Starity

Lol (2012)

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 28. 14:43 #61
Vegas
Vegas
zseni
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (ophely88 @ 2012.04.14. 21:18)
Lesz nálunk, csak nem most. A Fekete ruhás nő debütált helyette, mert arra nagyobb volt az igény. Egyébként csak kicsit utána kellene járni, az IMDB oldalon írják, hogy a terjesztők között ott van a Budapest Film is, ami az HBO 'jobbkeze', tehát a legrosszabb esetben is csak fél vagy 1 évet kell várni a filmre, ha egyáltalán megjelenik mozikban. Az, hogy eltűnt a magyar megjelenés, nos, előferdül az ilyen, biztosan valami gubanc van, amit meg tudnak oldani. Szeretném hozzátenni, hogy a film eredetije 2008-as és 2011-ben adták a hazai mozikban, itt ugye más a helyzet, mert Magyarország vevő az ilyen ratyi amerikai remakekre, főleg ha olyan tehetségtelen színészek szerepelnek benne, mint Douglas Booth. Bemutatják, hidd csak el nekem, vagy moziban vagy megjelenik DVD-n, nálunk minden popcorn film bemutatásra kerül vagy megvehető, csak idő kérdése, addig pedig vagy megszerzed angolul és megnézed felirattal vagy kivárod az esetleges megjelenést. pardon.gif Vagy lesz az HBO-n, de az évek kérdése is lehet.

Csak én érzem úgy, hogy most egy pici lenéző hangnem írtad? Ha nincs így, akkor elnézésedet kérem. mellow.gif

A lényeg, hogy szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni miért nézné meg a filmet. Ne nézzük már le a másikat, mert olyan színészek játszanak benne, akiket te nem kedvelsz, vagy még kezdők a pályán, de attól évek múlva lehet, hogy kicsiszolódnak (vagy nem, ki tudja). Én is szeretem a komolyabb filmeket/sorozatokat is, széles skálán mozog az ízlésem, bár tény, hogy jobban szeretem a vígjátékokat, és a kevésbé komolyabb filmeket. Úgy gondolom, hogy az életben van elég dráma, engem pedig soha sem érintett meg az, hogy "ez csak film", nincs szükségem még több drámára. Persze ha éppen egy kedvenc színészem játszik benne, akkor előszeretettel megnézem.

Visszatérve a témához, az eredetit még nem láttam, de engem jobban érdekel az új verzió, speciel Miley miatt. Persze, most nyugodtan kövezzetek meg, hogy a magyarok nem vevők az igényességre. Ha Miley nem szerepelne benne, lefogadom nem érdekelne, de ha egyszer a nevét adta hozzá, akkor miért ne nézhetném meg? Tudom, hogy sokan titulálják tehetségtelennek (mind zeneileg, mind színészileg), de van valami a lányban, amiért én kedvelem, mint egy sztárt. Eddig nem igazán tudta megmutatni, hogy ténylegesen mihez is ért, mit tud, de még szerintem lesz lehetősége. Egy igényes zenei album, ami tényleg tükrözi a stílusát (nem az eddigiekre gondolok), és egy komolyabb filmszerep, talán már fél siker lenne (az eddigiek mellett is!), hogy elismerjék őt, hiszen a Hannah Montana az emberekből vagy szeretetet vagy utálatot váltott ki. Nem szeretem, és soha nem szerettem azt a korszakát, jobban kedvelem a mostanit, az "igazi" Mileyt.

Újra visszatérve a filmre, szerintem a kérdésem is jogos volt, és köszönöm a választ. beer.gif
3 felhasználónak tetszik: gyurmiiiii, thunderbird, Beba13
2012. április 28. 18:42 #62
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Vegas @ 2012.04.28. 14:43)

A lényeg, hogy szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni miért nézné meg a filmet. Ne nézzük már le a másikat, mert olyan színészek játszanak benne, akiket te nem kedvelsz, vagy még kezdők a pályán, de attól évek múlva lehet, hogy kicsiszolódnak (vagy nem, ki tudja). Én is szeretem a komolyabb filmeket/sorozatokat is, széles skálán mozog az ízlésem, bár tény, hogy jobban szeretem a vígjátékokat, és a kevésbé komolyabb filmeket. Úgy gondolom, hogy az életben van elég dráma, engem pedig soha sem érintett meg az, hogy "ez csak film", nincs szükségem még több drámára. Persze ha éppen egy kedvenc színészem játszik benne, akkor előszeretettel megnézem. 

Én nem nézek le egy filmet mert rossz benne pár színész vagy pár színészt, amiért rossz filmben szerepel. Douglas Booth nevét emlegettem fel és volt szerencsém több filmjéhez, szerintem semmi tehetség nincs benne, de én legalább úgy mondom, hogy több filmet is láttam tőle. A remakekre haragszom, ami ennyire koppintás az eredetiről.

