VV5: Kinga sorozatos hisztije vezetett a párbajhoz
2012. január 10. 14:13
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Nagyon remélem kint marad.....
2012. január 10. 14:54
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nem nézem a VV5-öt, de remélem, hogy bent marad, ugyanis ezesetben még csak véletlenül sem sétálhat velem szembe az utcán 
Csak néhány részt láttam, és egyértelműen ő ott bent a legidegesítőbb személy
Csak néhány részt láttam, és egyértelműen ő ott bent a legidegesítőbb személy
2012. január 10. 15:19
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
22 év alatt nem szembesült vele ,hogy az élet néha nehéz és nem voltak problémái ? O_o érdekes..
már én is rájöttem pedig még felnőtt sem vagyok
Az biztos ,hogy ha kiesik nem leszek szomorú..
már én is rájöttem pedig még felnőtt sem vagyok
2012. január 10. 15:34
egy el kényeztetett úri kisasszony aki mindig mindent megkapott az életben
én azt mondom menjen csak haza nem vagyok kíváncsi a hisztieire, jó nagy ívben teszek rá hogy szép-e vagy sem
Attilának is jobb lenne ha ez végre kiesne
én azt mondom menjen csak haza nem vagyok kíváncsi a hisztieire, jó nagy ívben teszek rá hogy szép-e vagy sem
Attilának is jobb lenne ha ez végre kiesne
2012. január 10. 16:05
|
Saturdaybabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 160206 offline
|
ekkora hülye utálonmenjen haza a p*****a
2012. január 10. 16:11
köszönöm. végre.!
amióta tart a VV5 azóta erre a pillanatra várok.
az anyuka nyilatkozásából is tudjuk már,hogy kinek kell hazamenni... 22évesen nem voltak még problémái?
mondjuk aki hirdetéseket ad fel a pasijáról, az úgy él mint az amerikai tinifilmekben az öntelt-szőke csajok...
amióta tart a VV5 azóta erre a pillanatra várok.
az anyuka nyilatkozásából is tudjuk már,hogy kinek kell hazamenni... 22évesen nem voltak még problémái?
mondjuk aki hirdetéseket ad fel a pasijáról, az úgy él mint az amerikai tinifilmekben az öntelt-szőke csajok...
2012. január 10. 16:53
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
Yuppy..bar esne ki!! Sztem a villa hiszti nelkul is meglessz!!
2012. január 10. 17:09
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Fúj de rühellem,én csak pár részletet láttam a vv 5-ből de én csak akkor is azt hallottam meg láttam hogy Kinga káromkodik meg hisztizik.Még hogy a villalakók provokálták ki belőle ezt a viselkedést pff...egy 22 éves nőnek már türtőztetnie kéne magát nem pedig ordenálé módon viselkednie.Szánalmas ez a Kinga -.-".Remélem kiseik.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: