A dél-koreai zene új rekordot döntött a YouTube-on az elmúlt évekhez képest.
A teljes cikkhez kattints ide!
A K-pop új rekordot döntött 2011-ben
2012. január 09. 19:38
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Hát szerintem is nagyot durrantak, mert mostanában sokat hallottam k-popot a tv ben a neten és itt ott csak nem értem mért veszik külön a poppot és a k-poppot
2012. január 09. 19:39
|
|
CandyKillerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 157804 offline
|
Szerintem nincs a K-popnal jobb
2012. január 09. 20:01
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Akinek nem tetszik az így járt...
Amúgy meg, én nagyon örülök, hogy a K-pop ennyire népszerű lett, és persze ez annak köszönhető, hogy rengeteg tehetséges idol van közöttük.
Lehet, hogy ez van akinek nem tetszik, de lássuk be, sokak szeretik dzsusztinkát is, és sokan tartják túl értékeltnek (ahogy az egyik előttem hozzászóló írta a k-popperekre...) Békésebb megoldás lenne nem firtatni, f*kázni mások zenei ízlését. Most már elég sok k-pop rajongó van itt Starity-n, akik örülnek az ilyen cikkeknek.
És akkor, remélem a 2012-es évben is rengeteg jó számot fogunk hallani az előadóktól.
Hwaiting K-pop!
사랑해
És akkor, remélem a 2012-es évben is rengeteg jó számot fogunk hallani az előadóktól.
2012. január 09. 20:13
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Piros0817 ugyan ezen a véleményen vagyok, mint te. Keleten éppen annyi tehetséges ember van, mint Nyugaton (az más kérdés, hogy errefelé sokszor sajnos nem a tehetségekből lesznek sztárok -.-"" , míg Dél-Korea környékén azért erre nagyobb hangsúlyt fektetnek pl. YG Ent.)
2012. január 09. 20:22
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Én személy szerint nagyon örülök, hogy ennyire sikerült betörnie a K-popnak a zeneiparba és több országot is sikerrel célzott meg, és ennyire nagy rajongó tábora lett és sok ember zárta őket a szívükbe!
(Remélem a J-pop is kicsit ismertebb lesz majd.
) Nem értem, hogy akik nem szeretik azok miért szólják le, hiszen ők is ugyan olyan SZTÁROK illetve TEHETSÉGEK, mint bármelyik énekesnő vagy énekes, akit többen ismernek..
Remélem ebben az évben is többet hallunk majd róluk és sok új számot fogunk még hallgatni.
2012. január 09. 20:28
Tudjátok AryaXD és Piros0817 igazatok van
Dél-Koreában többet fektetnek az olyan tehetségekre,akik tényleg tudnak énekelni,náluk legalább nem az az egész dal refrénje,hogy
És sokkal több szakértelmük van,mint pl:magyar "csillagoknak"
Van olyan,aki több éves képzést kapott,és nem Photoshoppal végezte el a piszkos munkát,meg a hangját sem javította fel!
itt erre egy jó példa két mv,két live adás:
Jó,lehet,hogy nem Selena a legjobb példa,mert szerintem csak orrhangon énekel
Dél-Koreában többet fektetnek az olyan tehetségekre,akik tényleg tudnak énekelni,náluk legalább nem az az egész dal refrénje,hogy
Idézet
hálendá hálendá hálálálálá lendá
És sokkal több szakértelmük van,mint pl:magyar "csillagoknak"
Van olyan,aki több éves képzést kapott,és nem Photoshoppal végezte el a piszkos munkát,meg a hangját sem javította fel!
itt erre egy jó példa két mv,két live adás:
Jó,lehet,hogy nem Selena a legjobb példa,mert szerintem csak orrhangon énekel
2012. január 09. 20:37
|
réka961017új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 142217 offline
|
imádom őket és örülők h ilyen jók:D ( de azért nálunk is koncertezhetnének)
D
2012. január 09. 20:43
|
|
Yorikovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 152849 offline
|
Hát igen ami jó az előbb utóbb befut
Remélem még több rajongó lesz majd és végre magyarba is eljutnak a cdk
Mert ők igazi tehetségek nem ilyen kis "cölöpök" amik nálunk vannak...Remélem hogy nem csak a Kpop hanem pl a Jrock is híresebb lesz de azért Kpop 4ever~^^
Remélem még több rajongó lesz majd és végre magyarba is eljutnak a cdk
2012. január 09. 20:43
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Drága fan testvéreim, teljesen egyet értek
én is nagyon örülök h ennyire sikeres már a k-pop, úgy látszik idővel az embereknek már igényük lett a jó és minőségi zenékre ilyen bíbörök mellett, a magyar zeneiparról meg ne is beszéljünk
az meg csak aki ezeket imádja és itt okádik a k-popra csak csókoltatni tudom szegényeket a szűkös látókörük miatt 
a többiekkel együtt meg csak kívánni tudom h a 2012es év még inkább ellepjen minket k-pop gyöngyszemekkel, állunk elébe
a többiekkel együtt meg csak kívánni tudom h a 2012es év még inkább ellepjen minket k-pop gyöngyszemekkel, állunk elébe
2012. január 09. 20:51
|
|
Efcsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 156311 offline
|
1. Mi az hogy "nyomi ferdeszeműek"?! 
2. Attól hogy ázsiaiak, még lehetnek tehetségesek sőt, sokkal tehetségesebbek mint JB, SP, MM meg a többi 'sztár' akit annyian istenítenek...;] Amugy nagyon örülök, hogy manapság ennyi k-pop fannal találkozhatunk, bár eddig különlegességnek számított ha valaki szerette. Mostmár csak ilyen tucat zenének ígérkezik.:\ De nem is baj, legalább nagyobb lesz az esélye az idelátogatásuknak.
+ Örülnék ha a Jrock is ennyire ismert lenne.
/Aki meg nem szereti a k-popot az ássa el magát.. ._. /
2. Attól hogy ázsiaiak, még lehetnek tehetségesek sőt, sokkal tehetségesebbek mint JB, SP, MM meg a többi 'sztár' akit annyian istenítenek...;] Amugy nagyon örülök, hogy manapság ennyi k-pop fannal találkozhatunk, bár eddig különlegességnek számított ha valaki szerette. Mostmár csak ilyen tucat zenének ígérkezik.:\ De nem is baj, legalább nagyobb lesz az esélye az idelátogatásuknak.
/Aki meg nem szereti a k-popot az ássa el magát.. ._. /
2012. január 09. 21:00
|
|
xXpunkraveXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 156775 offline
|
ez de jó *-* *-* *-*
2012. január 09. 21:40
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ez nagyon jó hír, de én valahogy nem szeretném, ha divat lenne...
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.