Starity

A K-pop új rekordot döntött 2011-ben

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 24. 10:45 #101
Aletta777
Aletta777

StátuszMy blood,sweat and tears and my last dance, take it all!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 563
Csatolások: 0
Azonosító: 231928
Amúgy meg gratulálok! Nagyon jó a cikk és az értékelések is bizonyítják, hogy hamarosan a K-pop lesz a zenei műfajok csúcsa és szerintem sokkal jobb is lesz az így. Kpop forever. Imádom ezt a stílust most és mindig <3
2015. június 24. 18:25 #102
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Idézet (Aletta777 @ 2015.06.24. 10:38)
Nos tudom, hogy kicsit későn szólok hozzá, de ahogy végigolvastam a kommenteket úgy éreztem, hogy muszáj.
Szörnyű látni, hogy mennyien vannak akik csak a drága kis "CSINÁLT" sztárocskákat istenítik s az igazán és komolyan megválogatott tehetségek le vannak pontozva. Szomorú.
Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne szépen és értelmes emberek módjára leírni a véleményüket a K-pop-ról.
Viszont ilyenkor nyílvánul meg a NEVELETLENSÉG. Persze nyomi ferdeszeműek. Tehetségtelen az összes ázsiai. Hát gratulálok!!!! Hatalmas elismerés azoknak akik ezeket írták, biztos most olyan nyugodt a lelketek, hogy ezt leírtatok, hiszen ha nem mondtátok volna ezt meg megszakadt volna a kicsi szívetek.
Ha valami nem tetszik el lehet menni, írjatok inkább istenítő kommenteket a drága sztárocskáitoknak s ha nem tudtok normálisan megírni egy hozzászólást akkor inkább ne is írjatok. Ha nem szereted ezt a műfajt akkor azt meg lehet mondani civilizált emberek módjára is, de nem az ilyen utálók állatok módjára mondják el a mondanivalójukat.
Persze a nagy sztárok akiket csak úgy felfedeznek azok aztán istenek. Mert mindenki OOOHHH ONE DIRECTION,  OOHHH JUSTIN BIEBER,  OOOHHHHH HARRY STYLES VEGYÉL FELESÉGÜL.
Ohhhh egyem a kicsi szíveteket. 
Nos mivel én nem szeretek mutogatni így nem is mondok neveket sem, szerintem, ha  az ilyenek elolvassák akkor magukra ismernek s kicsit elgondolkodnak azon, hogy hogyan is viselkednek. S gondolom, ha szembe jön veletek egy Ázsiai akkor biztos neki is meg mernéd mondani, hogy nyomi ferdeszemű.

Igen :'D ... alig van valami k-pop-os hír,de ezeknek már rögtön hozzá kell szólniuk,ahhoz ami már nem amerikai,Justin Bierber,One Direction vagy egyébb "tehetséges" sztárról szól.Úgysem tudnak úgy nyugton maradni,hogy ne osszák meg a rasszista beszólásaikat -.-". Mi agyon szoktuk szidni a One Direction-t?!?! Nem smileeee.gif...Biztos csak féltékenyek,mert az ázsiai idolok sokkal szebbek,tehetségesebbek mint ők rolleyes.gif.
Idézet (Jenny Lawliet @ 2012.01.09. 21:40)
Ez nagyon jó hír, de én valahogy nem szeretném, ha divat lenne...

Idézet (,2012.01.10. 18:04~2755725)
Engem nem igazán fogott meg ez a K-pop!!tongue.gif Szerintem túl lettek értékelve!!

Mért?!!Mért nem szeretnéd ,hogy divat legyen ha ?!?!Ami már nem a "divat sztárokról szól az már szar?Ja bocsi,már értem smileeee.gif...
Túlértékelve pedig pont,hogy nem ők lettek és nekik legalább van tehetségük smileeee.gif.
2015. június 25. 22:32 #103
Aletta777
Aletta777

StátuszMy blood,sweat and tears and my last dance, take it all!!
Hozzászólás: 563
Azonosító: 231928
Idézet (Hayame @ 2015.06.24. 18:25)
Igen :'D ... alig van valami k-pop-os hír,de ezeknek már rögtön hozzá kell szólniuk,ahhoz ami már nem amerikai,Justin Bierber,One Direction vagy egyébb "tehetséges" sztárról szól.Úgysem tudnak úgy nyugton maradni,hogy ne osszák meg a rasszista beszólásaikat -.-". Mi agyon szoktuk szidni a One Direction-t?!?! Nem smileeee.gif...Biztos csak féltékenyek,mert az ázsiai idolok sokkal szebbek,tehetségesebbek mint ők  rolleyes.gif.
Mért?!!Mért nem szeretnéd ,hogy divat legyen ha ?!?!Ami már nem a "divat sztárokról szól az már szar?Ja bocsi,már értem smileeee.gif... 
Túlértékelve pedig pont,hogy nem ők lettek és nekik legalább van tehetségük smileeee.gif.

