Eurovízió: megvannak az elődöntős dalok
2012. január 10. 19:00
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ezek közül csak Gyurcsík Tibor-nak van hangja.
2012. január 10. 19:27
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Pocsék egy lista. Alig tudnék pár embert mondani,aki megállaná a helyét ott. Kíváncsian várom kit választanak ki,bár sokat nem várok,hiszen ezen a téren Mo. színvonala egy nulla.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 10. 19:36
Jézusom, hogy lehet ilyeneket egyáltalán feltenni egy listára? Király testvérek??? Hangjuk sincsen! Ott nem lesz stúdió, ami feljavítja- már bocsánat, kijavítom-, egyáltalán hangot ad nekik. Pff... szánalmas. szerintem inkább ne is küldjünk senkit, az ugyanolyan, mintha közülük bármelyiket küldenénk.
Annyi jó van, nem igaz, hogy csak ezeket a hatalmas 0-kat képesek egyáltalán listára tenni.-.-"
Annyi jó van, nem igaz, hogy csak ezeket a hatalmas 0-kat képesek egyáltalán listára tenni.-.-"
2012. január 10. 19:37
Csodálom, hogy SP-t nem írták fel, már csak ő hiányozna a listáról. :'D
2012. január 10. 19:39
|
|
Mélodramevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 233 Csatolások: 795 Azonosító: 128466 offline
|
Itt az összes dal (részletek):
Tóth Gabi dala ez alapján elég nagy csalódás, sokkal pörgősebbre számítottam
Komolyan mondom, küldjük az AFC-t, azon legalább nevettem, míg a többin sírtam, olyan rosszak
Tóth Gabi dala ez alapján elég nagy csalódás, sokkal pörgősebbre számítottam
Komolyan mondom, küldjük az AFC-t, azon legalább nevettem, míg a többin sírtam, olyan rosszak
2012. január 10. 19:42
Ez az ESC amúgy is egy vicc, nem mindegy, úgysem nyerünk. :"D Caramel és Puskás Peti dala tetszik a legjobban btw.
2012. január 10. 19:59
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Gallusz Nikivel és Puskás Petivel elérhetünk valami eredményt,de velük se nyerhetünk.
2012. január 10. 19:59
|
|
illusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 161775 offline
|
Pff...Idén sem fogunk nyerni... talán még Caramel az, akit elküldenék az Eurovízióra.
vannak olyanok a listán, akiről nem is hallottam XD ki állította össze ezt a listát? Mi alapján? :S
vannak olyanok a listán, akiről nem is hallottam XD ki állította össze ezt a listát? Mi alapján? :S
2012. január 10. 20:06
|
|
Helcsiancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 160234 offline
|
csak gratulálni tudok!!!
Ha Wolf Kati akinek van hangja nem nyert akkor ezek h nyerjenek !!:|
Ha Wolf Kati akinek van hangja nem nyert akkor ezek h nyerjenek !!:|
2012. január 10. 20:09
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
OMG! Ezek kik? Csomót nem ismerek. Ha meg ismerem, akkor a számot nem. Elég gáz a felhozatal... -.- Puskás Peti vagy Caramel mehetne
1 felhasználónak tetszik:
Fanni00
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.