Soerii & Poolek benevezett az Eurovízióra
2012. január 09. 21:43
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát nem valami jó...:/
2012. január 10. 07:09
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
Cynthia Cynthia
Évike12 írta:
csak szégyenkezni fogunk velük..
Nem hiszem. Egy beképzelt tinisztárocskával jobban égnénk.
Én csak abban reménykedem hogy nem a lepényszájú Saunderst vagy Tótgabikát küldjük, ezektől rosszul vagyok. Zséda meg elég dívás, nem azt mondom nem rossz, de nem az ESC-re való. Még mindig úgy vagyok ezzel hogy egy pörgős dal kell.
Nem kell holnap MTV-sajtótájékoztató meg nemzeti döntő, küldjük megint Wolf Katit, abból nem lesz égés
Az ő színvonalát nem hiszem hogy bárki meg tudná ütni idén, de jó néhány évig még biztos 
Évike12 írta:
csak szégyenkezni fogunk velük..
Én csak abban reménykedem hogy nem a lepényszájú Saunderst vagy Tótgabikát küldjük, ezektől rosszul vagyok. Zséda meg elég dívás, nem azt mondom nem rossz, de nem az ESC-re való. Még mindig úgy vagyok ezzel hogy egy pörgős dal kell.
Nem kell holnap MTV-sajtótájékoztató meg nemzeti döntő, küldjük megint Wolf Katit, abból nem lesz égés
van benne igazság, én is Wolf Katit küldeném vissza, csak ebbe az a nagy baj hogy ez nem a zenéről szól hanem az országokról, azért nem nyertünk tavaly se mert "utálják" magyarországot a jókis miniszterelnök úr miatt.. úgyhogy.:~
2012. január 10. 08:08
|
|
Veres_Brigittaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.03. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 152250 offline
|
hajra, csak ugyesen fiuk !
2012. január 10. 15:49
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Remélem nem ezek mennek -.-
2012. január 10. 15:58
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.01.09. 20:23)
Az ő színvonalát nem hiszem hogy bárki meg tudná ütni idén, de jó néhány évig még biztos 
Én örülnék a legjobban, ha megint Kati menne
2012. január 10. 21:37
|
|
som96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 129284 offline
|
mondjuk nem kenhetjük 100%-ig Mo. politikai helyzetére azt hogy nem nyerünk fogyton, szeretem Wolf Katit, de a versenyen élőben elég hamis volt és nem vlt annyira jó, mint amennyire mindenki el van ájulva tőle
2012. január 10. 21:39
2012. január 11. 20:40
Ezaz még jobban égessük magunkat hajrá. 
Szerintem is mehetne Caramel.Nem a legjobb dehát magyarok közül talán ő az aki ér valamit.
Szerintem is mehetne Caramel.Nem a legjobb dehát magyarok közül talán ő az aki ér valamit.
2012. január 12. 15:15
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ha ezek fogják képviselni Magyarországot én egy évig nem veszek levegőt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: