Idézet (ophely88 @ 2012.04.14. 21:18)
Lesz nálunk, csak nem most. A Fekete ruhás nő debütált helyette, mert arra nagyobb volt az igény. Egyébként csak kicsit utána kellene járni, az IMDB oldalon írják, hogy a terjesztők között ott van a Budapest Film is, ami az HBO 'jobbkeze', tehát a legrosszabb esetben is csak fél vagy 1 évet kell várni a filmre, ha egyáltalán megjelenik mozikban. Az, hogy eltűnt a magyar megjelenés, nos, előferdül az ilyen, biztosan valami gubanc van, amit meg tudnak oldani. Szeretném hozzátenni, hogy a film eredetije 2008-as és 2011-ben adták a hazai mozikban, itt ugye más a helyzet, mert Magyarország vevő az ilyen ratyi amerikai remakekre, főleg ha olyan tehetségtelen színészek szerepelnek benne, mint Douglas Booth. Bemutatják, hidd csak el nekem, vagy moziban vagy megjelenik DVD-n, nálunk minden popcorn film bemutatásra kerül vagy megvehető, csak idő kérdése, addig pedig vagy megszerzed angolul és megnézed felirattal vagy kivárod az esetleges megjelenést.
Vagy lesz az HBO-n, de az évek kérdése is lehet.
Csak én érzem úgy, hogy most egy pici lenéző hangnem írtad? Ha nincs így, akkor elnézésedet kérem.
A lényeg, hogy szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni miért nézné meg a filmet. Ne nézzük már le a másikat, mert olyan színészek játszanak benne, akiket te nem kedvelsz, vagy még kezdők a pályán, de attól évek múlva lehet, hogy kicsiszolódnak (vagy nem, ki tudja). Én is szeretem a komolyabb filmeket/sorozatokat is, széles skálán mozog az ízlésem, bár tény, hogy jobban szeretem a vígjátékokat, és a kevésbé komolyabb filmeket. Úgy gondolom, hogy az életben van elég dráma, engem pedig soha sem érintett meg az, hogy "ez csak film", nincs szükségem még több drámára. Persze ha éppen egy kedvenc színészem játszik benne, akkor előszeretettel megnézem.
Visszatérve a témához, az eredetit még nem láttam, de engem jobban érdekel az új verzió, speciel Miley miatt. Persze, most nyugodtan kövezzetek meg, hogy a magyarok nem vevők az igényességre. Ha Miley nem szerepelne benne, lefogadom nem érdekelne, de ha egyszer a nevét adta hozzá, akkor miért ne nézhetném meg? Tudom, hogy sokan titulálják tehetségtelennek (mind zeneileg, mind színészileg), de van valami a lányban, amiért én kedvelem, mint egy sztárt. Eddig nem igazán tudta megmutatni, hogy ténylegesen mihez is ért, mit tud, de még szerintem lesz lehetősége. Egy igényes zenei album, ami tényleg tükrözi a stílusát (nem az eddigiekre gondolok), és egy komolyabb filmszerep, talán már fél siker lenne (az eddigiek mellett is!), hogy elismerjék őt, hiszen a Hannah Montana az emberekből vagy szeretetet vagy utálatot váltott ki. Nem szeretem, és soha nem szerettem azt a korszakát, jobban kedvelem a mostanit, az "igazi" Mileyt.
Újra visszatérve a filmre, szerintem a kérdésem is jogos volt, és köszönöm a választ.

3 felhasználónak tetszik: