A K-pop új rekordot döntött 2011-ben
2012. október 16. 13:48
|
RyO Tsukiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 187788 offline
|
Hmm... igenigen kpop 4 ever (4 éve kpop-er vagyok)amúgy én egy kicsit akkor nézek furcsán mikor valaki kijelenti hogy imádja a kpop-ot megkérdezem tõle hogy milyen számokat ismer és akkor benyögi hogy csak egyet megkérdem tõle h mi az az egy aztmondja Gangnam style -.- imádtam ezt a számot.... eddig
2012. november 26. 15:42
|
|
szancsikahhhhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 154824 offline
|
K-pop 4ever <3 na végre rá jöttek mit érdemes haLlgatni
2012. november 26. 22:44
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
K-pop idolok: két lábon járó tökéletességek, egy 50 milliós ország szépen becsomagolt termékei az olyan hiszékeny, naiv, hisztérikus libák fejének elcsavarására, mint én...
K-POP SARANGHAEYO FOREVER!
2013. február 24. 08:06
Igen szerintem igaz trend én cssak örülök ha túl van értékelve!!
2013. április 03. 14:54
szerintem a kpop sokkal jobb mint az ilyen amerikai zene én imádom a kpopot a növérem meg is vette b.a.p-től a one shot-ot én meg megvettem a the boyst az snsd-től
(az snsd a kedvenc bandám) és még megfogom venni az i got a boyt is
hajrá kpop
2013. október 05. 12:35
Szerintem is igazi trend. Örülök, hogy megismerhettem. I
K-Pop.
2013. október 27. 19:55
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
IMÁDOM!!!!!! EGYSZERŰEN IMÁDOM!!!! <3 <3 <3 Az amerikai zenéket is szeretem de őszintén megvalva a K-Pop sokkal üdítöbb, pörgősebb és élezetesebb a számomra.
Megunhatatlan <3 Az biztos hogy igazi trend!
2014. március 18. 18:30
Mindenki imádni fogja..... A ÖLD A KPOP IRÁNYÍTÁSA ALATT FOG ÁLLNI. MUAHAHAHAAAA
2014. május 27. 20:42
|
|
Ella535visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 221 Csatolások: 98 Azonosító: 217283 offline
|
a kpop-ot szeretem
igaz csak 7hónapja vagyok a kedvelője (az előtt ki nem állhattam)
Hát azért én nem viszem túlzásba,szerintem nem jobb amerikai pop-nál,én még most több amerikai pop-ot hallgatok mint kpop-ot
Block B,NU'EST,4Minute,F(x) ♥
Hát azért én nem viszem túlzásba,szerintem nem jobb amerikai pop-nál,én még most több amerikai pop-ot hallgatok mint kpop-ot
Block B,NU'EST,4Minute,F(x) ♥
2015. június 23. 17:26
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (palacsinta_hercegno @ 2012.01.10. 07:32)
Én nem értékelem sokra őket!! Ugyanúgy néz ki mindegyik, és különlegességet sem találok a zenéjükbe!! K-pop, micsoda kifejezés!! Semmiben nem különbözik a sima poptól!! Inkább maradok a normális zenénél!! 
Képzeld sokkal jobbak és tehetségesebbek mint a sima pop énekesek.És szerintem inkább ez a normális zene mint a mai "modern"
1 felhasználónak tetszik:
sziv55
2015. június 23. 17:32
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Gyrosz @ 2012.01.09. 19:44)
Alapból utálom a nyomi ferdeszeműeket...-.-" Szerintem nagyon túl lett értékelve...:/
Egy kicsit szebben is megfogalmazhattad volna -.-!!És ugyan miért utálod őket?!?!Erre már gondolom nem tudnál választ adni
2015. június 24. 10:38
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Nos tudom, hogy kicsit későn szólok hozzá, de ahogy végigolvastam a kommenteket úgy éreztem, hogy muszáj.
Szörnyű látni, hogy mennyien vannak akik csak a drága kis "CSINÁLT" sztárocskákat istenítik s az igazán és komolyan megválogatott tehetségek le vannak pontozva. Szomorú.
Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne szépen és értelmes emberek módjára leírni a véleményüket a K-pop-ról.
Viszont ilyenkor nyílvánul meg a NEVELETLENSÉG. Persze nyomi ferdeszeműek. Tehetségtelen az összes ázsiai. Hát gratulálok!!!! Hatalmas elismerés azoknak akik ezeket írták, biztos most olyan nyugodt a lelketek, hogy ezt leírtatok, hiszen ha nem mondtátok volna ezt meg megszakadt volna a kicsi szívetek.
Ha valami nem tetszik el lehet menni, írjatok inkább istenítő kommenteket a drága sztárocskáitoknak s ha nem tudtok normálisan megírni egy hozzászólást akkor inkább ne is írjatok. Ha nem szereted ezt a műfajt akkor azt meg lehet mondani civilizált emberek módjára is, de nem az ilyen utálók állatok módjára mondják el a mondanivalójukat.
Persze a nagy sztárok akiket csak úgy felfedeznek azok aztán istenek. Mert mindenki OOOHHH ONE DIRECTION, OOHHH JUSTIN BIEBER, OOOHHHHH HARRY STYLES VEGYÉL FELESÉGÜL.
Ohhhh egyem a kicsi szíveteket.
Nos mivel én nem szeretek mutogatni így nem is mondok neveket sem, szerintem, ha az ilyenek elolvassák akkor magukra ismernek s kicsit elgondolkodnak azon, hogy hogyan is viselkednek. S gondolom, ha szembe jön veletek egy Ázsiai akkor biztos neki is meg mernéd mondani, hogy nyomi ferdeszemű.
Szörnyű látni, hogy mennyien vannak akik csak a drága kis "CSINÁLT" sztárocskákat istenítik s az igazán és komolyan megválogatott tehetségek le vannak pontozva. Szomorú.
Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne szépen és értelmes emberek módjára leírni a véleményüket a K-pop-ról.
Viszont ilyenkor nyílvánul meg a NEVELETLENSÉG. Persze nyomi ferdeszeműek. Tehetségtelen az összes ázsiai. Hát gratulálok!!!! Hatalmas elismerés azoknak akik ezeket írták, biztos most olyan nyugodt a lelketek, hogy ezt leírtatok, hiszen ha nem mondtátok volna ezt meg megszakadt volna a kicsi szívetek.
Ha valami nem tetszik el lehet menni, írjatok inkább istenítő kommenteket a drága sztárocskáitoknak s ha nem tudtok normálisan megírni egy hozzászólást akkor inkább ne is írjatok. Ha nem szereted ezt a műfajt akkor azt meg lehet mondani civilizált emberek módjára is, de nem az ilyen utálók állatok módjára mondják el a mondanivalójukat.
Persze a nagy sztárok akiket csak úgy felfedeznek azok aztán istenek. Mert mindenki OOOHHH ONE DIRECTION, OOHHH JUSTIN BIEBER, OOOHHHHH HARRY STYLES VEGYÉL FELESÉGÜL.
Ohhhh egyem a kicsi szíveteket.
Nos mivel én nem szeretek mutogatni így nem is mondok neveket sem, szerintem, ha az ilyenek elolvassák akkor magukra ismernek s kicsit elgondolkodnak azon, hogy hogyan is viselkednek. S gondolom, ha szembe jön veletek egy Ázsiai akkor biztos neki is meg mernéd mondani, hogy nyomi ferdeszemű.
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.