Az, hogy nem szereted a drámákat, mert az élet amúgyis elég szomorú, én megértem, nem mindenkinek van ez ínyére, azt viszont továbbra is tartom, hogy ez egy dráma, amennyiben romantikus vígjátékot csináltak belőle, akkor ez egy lett a többi közül, vagyis semmiben sem másabb, mint egy amerikai romcom vagy vígjáték remake, és az a helyzet, hogy szerintem maga a történet annyira egyszerű és mindennapi, hogy vétek belőle langyi romcomot készíteni belőle, akár amerikai, akár afrikai vagy német film lett volna belőle.
2 felhasználónak tetszik: tya04, Black Hearth2
2012. május 01. 11:59 #63
- törölt felhasználó -    
heart.gif
8 felhasználónak tetszik: Vegas, Lolla, pink_bunny, Sammy9, Andika66, zsofeeh, ItsLénaa, Diinaa
2012. május 03. 10:47 #64
- törölt felhasználó -    
heart.gif
8 felhasználónak tetszik: Andika66, Sammy9, mikeyla, zsofeeh, ItsLénaa, Lolla, Diinaa, anna21
2012. május 03. 21:49 #65
- törölt felhasználó -    
ez a film elég komolyan áll az IMDB-én! _nevet.gif
6 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, dave095, Lady Suzy, Boscorelli, Black Hearth2
2012. május 08. 13:39 #66
- törölt felhasználó -    
heart.gif
4 felhasználónak tetszik: ItsLénaa, Lolla, Diinaa, Andika66
2012. május 12. 13:31 #67
- törölt felhasználó -    
...
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, ItsLénaa, Lolla, Diinaa, Andika66
2012. május 12. 13:36 #68
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Már az eredeti se volt valami hű de nagy film, persze, a maga módján megállta a helyét, de szerintem semmi értelme remake-et készíteni. Oké, a mostanság menő sztárocskákra mindig bukik a 'jónép', de ez egy újabb megszégyenítése lesz a francia filmeknek. Lásd Az utazó. (Ne tessék belémkötni, ez csak az én véleményem..)
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
2012. május 29. 05:52 #69
- törölt felhasználó -    
HQ
5 felhasználónak tetszik: Andika66, ItsLénaa, Lolla, Diinaa, nicol bellox
2012. május 31. 06:34 #70
- törölt felhasználó -    
DVD cover
6 felhasználónak tetszik: ItsLénaa, Lolla, Diinaa, Eszter655, nicol bellox, Andika66
2012. június 23. 05:57 #71
- törölt felhasználó -    
MQ
6 felhasználónak tetszik: Andika66, Vegas, ItsLénaa, Lolla, Diinaa, Eszter655
2012. július 19. 10:06 #72
ophely88
ophely88
time lady

Megmondtam hogy előbb utóbb nálunk is megjelenik csak idő kérdése. A Sugár Moziban ki van téve egy plakát, amiszerint Július 29-től lehet megtekinteni a filmet. Ami késik nem múlik. 110.gif
2012. július 19. 14:28 #73
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.03. 21:49)
ez a film elég komolyan áll az IMDB-én! _nevet.gif

Kemény 2 egész pontot kapott. _nevet.gif Képzelem milyen jó film lehet. smileeee.gif thumbup2.gif
2012. július 19. 15:26 #74
trina
trina
heart attack.
Hozzászólás: 2325
Azonosító: 130399
Idézet (ophely88 @ 2012.07.19. 10:06)
Megmondtam hogy előbb utóbb nálunk is megjelenik csak idő kérdése. A Sugár Moziban ki van téve egy plakát, amiszerint Július 29-től lehet megtekinteni a filmet. Ami késik nem múlik. 110.gif

Én úgy tudom, hogy már mától lehet nézni a Sugárban a filmet. smileeee.gif Legalábbis nagyon remélem mert most megyek jegyet venni.
1 felhasználónak tetszik: ItsLénaa
2012. július 19. 20:19 #75
- törölt felhasználó -    
Ma megtudtam nézni ezt a LOL-t és a végén jobban tetszett, mint az eredeti... sokkal jobban meg volt csinálva az anya-lánya kapcsolat, és Miley+Demi nagyon jók voltak, és végül is aranyos volt, hogy a végén mindenki összebarátkozott, a végére még Lola és Ashley is kedvelték egymást, ami nagyon édes volt, azt nézve, hogy az elején hogy utálkoztak... Annak is örültem, hogy több volt a Kyle+Lola jelenet is, (Maël nem volt ennyit benne a franciában) és végül a LOL jelentése is megváltozott, a "Laughing out loud"-ból "lots of love" lett!smileeee.gif
És nekem ez a LOL igazából még befejezettebbnek is tűnt az eredetinél, mert annál volt egy kis hiányérzetem, miután megnéztem, ennél nem volt...
2012. július 20. 09:24 #76
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (dave095 @ 2012.07.19. 14:28)
Kemény 2 egész pontot kapott.  _nevet.gif Képzelem milyen jó film lehet. smileeee.gif thumbup2.gif

Biztosan adtak neki egyet Miley miatt, rendes fan lehetett ( rohog.gif ) és egyet Douglas Booth műanyag arcának, a sármosnak csúfolt feje miatt a tőzsgyökeres Douglas fanok. A helyzet az, hogy Isten nagyon felvitte a sorát a gyereknek és ezzel a filmmel akarták ráragasztani a 'következő Robert Pattinson' címkét. Nem jött be, bukás a film a kritikusoknál. Szívás. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
2012. július 20. 11:34 #77
- törölt felhasználó -    
Még nem láttam, de meg fogom nézni
2012. július 20. 12:07 #78
Mkb Veszprém
Mkb Veszprém
Mrs.Lautner.♡

StátuszRIP Cory Monteith <3 <3 <3 <3 <3
Hozzászólás: 1015
Csatolások: 117
Azonosító: 122642
Tuti jó film,az előzetes alapján *-* megfogom nézni biggrin.gifD
2012. július 25. 11:53 #79
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Ezt a filmet csak imádni lehet. wub.gif
2012. augusztus 01. 10:29 #80
Cintii
Cintii
sibunator ♥

Státusz:)
Hozzászólás: 3528
Csatolások: 56210
Azonosító: 126514
Idézet (Average Girl @ 2012.07.25. 11:53)
Ezt a filmet csak imádni lehet.  wub.gif

Az biztos.. smileeee.gif Miley nagyon jó színésznő, itt is bebizonyította smileeee.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok