Starity

VV Gigi: „Rosszul kommunikáltam”

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 10. 18:14 #41
- törölt felhasználó -    
Nem azért, de kalapomat emelem a nő előtt, olyan sötét, hogy rajta még az 5000 wattos izzó sem segítene. Ember, mielőtt felszálsz egy gépre, nem nézed meg a kijelnzőn, hogy hányadik kapuról indítják és, hogy mikor? Nem olyan egyszerű ám, mert több helyről be lehet csekkolni Ferihegyen, és ezek mind-mind ki vannak írva, valamint irányítanak téged pultról pultra. Itt adod le a csomagodat, ha Dubajba mész, itt nézik meg az útleveledet, itt nézik meg a kézipottyászaidat stb. Ez vagy ennyire sötét, vagy hazudik, mint a vízfolyás. Kivéve, ha annak a szuperhapsinak nincsen egy külön jetje, mert akkor még lenne értelme a dolognak, de, ha légitársasággal mentek, akkor kizárt, hogy azt higgye, Afrikába megy. Egyszerűen lehetetlen, mert akkor eleve rossz gépre szállna az ember. A másik meg nem kis összeg egy éjszakát eltölteni Dubajban. Egyik ismerősöm csak egy éjszakát szállt meg ott, és több mint egy milliójába került az, hogy 12 órára fedél legyen a feje felett. Ez egy olcsó kis kifogás volt. Persze, hogy a testét ment árulni, nincs értelme rágódni ezen a dolgon. De kérdem én, kit érdekel ez a nő? Ki ő, hogy most azt taglaljuk prosti-e vagy sem? Felőlem akár kiállhat az én utcám sarkára is, akkor sem tudnám emberszámba venni, meg, hogy őszinte legyek, nem is tud érdekelni. Le vagyok döbbenve, hogy manapság ilyen embörkékre van igény: vévégigi vajon prosti, vagy sem? - Eszem megáll, hogy ez kell az embereknek, és ide feljövök, aztán megint a vévés retek fogad engem. blink.gif Perfektó, fántásztikó!
3 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Thora_90, Christinna
2012. január 10. 18:18 #42
- törölt felhasználó -    
Azért az gáz,hogy még a saját maga védelmére sem tud úgy nyilatkozni,hogy azt értené valaki.. Bár nekem eleve "nem kenyerem" a Gigi féle "hírességekkel" foglalkozni ..úgyhogy részemről elmehet a világ végére is. Az,hogy a Blikk és a Fókusz is a Gigi féle szennyekkel foglalkozik az meg a másik szégyen..
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. január 10. 18:30 #43
iannina
iannina
focus on the good
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
De még milyen rosszul rohog.gif
2012. január 10. 18:44 #44
tayrina
tayrina
visszatérő vendég
Hozzászólás: 331
Csatolások: 2
Azonosító: 136968
szegényke rossz lehet neki
2012. január 10. 18:45 #45
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
Hozzászólás: 2126
Csatolások: 85
Azonosító: 159879
„...csak annyit tudtam, hogy egy afrikai országba megyünk”

Dubai mióta van Afrikában? És mióta ország? Úúúr Isteeen!!! Vagy ha már Gigiről van szó: Úúr Istn!!! Gigi!!! Ennyire...enyhén szólva...bolond vagy???
2012. január 10. 18:48 #46
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
egyszerűen prosti ez a csaj laugh.gif
2012. január 10. 19:09 #47
rebus05
rebus05
új tag

StátuszKössz,jól vagyok :)))
Hozzászólás: 63
Csatolások: 0
Azonosító: 153153
Én ennek a zakkant nőnek egy kényszerzubbonyt adnék ajándékba.
2012. január 10. 19:14 #48
- törölt felhasználó -    
Az sem biztos,hogy igazat mond, de az sem hogy hazudik.
Azért mondhat igazat ,mert : ... unsure.gif
És azért hazudhat..
1.mert nem is egyezett a sztorija a bátyával 2.piszkos kis múltja van
3.akit ilyen vádak érnek, az próbálja bizonyítani azt,hogy nem így vannak az állítások..
Miről beszélünk akkor most ?

Nem k_rvázhatjuk le , de nem is lehetünk abban biztosak,hogy nyaralgatni ment.
Ha esze van (már pedig az afrikai megszólalás alapján nem sok lehetséges), akkor nem csinál semmit, és ki áll az igaza mellett,mert,ha kiderül hogy igaz a "dubajozás", akkor megint egy hazug p_csának fogják tartani.
Ha viszont igazat mond és nyaralt, akkor sem lesz semmi, mert nem bizonyítja, és senki nem hisz neki bizonyítás nélkül. beer.gif
2012. január 10. 19:20 #49
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.10. 17:41)
Janet, nem a blikken és a borson van a hagsúly, hanem azon amit ő maga is elmondott a saját szavaival ellentmondásosan, illetve a fókuszban még láthattad/hallhattad is miket mond. Nagyon belekavarodott. Az általam beidézett cikk pedig gigi szavai alapján jogosan teszi fel a kérdéseket. Gigi azt mondja nem kért vízumot. Akkor hogyan juthatott el oda? Ilyen nincs, ennek van egy hivatalos menete. Az pedig, hogy afrikát mond az arab félsziget helyett megint csak az ő szegénységi bizonyxítványa. Béci azt mondta marokkóba ment munkaügyben, közben meg nem oda. Akkor most mivan?
Ebből persze még mindig nem következik semmi sem, de röhejes az egész pardon.gif
Szerk: Még hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy ha Lola, Tóth Gabi vagy Lilu utazna dubajba, senki sem tételezné fel róluk, hogy "dubajozni' mennek és nem nyaralni, ezt a következtetést Gigi múltja indokolja, az övék meg nem.

Jó, belekavarodott, hülyén kommunikált, nem így kellett volna, oké. De ezt ő is elmondta. És igen: ebből még nem következik semmi.
Az Afrika meg hülyeség volt valóban, de annak, hogy miért ment Dubaiba, meg hogy rosszat mondott szerintem nem sok köze van egymáshoz. Én ennek ellenére nem tartom hülye nőnek, folyékonyan beszél, jól fogalmaz, nem öö-zik, szóval nem kifejezetten az a sötét típus. Ettől függetlenül az Afrika tényleg gáz volt. De most szerintetek tényleg ennyi ideig tartott volna, ha "azért" ment volna? Mert szerintem rohadtul nem.
Szerintem meg rájuk is simán rájukfognák, hogy azért mentek. Jó, Giginél nyilván sokkal inkább, de az emberektől igenis kitelik, hogy erre következtessenek rögtön. A múlt az MÚLT. Én is Bon-Bon rajongó voltam kiskoromban és olyan hajam volt, mint a Beatles tagoknak, de már nincs így. Most ez csak egy példa rohog.gif
2012. január 10. 19:21 #50
LadyRainbow
LadyRainbow
visszatérő vendég

Státusz"What's your plane, fighter princess?"
Hozzászólás: 443
Csatolások: 4
Azonosító: 158368
Már elnézést, de ez a nő sík hülye, és rosszul hazudik pardon.gif
2012. január 10. 19:31 #51
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
A rejtély legvalószínűbb megoldása:
A csaj kurválkodni ment az arabokhoz. Tény, hogy korábban már kihallgatták ez ügyben, mert kapcsolatban állt egy "modellügynökséggel", mely lányokat közvetített ki korábban a tevezsokéknak. Természetesen-e kapcsolat az ő részéről bizonyára csak fotózásra korlátozódott ;D

Másrészt a valódi rejtély az, hogy kinek kell odaát a csaj?!

Nagyon igénytelen kocasejk az, aki épp ezt a csajt akarja homorítani, hiszen a dubaji uralkodó ház felsőbb körei általában többcélú társalkodóhölgyeket keresnek inkább maguknak (pár diplomával, nyelvismerettel, brazil gyantával), mintsem olyan egycélúakat, mint ez a Gigi.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2012. január 10. 19:32 #52
- törölt felhasználó -    
Ez már a nevetséges kategória. Ezen csak röhögni tudok. Ha már egyszer hazudik, akkor legyen már elég esze hozzá, hogy ne mást mondjon, mint amit valójában és ne nézze hülyének az embert. Így jár, aki hazudik. pardon.gif De nem hiszem el azt sem, hogy a "nyaralás" előtt nem tudott volna küldeni egy SMS-t sem.
2012. január 10. 19:32 #53
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (janet7 @ 2012.01.10. 19:20)
De most szerintetek tényleg ennyi ideig tartott volna, ha "azért" ment volna? Mert szerintem rohadtul nem.

Az egykor villalakó, Molnár Anikó is volt Dubaiban, egy herceg palotájában. Az ott történtekről két éve vallott a Fókusznak. Azt mondta, 1 millió forintot ígértek neki egy hétre, a házigazdát kellett szórakoztatnia több más lánnyal együtt.
- Nagyon szerencsésen megúsztam, egy hét alatt kétszer találkoztunk azokkal a férfiakkal, akikkel elvileg lehetett volna szexuális kapcsolat, de mivel 10 férfi volt, és 30 lány, rám nem került sor – mondta Molnár Anikó.

Forrás
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, hummingbirdheartbeat
2012. január 10. 19:46 #54
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Holly Keller @ 2012.01.10. 18:14)
Nem azért, de kalapomat emelem a nő előtt, olyan sötét, hogy rajta még az 5000 wattos izzó sem segítene. Ember, mielőtt felszálsz egy gépre, nem nézed meg a kijelnzőn, hogy hányadik kapuról indítják és, hogy mikor? Nem olyan egyszerű ám, mert több helyről be lehet csekkolni Ferihegyen, és ezek mind-mind ki vannak írva, valamint irányítanak téged pultról pultra. Itt adod le a csomagodat, ha Dubajba mész, itt nézik meg az útleveledet, itt nézik meg a kézipottyászaidat stb. Ez vagy ennyire sötét, vagy hazudik, mint a vízfolyás. Kivéve, ha annak a szuperhapsinak nincsen egy külön jetje, mert akkor még lenne értelme a dolognak, de, ha légitársasággal mentek, akkor kizárt, hogy azt higgye, Afrikába megy. Egyszerűen lehetetlen, mert akkor eleve rossz gépre szállna az ember. A másik meg nem kis összeg egy éjszakát eltölteni Dubajban. Egyik ismerősöm csak egy éjszakát szállt meg ott, és több mint egy milliójába került az, hogy 12 órára fedél legyen a feje felett. Ez egy olcsó kis kifogás volt. Persze, hogy a testét ment árulni, nincs értelme rágódni ezen a dolgon. De kérdem én, kit érdekel ez a nő? Ki ő, hogy most azt taglaljuk prosti-e vagy sem? Felőlem akár kiállhat az én utcám sarkára is, akkor sem tudnám emberszámba venni, meg, hogy őszinte legyek, nem is tud érdekelni. Le vagyok döbbenve, hogy manapság ilyen embörkékre van igény: vévégigi vajon prosti, vagy sem? - Eszem megáll, hogy ez kell az embereknek, és ide feljövök, aztán megint a vévés retek fogad engem. blink.gif Perfektó, fántásztikó!

Holly, tudod, hogy imádlak, de ha ennyire nem érdekel és ennyire nem érdemli meg, akkor miért írsz? Ezzel is foglalkozol vele, lássuk be.

ToTo: Jó, ezt bemásolhatod, de ettől még ugyanannyira lehetséges, hogy nyaralni volt és rohadtul igazságtalannak tartom, hogy tényként állítjátok be, mikor nem tudtok biztos semmit. A legtöbben meg mindenféle érv nélkül, csak úgy dacból benyögnek egy: "akkor is k.rva" szerű hozzászólást.
Amúgy Anikó tudtommal nem egy hétig volt, attól mert itt az van, hogy annyit ígértek egy hétre. Szerintem az ember akkorsem 1 hétre szokott menni.
Az meg a másik, hogy Anikónak nehezen hiszem el, bármit is mond. Mondjuk te meg nyilván így vagy Gigivel.
Amúgy te is leírtad a kulcsmondatot, hogy Giginek a múltja miatt biztosak ennyire az emberek abban, hogy azért ment. Ergo lehet, hogy simán nem, de persze hogy a múltja miatt, meg mert amúgysem túl közkedvelt, ráfogják.
Egyébként Giginek egyszerűen nem látok okot, amiért titkolnia kéne, ha azért ment volna. Ugyanis tudja, hogy nagyon sokan utálják és k.rvázzák és úgysem hiszik el amit mond. Ha azért ment volna és bevallaná, az utálók tovább utálnának, a rajongók meg nem pártolnának el, mert eddig sem tették. És fordítva is: az utálók akkor is hazugnak fogják tartani, bármit mond.
2012. január 10. 19:56 #55
Zsozsi13
Zsozsi13
maybe I'm the side of angel...

StátuszLondon sept. 29!*-* COMEEEEE!!!!
Hozzászólás: 1197
Csatolások: 32
Azonosító: 153514
Biztos nagyon rosszul kommunikáltál:'( csak az a para, hogy egy nagyon nagyon nagyon félreérthető szituációban!!!!!
2012. január 10. 20:01 #56
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (janet7 @ 2012.01.10. 19:46)
Egyébként Giginek egyszerűen nem látok okot, amiért titkolnia kéne, ha azért ment volna.

