A K-pop új rekordot döntött 2011-ben
2012. január 18. 16:45
már nagyon rég óta hallgatok k-pop-ot^^ és soha nem szeretném elfelejteni ♥ és ennek most nagyon örülök, hogy a k-pop igy felvitte magát^^
2012. január 20. 23:28
|
|
Mazsiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.20. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 147683 offline
|
Megfoglamazhatatlan,hogy milyen örrömmel tölt ez el. Végre elismerik őket, és nem csak fikázzák,hogy "úúú ezek a síkszeműek".
Előttem,már többen is leírták azt amitén is gondolok,szóval csak annyit még, hogy : Nixii ; Ncskcsk ; Eszterkeee ; SelenaGirl egyet értek mindegyikőtökkel !! ^^
♥♥saranghae Kpop♥♥ ^
Előttem,már többen is leírták azt amitén is gondolok,szóval csak annyit még, hogy : Nixii ; Ncskcsk ; Eszterkeee ; SelenaGirl egyet értek mindegyikőtökkel !! ^^
♥♥saranghae Kpop♥♥ ^
2012. március 06. 22:30
SZERETEM IMÁDOM a K-pop, a Drámákat a Koreai kulturát!!
Lenne egy kérdésem mit is jelent pontosan az, hogy divatp*** valaki??
Sokszor hallom, és olvasom ezt a kifejezést, de nem tudom eldönteni, hogy ki számít annak, vagy ki dönti el a másikról hogy ő most divatp** vagy nem!
Szerintem aki igazi fan az nem foglalkozik ilyen dolgokkal!
De gondoljunk bele, ha nem lennének fanok akkor lehet esélyünk sem lenne, arra, hogy egyszer MO.-ra jöjjenek koncertezni!!
Lenne egy kérdésem mit is jelent pontosan az, hogy divatp*** valaki??
Sokszor hallom, és olvasom ezt a kifejezést, de nem tudom eldönteni, hogy ki számít annak, vagy ki dönti el a másikról hogy ő most divatp** vagy nem!
Szerintem aki igazi fan az nem foglalkozik ilyen dolgokkal!
De gondoljunk bele, ha nem lennének fanok akkor lehet esélyünk sem lenne, arra, hogy egyszer MO.-ra jöjjenek koncertezni!!
2012. március 10. 18:47
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Nita1987:
A divatpics@ azt jelenti,hogy ez épp "divatos" zenét majmolja,miután "lejárt" a zene utána meg el is felejti.Én így tudom...
A divatpics@ azt jelenti,hogy ez épp "divatos" zenét majmolja,miután "lejárt" a zene utána meg el is felejti.Én így tudom...
2012. március 28. 20:45
|
|
jasmineheczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 129445 offline
|
ez az egyik kedvenc cikkem
;D
2012. április 08. 09:44
|
|
Blanka99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 158852 offline
|
először ez igazi trend
Másodszor az amerikai zenék már szerintem nem olyan jók mert vagy a drogokról szól vagy a cigiről vagy másról .. .
A k#pop azért jobb mert ők érdekesek és az énekesek is olyan mosolygosok , nem ilyen ,, Amerikai botrányhősök ,,
Másodszor az amerikai zenék már szerintem nem olyan jók mert vagy a drogokról szól vagy a cigiről vagy másról .. .
A k#pop azért jobb mert ők érdekesek és az énekesek is olyan mosolygosok , nem ilyen ,, Amerikai botrányhősök ,,
2012. április 24. 14:53
Egyedi és összetéveszthetelen, mégis egységes a design! Klassz az előadás! Nagyon jó, hogy végre az ázsiai nyelvek is szerephez jutnak az angol tömegességet ellensúlyozva! Hajrá, fighting, előre...
2012. június 30. 12:10
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
K-pop 4ever!!
A K-pop sokkal egyedibb és érdekesebb, mint az agyon reklámozott amerikai tucatzene, szóval most annyira nagyon örülök..
D
2012. július 19. 14:50
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Most vagyok 18 éves és 10 éves hallottam először ázsiai zenét szóval már 8 kerek éve vagyok ennek híve. Azonban a K-popot csak 2006. óta hallgatom folyamatosan BoA miatt. A dalaik nem csak fantasztikusak, és fülbemászóak amit nem tudok kiverni a fejemből, de még ötletes és kreatív klipet is készítenek hozzá. Na igen és felvállalom azt is, hogy a létező összes koreai énekes/énekesnőnek akár rappernek igenis van hangja élőbe. Nem tucat számaik vannak és nem is azt hallom ,hogy most éppen melyik milyen idiótaságot csinált esetleg ki kivel kavar.. Igenis felbecsülhetetlen tehetséges akik még egy jó darabig nem mennem a süllyesztőbe. Hiszen most van nekik csak az igazi áttörés szerintem. Az egész stílus trend lett a körülöttem lévő embereknél minden második imádja az ázsiai zenét, de legfőképpen a koreait és a japánt.
2012. augusztus 01. 10:22
Nekem csak BoA és a 2NE1 jön be. A fiúcsapatokat egyáltalán nem szeretem. Mind egyforma, lassan már inkább csak elektropop-ot játszanak, és igazából, nekem ez már nem jön be. Régen szerettem a DBSK-t, meg a SMASH-t, de már róluk is leszoktam, mert unalmassá váltak a számaik, és igazából már csak trendifiúkák, nem igazi énekesek.
2012. augusztus 21. 14:07
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
hát nem csoda ..
K-POP FOREVEEER ..
Főleg 2NE1 , BIGBANG és SE7VEN
2012. szeptember 27. 15:58
KPOP A REGJOBBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2NE1,SNSD,F(X)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2NE1,SNSD,F(X)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. október 09. 13:26
Most meg az a tré Gangnam Style-t magába 400 000 000 millióan nézték meg ...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: