Megjelent Miley Cyrus új filmjének az előzetese
2012. január 10. 10:11
OMG!Erre a filmre vártam már mióta
Ahh,tuti,hogy rohanni fogok a moziba,ha nem is márciusban a premierre,de áprilisban biztos,hogy lesz egy kis kitérőm a mozi felé
Csak adja az ég,hogy itt Romániába is vetítsék a moziba.
Wááá,úgy várom már,hogy láthassam ezt a filmet
2012. január 10. 10:19
Ááá! De rég vártam már rá. Nem egészen ilyen filmnek képzeltem, de az előzetes alapján ez sokkal jobb. Alig várom már!!! Na és persze Miley gyönyörű benne, mint mindig.
2012. január 10. 14:04
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
vasasreka8:érdekes ha a te kis drága királylánykádat(szelenítát)piszkálják,egyből ugrassz.szval nézzél már magadba légyszíves,vagy legalább próbálj meg.
2012. január 10. 14:13
Az előzetes alapján nagyon jó filmnek tűnik. Már kíváncsian várom.
2012. január 10. 14:13
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Nem lesz nagy kunszt, de biztos valamikor, valahol meg fogom nézni...
Mileyt messze nem tartom jó színésznőnek, de ilyen amerikai vígjátékokban pont elmegy. Szerintem az éneklés neki való.
Mileyt messze nem tartom jó színésznőnek, de ilyen amerikai vígjátékokban pont elmegy. Szerintem az éneklés neki való.
2012. január 10. 14:34
Nekem is jó filmnek tűnik, tuti meg fogom nézni.
Miley-t nagyon jó színésznőnek tartom, olyan természetesen áll neki minden.
Miley-t nagyon jó színésznőnek tartom, olyan természetesen áll neki minden.
2012. január 10. 14:42
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Jó filmnek tűnik.*-*Várommár.
2012. január 10. 14:59
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Idézet (rekush98 @ 2012.01.10. 14:04)
vasasreka8:érdekes ha a te kis drága királylánykádat(szelenítát)piszkálják,egyből ugrassz.szval nézzél már magadba légyszíves,vagy legalább próbálj meg.
Én nem ugrok neki minden Selena utálónak, csak annak, aki trágárul beszél róla. Aki viszont kultúráltan kifejezi a nemtetszését, azt békén hagyom.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 10. 15:23
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
szerintem jó film lehet. biztosan megfogom nézni és szerintem miley jó színésznő..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!