Idézet (Holly Keller @ 2012.01.10. 21:14)
Tudom, és sok más olyan topikhoz is szoktam kommentelni, amik egyébiránt nem érdekelnek, de mivel "Ez van, ezt kell szeretni." dolog áll fent, ezzel kell beérnem. Hidd el, szívesebben olvasnék a kedvenceimről, mint ezekről a retkekről, akiknek helyük sem lenne ezen az oldalon. Amúgy csak azért kommenteltem, mert elolvastam a tőle idézett mondatokat, és ne haragudj, de igen retardáltnak kell lennie, ahhoz, hogy a leírtak igazak legyenek. Nem értem, hogy miért kell foglalkozni ezzel az egész média szennyel, mikor ott vannak a tehetségesebbnél is tehetségesebb sztárok! Persze emberej vagyunk, sokban egyetértünk, de ettől a nőtől a hátamon is feláll a szőr. Letojom, hogy ő most prostinak ment Dubajba vagy volt pár millcsije, hogy kiszórja csak úgy az ablakon. Számomra az a megdöbbentő és irritatív, hogy ezt kell olvasnom. Bekapcsolom a tévét vévé, feljövök ide vévé. Nem az, hogy esetleg debütálni fog a legújabb Jackman film valamikor. Ledöbbent és szánalomra méltónak tartom azt, hogy azt forszírozzuk, vévégigike nyaralt vagy árulta a testét. Enyhén szólva nem csak provokatív (mert én is ezért írtam), de elég primitív téma ez. Még mindig felteszem a kérdést ki az a Rácz Ildikó áliász vévégigi? Szerintem még mindig csak egy senki a kedves (ex)kollégáival együtt, akik végre eltűnhetnének. Semmi szükségünk ilyen média hulladékokra. Fél Európa meg rajtunk röhög, hogy kiket sztárolunk. Az én ingerküszöböm, de szerintem a tiéd is teljesen máshol kezdődik a sztárokat illetően. Én elhiszem, hogy kedveled Gigit, ismered vagy minden izéke, de valljuk be, semmi keresnivalója a médiában.
Én kedvelem Gigit, ettől függetlenül egyetértek veled abban, hogy rossz emberekről hallunk folyamatosan. Engem konkrétan Gigi nem zavar, de tény, hogy nem ilyenekről kéne cikkeknek lennie, ebben egyetértek.
Viszont az van, hogy azzal, hogy kommentelsz/kommentelünk azzal is foglalkozunk velük, és mivel az emberek foglalkoznak velük, ezért vannak még mindig a médiában. És tudom, hogy én is írok ide, de mint mondtam, engem nem különösebben zavar, hogy cikk van Gigiről, másról kéne, és nekem is van kismillió ember akiről szívesebben olvasnék de nem ez a fő probléma szerintem, legalábbis nem az egyetlen.
Engem csak az zavar, ha valaki kézzel-lábbal kapálózik, hogy őt aztán nem érdekli, de azért ír hozzászólást a cikkhez. Oké, rosszul esik, ha utálják, mert kedvelem, de az sokkal gázabb, ha valaki hangoztatja, hogy őt nem érdekli, de mégis ír. Én nem írok olyanhoz, ami nem érdekel. Olyanhoz igen, amit/akit nem szeretek, mert mondjuk felidegesít, nem értek egyet, vagy valami, viszont ha valami TÉNYLEG nem érdekel, akkor az olyan szinten nem érdekel, hogy rá sem kattintok a cikkre eleve.

0 felhasználónak tetszik: