A K-pop új rekordot döntött 2011-ben
2012. január 10. 18:04
Engem nem igazán fogott meg ez a K-pop!!
Szerintem túl lettek értékelve!!
2012. január 10. 18:08
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Gratulálok.!
Igaz nem szeretem ezt a műfajt, de nem szólok le senkit aki szereti.! De amúgy remélem nem lesz tucatzene.!
1 felhasználónak tetszik:
Piros0817
2012. január 10. 18:25
Idézet
Gratulálok.!
Igaz nem szeretem ezt a műfajt, de nem szólok le senkit aki szereti.! De amúgy remélem nem lesz tucatzene.!
végre egy kedves ember,aki fikázás nélkül el tudja mondani a véleményét
2012. január 10. 18:54
|
|
boomyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 299 Csatolások: 3 Azonosító: 159815 offline
|
Ncskcsk teljesen egyetértek
Nixii szívemből szóltál
amugy nekem nem csak hóbort és még azelőtt hallgattam hogy ilyen híres lett
kis hazánkban soha nem fogják elfogadni őket mert itt mindenki konzervdoboz. persze tisztelet a kivételnek
2012. január 10. 20:23
|
|
szandika1414új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 150656 offline
|
Gratulálok!
Imádom a műfajt és nagyoon örülök neki.
2012. január 10. 20:33
wááá Kpop 4ever
♥ én imádom ezt a műfajt és biztos hogy még sokáig imádni is fogom
2012. január 10. 22:06
gratulálok, én is nagyon szeretem ezt a zenei műfajt és remélem még sokat fog növekedni a nézettség
2012. január 11. 15:00
Hiheteletlen.Mondjuk én még csak 2009. óta vagyok K-pop fan,de már most úgy érzem,hogy ezt a stílust sokáig fogom még szeretni.Mondjuk akiket a leginkább ismerek sőt a legjobban közel állnak hozzám az a 2NE1 és a Bing Bang.Azóta is a kedvenceim.Szeretem azoknak a bandáknak a zenéit akiket ismerek,természetesen azért én sem ismerek minden bandát,de amit igen azt soha nem tudom megunni.Becsülőm őket,mivel még élőben is legalább tudnak énekelni,nem úgy,mint ezek a mai nagy "sztárok"..Mondjuk én még a suliban hallgatom azt,hogy hogy tudom őket szeretni,meg hogy hogy néznek már ki.Hát ez van ez ízlések is pofonok kérdése,én például nem szeretem a Justin Bieber avagy Miley Cyrus és Lady Gaga típusukat.Hát ez van ilyen vagyok mások pedig ilyanok.Annyi biztos és elég vicces is,hogy a külön matematika tanárom,aki egyben a család közeli barátja (27 éves fiatal lány) imádja a 2NE1 I am the best című dalukat és a Beast-ból Yoseob-ot,szerite cuki a srác.Nos amióta őket hallgatom azóta soha nem kellett csalódnom egyik bandában sem aki ismerek,szeretem a zenéiket és annyira érdekes,meg különleges a koreai nyelv,avagy a stílus.Na igen és még egyszer Gratulálok nekik szebbé tette az évemet.
2012. január 11. 16:05
|
|
SummerButterflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 157566 offline
|
Gratula!! ^^
k-pop ♥
k-pop ♥
2012. január 11. 17:18
|
|
Keyoppaloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 165870 offline
|
Kpop <3 ez az
D
2012. január 11. 17:36
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
A K-pop igazi trend.
Örülök is neki, meg nem is, hogy egyre jobban terjed a műfaj, hisz így a dél-koreai énekeseknek jobb lesz, de aztán tényleg csak a divat miatt szeretik majd meg az emberek. Röviden, egyetértek Nixii!
A sok rasszista emberrel meg nincs mit tenni, de szerintem egyszerűen undorító, ha valaki a másik nemzetiségét, kinézetét, vallását szólja le.
Lehet nem szeretni őket, de legalább azt értelmesen, elfogadható módon kéne tudatni a többi emberrel. De akkor sem értem, hogy lehet a K-pop-ot nem szeretni?
Ők igazi tehetségek, akik élőben is hozzák a színvonalat, playback nélkül is.
Még jobb évet kívánok Dél-Koreának, mint az előzőek voltak!
Egyébként nagyon örültem, mikor megláttam a cikket.
Örülök is neki, meg nem is, hogy egyre jobban terjed a műfaj, hisz így a dél-koreai énekeseknek jobb lesz, de aztán tényleg csak a divat miatt szeretik majd meg az emberek. Röviden, egyetértek Nixii!
A sok rasszista emberrel meg nincs mit tenni, de szerintem egyszerűen undorító, ha valaki a másik nemzetiségét, kinézetét, vallását szólja le.
Lehet nem szeretni őket, de legalább azt értelmesen, elfogadható módon kéne tudatni a többi emberrel. De akkor sem értem, hogy lehet a K-pop-ot nem szeretni?
Még jobb évet kívánok Dél-Koreának, mint az előzőek voltak!
Egyébként nagyon örültem, mikor megláttam a cikket.
2012. január 12. 13:00
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
2012. január 14. 16:03
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
KPOP 4 EWER! Úgy örülök ennek
XD
2012. január 15. 09:28
Hát igen, a kpopnál nincs is jobb.
Remélem, hogy majd az idei évet még nagyobb sikerrel zárja.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.