Igaz nagyon igaz.
Hiszen a Kpop kiadóknál el se tudjátok képzelni milyen komolyan veszik a meghallgatásokat és nem csak felfedeznek úgy sztárokat akiknek van egy kis hangja majd feljavítják számítógéppel a hangját. S így eljutunk az élet nagy kérdéséhez: Kik is vannak igazán túl értékelve?
Ohhh én kérek elnézést, hogy nem mindenki ájul el attól ha a One Direction levegőt vesz.
Vegyük figyelembe azt is, hogy a Kpop sztárok nincsenek elszálva úgy maguktól, mint az amerikai sztárok. Hiszen gondolom mindenki látta, hogy Harry Styles a népszerűségét felhasználva alázta meg egykori barátját ország-világ előtt.
2015. október 21. 13:41 #104
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gyrosz @ 2012.01.09. 19:44)
Alapból utálom a nyomi ferdeszeműeket...-.-" Szerintem nagyon túl lett értékelve...:/

Én a hozzád hasonló rasszistákat utálom akiknek csak a f*stalicska 1D meg a Dzsásztin Bíbör a "jó zene". _nevet.gif wink.gif wink.gif Tudnád is mit jelent a "túlértékelve" szó... rohog.gif
2015. november 08. 13:35 #105
nono94
nono94
új tag

StátuszForever kpop!Exo,Seventeen,FT.Island,BTS,Bgbang<3 Oh Sehun&Lee Hongki<3
Hozzászólás: 2
Azonosító: 237242
A kpop fantasztikus,szerintem sokkal jobb az amerikai popnál,de én mégse fikázom Justin Biebert meg a One Directiont.Hogy miért?Mert nem vagyok rasszista...Gyűlölöm a rasszizmust!Korea a enm Kína,nem rtem hogy lehet összekeverni a kettőt!Aki a k-popra azt mondja hogy ferdeszeműek az szerintem még sose látott/hallott kpopot.Amit meg a rasszizmusnál is jobban utálok az az,ha valamiről úgy alkotnak véleményt amit még sose láttak/hallottak.Emberek gondolkozzatok már! -.-
Oh Sehun&Lee HongKi forever! <3
2015. november 08. 13:52 #106
- törölt felhasználó -    
Nekem nem lenne semmi bajom azzal, ha a Kpop divatta valna. Nekem megvan a sajat zenei izlesem, amit nem a divat alakit, szoval felolem meg is tortenhet. Nekem nincs bajom az azsiaiakkal, ugyan olyan emberek, mint mi, csak maskepp neznek ki. En sem ertem az utalokat.
2018. január 05. 21:27 #107
Himawari
Himawari
visszatérő vendég

Státusz1990-2017 rip my angel
Hozzászólás: 152
Azonosító: 256359
Fura visszaolvasni ezt a cikket így 2018-ban. Mondhattak bármit az emberek öt évvel ezelőtt, a k-pop világszerte elismertté és népszerűvé vált mára. Amelyik nyugati előadókat szerették anno, azok kezdenek kiöregedni. Lásd 1D; feloszlottak, és ugyan folytatják a karrierjüket de láthatóan nem olyan szinten mint pár évvel ezelőtt. Nem igazán lehet látni híres feltörekvő fiatalokat, nincs kis Justin idegesítően nyávogó hanggal, és őszintén tényleg már csak ugyan azok az előadók folynak a csapból, akik lássuk be, egyszer el fognak vonulni. Míg Koreában jönnek a tehetséges energiával teli fiatalok, és persze ott van a BTS aki nagy hírnevet szerzett a k-popnak. Úgy hiszem, hogy valamikor a k-pop lesz olyan híres mint a sok nyugati előadó.
Btw kicsit szomorú látni, hogy a kommentekben még olyanokat emlegetnek mint f(x), Sistar és 2NE1, fiúknál meg volt SHINee, SuJu, TVXQ, Shinwa meg FTISLAND, akik az igazi utat adták a k-popnak♥
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!