárki bármit mond én azt szeretném,hogy az X-faktoros Gyurcsik menjen ki.Szerintem csodálatos hangja van és melleselg jóképű férfi is.Mondjuk ide leginkább az számít,hogy pörgös legyen a dal,mellesleg ha férfi megy ki akkor jóképű legyen.Viszont még az hiányzik,hogy az Anti Fitness Club-bal égessük magunkat.
Amúgy még Kállay-Sanders András is jó választás lenne,meg a Puskás Peti is.
2012. január 11. 17:38
Ilyen szörnyű egy listát pff -.- Én Tibit küldeném ki, mert hiába esett ki először akkor is rettentően tehetséges... ő megérdemelné
2012. január 11. 17:39
Még Renit vagy Petit is kiküldeném de a többi mit akar ??
2012. január 11. 18:12
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Leginkább Compact Disco ezekből, de azért van pár aki esélyes, a Sophistic lenne a másik szavazatom, de a Yeah OK sokkal borzalmasabb, mint az összes többi számuk, (sőt, egyenes sz@r, sajnos, pedig jobbak) de a Tears of Millionsszal nyernének
Tóth Gabinak és Caramelnek is elég nagy esélye van, de nemtom, szeintem vagy a Kállay-Saunders András fog kikerülni (akinek borzasztóak a zenéi) vagy a Király tesók (akik még rosszabbak), mert eladhatóak. Ez van.
Ha összes magyar előadóból kéne választani, akkor nálam ez a lista így nézne ki:
Ágnes (bárhogy is, valószínűleg nem nyerne, mert a zeneéje azoknak szól, akik értik, de a 10-25 éves korosztály nagy része (nem mindenki!) nem érti...), Beat Dis, Vadfruttik, Gonzo, The KOLIN, CarbonFools... meg a Sophistic a Tears of Millionsszal...ennyi az összes magyar zene, amit el is tudok hallgatni
Tóth Gabinak és Caramelnek is elég nagy esélye van, de nemtom, szeintem vagy a Kállay-Saunders András fog kikerülni (akinek borzasztóak a zenéi) vagy a Király tesók (akik még rosszabbak), mert eladhatóak. Ez van.
Ha összes magyar előadóból kéne választani, akkor nálam ez a lista így nézne ki:
Ágnes (bárhogy is, valószínűleg nem nyerne, mert a zeneéje azoknak szól, akik értik, de a 10-25 éves korosztály nagy része (nem mindenki!) nem érti...), Beat Dis, Vadfruttik, Gonzo, The KOLIN, CarbonFools... meg a Sophistic a Tears of Millionsszal...ennyi az összes magyar zene, amit el is tudok hallgatni
2012. január 11. 18:39
Én éppenséggel Tóth Gabinak, Gyurcsík Tibinek és az AFC-nek szurkolok!!!
(De ha választhatnék, hogy ki menjen az Eurovízióra Carbonfoolst küldeném!!
)
2012. január 11. 18:57
Gabi, Compact Disco, Caramel, AFC...
De tökmindegy, mert idén se fogunk nyerni, ugyanis minden ország politikailag szavaz, mi meg ugye lent vagyunk a béka segge alatt...
De tökmindegy, mert idén se fogunk nyerni, ugyanis minden ország politikailag szavaz, mi meg ugye lent vagyunk a béka segge alatt...
2012. január 12. 07:16
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
Szerintem Tóth Gabinak kéne mennie,mert már nagyon jó hangja, mozgása, színpadi képessége van és ami a legfontosabb, hogy már egy tapasztalt előadó és ilyeneknek kéne kimenni, nem azok, akik csak most lettek sztárok 1-2 éve és Gabi már mindent tud a zenéről, menjen ő, vele szerintem esélyes lenne Magyarország.Katit kiküldték már nagyon korán az Eurovízióra, noha csak akkor lett sztár, akkor kezdődött el a zenei karrierje. De remélem most olyat küldenek ki, aki már nem 1 éve van a szakmában, aki most bukkant fel, mert az tök hülyeség, hogy olyan előadó menne ki, aki most lett sztár, és azzal elvenné attól a lehetőséget, aki esetleg sokkal többet tett le az asztalra, megdolgozott azért, hogy ilyen versenyekre menjen. Ez így lenne igazságos.
2012. január 12. 12:48
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
na ha már mindenki leteszi a voksát, akkor én is promotálnám a kedvencemet: nem egy szépfiúkból összetákolt csapat, hanem egy ZENÉSZ/BARÁTOKBÓL összeállt ZENEKAR. nem a trendeket meglovagoló hangzás- és gondolatvilág, hanem egy fertőző téveszmékkel telt idológiákról szóló dal és szöveg. remélem legalább kap annyi figyelmet, h meghallgatja vki a dalt, a szöveget, és érzi majd a hangszerek hangját.
"Bentről sose látszik tisztán hol csalnak az őszinték
Szándék ül a gyengék arcán, páran biztos elhitték...
(...)
Megy a harc, megy az archoz a színház..."
amúgy szeritnem v caramell v rencsike fog kimenni...
inkább Caramell. őszintébb egy pali.
"Bentről sose látszik tisztán hol csalnak az őszinték
Szándék ül a gyengék arcán, páran biztos elhitték...
(...)
Megy a harc, megy az archoz a színház..."
amúgy szeritnem v caramell v rencsike fog kimenni...
2012. január 12. 19:32
|
|
Smilegirl777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 165422 offline
|
Nekem ezek közül Király Linda, a Sophistic és Gallusz Niki tetszett a legjobban!
2012. január 12. 20:13
|
happymonkeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 137775 offline
|
Vagy Király Lindát vagy Caramelt küldeném...
esetleg Kökényt... meg talán Kállayt
esetleg Kökényt... meg talán Kállayt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: