VV Gigi: „Rosszul kommunikáltam”
2012. január 10. 13:50
Már rég megtanulhatta volna, hogy ha egy "celeb" elindul a Ferihegyi reptére üdülni, és nem is mondta semmilyen újságnak, hogy hova-kivel-mikor megy hát akkor sajnálom, de válallja a következményeit.
2012. január 10. 14:15
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
jaj de kétszínû te jó isten
dehogy a barátjával utazott ez még hazudni se tud már most lebukott itt ezt mondja itt meg azt-.-"
dehogy a barátjával utazott ez még hazudni se tud már most lebukott itt ezt mondja itt meg azt-.-"
2012. január 10. 14:20
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
lauriii nem olvassák csak írnak de amúgy igazad van...Sok FAGYÜLÖLÖŐ!És némelyik nekem pofazza hogy ne itéljek el egy sztért.Nem kell hozzászólni ha nem tetszik ennyi!!!
2012. január 10. 14:25
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (MeganMolly @ 2012.01.10. 14:20)
Sok FAGYÜLÖLÖŐ!
Ez valami új fóbia? Fagyülölők?
Léteznek bokorgyülölők is?
A Green Peace nem tüntetett még ellenük?
2012. január 10. 14:26
hát komolyan már elfelejthetnék gigi-t . rühellem ezt a csajt....
2012. január 10. 16:23
Ó, hagyjuk már ezt a témát! Ez a csaj egy másodperc figyelmet nem érdemelne a médiában!
A Starity is lekattanhatna már a VV-s cikkekről, senkit nem érdekel.
A Starity is lekattanhatna már a VV-s cikkekről, senkit nem érdekel.
1 felhasználónak tetszik:
Christinna
2012. január 10. 16:27
Szerintem igaza van abban Giginek, hogy azt csinál amit akar nem kell magyarázkodnia!
2012. január 10. 16:37
Nem kell magyarázkodnia ez igaz.De a VV-os szereplésével válalnia kellett azt is hogy ha tetszik neki ha nem közszereplővé avanzsált,éa az őt szeretők illetve utálók nagyitóval figyelik minden lépését! És ha tényleg csak táncolni ment marokkóba,vagy pihenni a barátjával Dubaiba, azt miért kellett eltitkolnia a családja barátai elől? Ugyan már...Gigi múltját ezt a titokban eltünést Dubaiba való utazást nem könnyű össze adni..nálam 1+1=2 És nálam 2= könnyű pénz szerzés lehetőségét figyelmbe véve Dubai erre a legalkalmasabb...Lábat szét és már folyik is a lé....és itt a pénzre is gondolok! :-D
2012. január 10. 16:39
Itt mindenki hibás. A média azért, mert ha vmelyik sztár már kiteszi a lábát a lakásból, rögtön : XY elment X helyre. Vajon minek és miért ment el oda????
másrészről viszont Gigi is megmondthatna, hogy : nem kell találgatni, üdülni megyek a barátommal, hagyjatok nekem egy nyugodt nyaralást!
ennyi -.-
másrészről viszont Gigi is megmondthatna, hogy : nem kell találgatni, üdülni megyek a barátommal, hagyjatok nekem egy nyugodt nyaralást!
ennyi -.-
2012. január 10. 16:40
"afrikai országba megyünk"
Igazából nem érdekel ,hogy most prosti-e vagy sem . Szerepelt egy valóság-showban, oké , hello.
Minek foglalkozunk még velük? és Miért hírértékű az,hogy Gigike Dubajba megy? Had menjen... addig sincs itt.
Ja és az őszinteségét kiismertük a VV4 idejében, mikor megkérdezték,hogy van-e valami szégyenfolt az életében ...
Igazából nem érdekel ,hogy most prosti-e vagy sem . Szerepelt egy valóság-showban, oké , hello.
Minek foglalkozunk még velük? és Miért hírértékű az,hogy Gigike Dubajba megy? Had menjen... addig sincs itt.
Ja és az őszinteségét kiismertük a VV4 idejében, mikor megkérdezték,hogy van-e valami szégyenfolt az életében ...
An_d_a
2012. január 10. 17:03
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
na nekem mindegy igy is ugy is kurva!!