Én a helyében nem a rajongók meg nem rajongók elől titkolnám, nem is a média elől, hanem a család és a szülők elől. Ez lenne az alap, a családnak elhintheti, hogy elmegy marokkóba 'dolgozni' - aztán lebukik a reptéren egy átlagember elött, hogy dubai felé tart. Az átlagember elküldni a blikknek, hogy kit látott dubai felé. Béci reagál, hogy marokkóba ment és innentől kezdődik a terelés és mellébeszélés. Miért? Ha én azt mondom a családnak, hogy elmegyek két hétre tunéziába nyaralni, akkor nem hawaiin leszek két hétig, hacsak nincs titkolni valóm és nem nyaralni indultam, hanem másért. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat
2012. január 10. 20:02 #57
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.10. 20:01)
Én a helyében nem a rajongók meg nem rajongók elől titkolnám, nem is a média elől, hanem a család és a szülők elől. Ez lenne az alap, a családnak elhintheti, hogy elmegy marokkóba - aztán lebukik a reptéren egy átlagember elött, hogy dubai felé tart. Az átlagember elküldni a blikknek, hogy kit látott dubai felé. Béci reagál, hogy marokkóba ment és innentől kezdődik a terelés és mellébeszélés. Miért? Ha én azt mondom a családnak, hogy elmegyek két hétre tinéziába nyaralni, akkor nem hawaiin leszek két hétig, hacsak nincs titkolni valóm és nem nyaralni indultam, hanem másért. pardon.gif

Szerintem meg pont a család az, aki előtt nem kéne titkolnia.
Mert ők valószínűleg nem fogják k.rvázni és bemocskolni. Főleg, hogy a filmje is kiderült már.
2012. január 10. 20:06 #58
Astharose
Astharose
új tag

StátuszHakunamatata: milyen gyönyörű szó!
Hozzászólás: 12
Azonosító: 164882
Hogy őszinte legyek, én magasról lesz*rom, hogy Gigi hova ment. biggrin.gif
2012. január 10. 20:54 #59
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Ennek a nőnek már a villában is volt mit szégyellnie..erkölcsileg egy nagy nulla.
2012. január 10. 21:14 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.10. 19:46)
Holly, tudod, hogy imádlak, de ha ennyire nem érdekel és ennyire nem érdemli meg, akkor miért írsz? Ezzel is foglalkozol vele, lássuk be.

Tudom, és sok más olyan topikhoz is szoktam kommentelni, amik egyébiránt nem érdekelnek, de mivel "Ez van, ezt kell szeretni." dolog áll fent, ezzel kell beérnem. Hidd el, szívesebben olvasnék a kedvenceimről, mint ezekről a retkekről, akiknek helyük sem lenne ezen az oldalon. Amúgy csak azért kommenteltem, mert elolvastam a tőle idézett mondatokat, és ne haragudj, de igen retardáltnak kell lennie, ahhoz, hogy a leírtak igazak legyenek. Nem értem, hogy miért kell foglalkozni ezzel az egész média szennyel, mikor ott vannak a tehetségesebbnél is tehetségesebb sztárok! Persze emberej vagyunk, sokban egyetértünk, de ettől a nőtől a hátamon is feláll a szőr. Letojom, hogy ő most prostinak ment Dubajba vagy volt pár millcsije, hogy kiszórja csak úgy az ablakon. Számomra az a megdöbbentő és irritatív, hogy ezt kell olvasnom. Bekapcsolom a tévét vévé, feljövök ide vévé. Nem az, hogy esetleg debütálni fog a legújabb Jackman film valamikor. Ledöbbent és szánalomra méltónak tartom azt, hogy azt forszírozzuk, vévégigike nyaralt vagy árulta a testét. Enyhén szólva nem csak provokatív (mert én is ezért írtam), de elég primitív téma ez. Még mindig felteszem a kérdést ki az a Rácz Ildikó áliász vévégigi? Szerintem még mindig csak egy senki a kedves (ex)kollégáival együtt, akik végre eltűnhetnének. Semmi szükségünk ilyen média hulladékokra. Fél Európa meg rajtunk röhög, hogy kiket sztárolunk. Az én ingerküszöböm, de szerintem a tiéd is teljesen máshol kezdődik a sztárokat illetően. Én elhiszem, hogy kedveled Gigit, ismered vagy minden izéke, de valljuk be, semmi keresnivalója a médiában.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!