2012. január 10. 17:16
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Megint nagyon viccesek vagytok. Állítólagosan ugyebár senkit nem érdekel, ennek ellenére írnak a cikkhez. Na ez már alapból röhej, mert ha engem nem érdekel valami, akkor rá sem megyek a cikkre, nemhogy még írjak is hozzá. De az, hogy annak ellenére, hogy nem érdekel, még számon is kéritek, hogy hát mi az, hogy nem mutatott képet, ha igazat mondana, akkor mutatott volna, az egyenesen szánalmas. És akkor még nem is beszéltem azokról a mindenttudókról, akik kijelentik, tényként, hogy DE igenis azért ment oda. És azt te honnan tudod? Annál többet rohadtul nem tudhatsz meg a dologról, mint amennyit ő maga elmond, de ráadásul ő is mondja, hogy nem azért volt ott. Akkor vajon milyen alapon jelentitek ki tényként, amiről fogalmatok sincs? Véleményem szerint ha azért lett volna ott, akkor nem ennyi időre ment volna, szerintem logikus. A másik meg, hogy akkor nem posztolt volna minden nap Facebookra valamit, és még válaszolgatott is. Most nem a Fb-n van a hangsúly, csak nem hinném, hogy ha azért ment volna oda, akkor Facebookozott volna. Ja meg a másik kedvencem, amikor valaki információforrásnak a Bors, Blikk és hasonló szennylapokat tekinti és tényleg, komolyan elhisz nekik mindent és tényként tekinti. Ennek a cikknek is lehet, hogy a fele sem igaz, láttunk már ilyet szerintem. De ha ez igaz, akkor meg kismillió másik cikk róla nem az. De azért tekintsük ténynek. Persze csak akkor, ha Gigiről van szó, hiszen őt utálni kell. De amúgy nem érdekel titeket. Azért írtok ide, ítélkeztek felette és érzitek úgy, hogy bármi közötök lenne a magánéletéhez. Ja és azért írjátok a kis teóriáitokat ide olyan dolgokról, amiről igaz, hogy fogalmatok sincs, dehát az kit érdekel
Annyira mindegy, hogy mit csinál Gigi vagy hogy mit mond. Ha nem mondana róla semmit, akkor azért lenne gyanús, ha elmondja mi volt, akkor biztos hazudik, ha meg azt mondaná, hogy igen, azért volt, akkor meg mennének a szokásos k.rvázgatások. Még szerencse, hogy Gigi nem veszi fel ezeket, merthát tudja, hogy valakinek a nevelés ezen szakasza kimaradt.
Annyira mindegy, hogy mit csinál Gigi vagy hogy mit mond. Ha nem mondana róla semmit, akkor azért lenne gyanús, ha elmondja mi volt, akkor biztos hazudik, ha meg azt mondaná, hogy igen, azért volt, akkor meg mennének a szokásos k.rvázgatások. Még szerencse, hogy Gigi nem veszi fel ezeket, merthát tudja, hogy valakinek a nevelés ezen szakasza kimaradt.
raspberry
2012. január 10. 17:19
Ő baja...Előbb gondolkodjon aztán mondjon ki bármit is
2012. január 10. 17:41
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Janet, nem a blikken és a borson van a hagsúly, hanem azon amit ő maga is elmondott a saját szavaival ellentmondásosan, illetve a fókuszban még láthattad/hallhattad is miket mond. Nagyon belekavarodott. Az általam beidézett cikk pedig gigi szavai alapján jogosan teszi fel a kérdéseket. Gigi azt mondja nem kért vízumot. Akkor hogyan juthatott el oda? Ilyen nincs, ennek van egy hivatalos menete. Az pedig, hogy afrikát mond az arab félsziget helyett megint csak az ő szegénységi bizonyxítványa. Béci azt mondta marokkóba ment munkaügyben, közben meg nem oda. Akkor most mivan?
Ebből persze még mindig nem következik semmi sem, de röhejes az egész
Szerk: Még hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy ha Lola, Tóth Gabi vagy Lilu utazna dubajba, senki sem tételezné fel róluk, hogy "dubajozni' mennek és nem nyaralni, ezt a következtetést Gigi múltja indokolja, az övék meg nem.
Ebből persze még mindig nem következik semmi sem, de röhejes az egész
Szerk: Még hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy ha Lola, Tóth Gabi vagy Lilu utazna dubajba, senki sem tételezné fel róluk, hogy "dubajozni' mennek és nem nyaralni, ezt a következtetést Gigi múltja indokolja, az övék meg nem.
2012. január 10. 17:51
Sherpa egyetértek veled!!
Ez túl gyanús!!Minek eltitkolni egy egyszerű utazást??? Ezt én nem értem!!Meg minek érdemes a saját testvérének is hazudni?????Nah mindegy...Szerintem el is felejthetnénk őket egy életre, az egyszer biztos!!!
2012. január 10. 18:01
Az egész sztorinak semmi hírértéke nincsen mégis mindenki ezen csámcsog..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.