Eric Saade és Molly Sandén szakítottak
2012. január 10. 08:07
|
|
Veres_Brigittaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.03. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 152250 offline
|
Nagyon sajnalom oket !
1 felhasználónak tetszik:
x maite x
2012. január 10. 14:27
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
hát ezt sajnálom.. de sztem nem igazán illettek össze, lehet hogy boldogok voltak, meg most elég elfoglaltabbak, hiszen Ericről egyre többet hallani, Molly meg azon dolgozik h. ő is olyan híres legyen mint az ex-pasija :/
2012. január 10. 16:02
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
hm... sajnálom őket :| látszik hogy szerették egymást.. : / de ilyen ez a popszakma. (vicces, mert mi ezt a szövege poénból szoktuk mondogatni, náluk meg komolyan kell gondolni.. xDD)
Fel a fejjel Eric és Molly! : )
Fel a fejjel Eric és Molly! : )
2012. január 10. 18:42
Az M betűs medál Mollyt jelent.
Soha nem bírtam valahogy Mollyt, hiába van gyönyörű hangja, de most mégis sajnálom hogy szakítottak Ericcel.
Soha nem bírtam valahogy Mollyt, hiába van gyönyörű hangja, de most mégis sajnálom hogy szakítottak Ericcel.
2012. január 10. 19:25
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
M betűs lánc: látom, hogy jennymiley00 írta a Manboyos cuccot, és utána írtátok néhányan, hogy az M az Mollyt jelent. Valóban, én is a Molly-s verziót olvastam / tudom, csak elfelejtettem beleírni cikkbe.
Szakításról annyit, hogy nagyon sajnálom őket én is.. Néhány kommentben látom, hogy örülnek, hogy Eric szabad lett, de én ezt nem teljesen értem. Valószínűleg nem egy magyar lány lesz az új barátnője. Molly egyébként nagyon szimpatikus, ezért nem is bántam, hogy együtt vannak. Remélem hamar újra megtalálja őket a szerelem.
Szakításról annyit, hogy nagyon sajnálom őket én is.. Néhány kommentben látom, hogy örülnek, hogy Eric szabad lett, de én ezt nem teljesen értem. Valószínűleg nem egy magyar lány lesz az új barátnője. Molly egyébként nagyon szimpatikus, ezért nem is bántam, hogy együtt vannak. Remélem hamar újra megtalálja őket a szerelem.
2012. január 10. 21:47
|
|
som96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 129284 offline
|
Most komolyan nagyon sajnálom őket, nem gondoltam volna hogy szétmennek, mindketten tök szimpatikusak és szerintem öszeillettek (én általában örülok a sztárok boldogságánsk nrm féltékenyvagyok és ez most is beigazolódott, Jesszus komolyan sajnálom, valszeg Eric hírtelen jött mégnagyobb népszerűségével függhet össze zavarna ha Eric most nagyban elkezde csajozi, nem ismerem úgyhogy nem tudhatom, de szerintem az nem az ő stílusa lenne, úgyhogy ne kezdjen el "sztárkodni"
2012. január 10. 22:03
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Sajnálom őket, mert szerintem szép páros voltak... :|
x maite x
2012. január 11. 18:24
|
gabrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 151445 offline
|
Molly szép és a hangja is szép, de szerintem egy kicsit komolytalan volt és gyerekes..És szerintem már nem annyira szerette Ericet.A blogján szinte gyszer se rakta ki.De más fiúkat kirakott..pl:Dannyt.Ericről csak kétszer írt és akkor is csak azt, hogy kapott tőle egy táskát,meg egy karkötőt.Am nem akarok mindenkit Molly ellen hangolni,csak én ezt így gondolom.Egyébként szimpatikus volt,csak ezek a dolgai érdekesek voltak.Ja és már gondoltam, hogy nem sokáig bírja a kapcsolatuk.Eric pedig csodálatos pasi és énekes.Imádom!Saadeista szív,Saadeista lélek.Saadeista leszek ameddig csak élek!
))
De kettős érzés van bennem a szakításukkal kapcsolatban..Egyrészt örülök,másrészt pedig kicsit sajnálom őket.Most kíváncsi vagyok,hogy a szingli Eric másabb lesz-e.
De kettős érzés van bennem a szakításukkal kapcsolatban..Egyrészt örülök,másrészt pedig kicsit sajnálom őket.Most kíváncsi vagyok,hogy a szingli Eric másabb lesz-e.
riri17
2012. január 12. 18:06
hát én sejtem az okát
...na de mindegy végül is sajnálom
2012. január 12. 21:11
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Ericet sajnálom, de Molly egyáltalán nem szimpatikus... Őszinténnekem ez volt az első gondolatom: Már van esélyem...
de most komolyan.. nagy Saadeista vagyok, sőt.. de Mollyt mindig is utáltam...
Amugy nemtudjátok ki szaktitott kivel és miért?
gabrie
2012. január 12. 21:21
Nem értem miért kell Mollyt utálni. Oké, elhiszem hogy ő volt Eric barátnője és hogy egyáltalán Ericnek van valakije, de egy igazi rajongó inkább örül annak hogy a kedvence boldog minthogy az legyen a baja, hogy van barátnő, nem lehet az enyém.
Igen, én is rühelltem Mollyt egy ideig, de inkább azért, mert az albumába belehallgattam és számomra nem volt semmi extra. Szeretem a lassú dalokat, de egy előadónak kell hogy legyen pörgősebb, bulizós dala is. Tőle ezt hiányoltam nagyon. Azóta sem hallottam tőle ilyet, de a Spread A Little Light-al megszerettem, az tényleg tetszett. Neki is sok sikert kívánok a továbbiakban, már csak tényleg rajta múlik a dolog, Eric meg már berobbant, tavaly az ő lemezét vették a legtöbben Svédországban.
Az első kommentemet viccnek szántam, nem gondoltam komolyan... Viszont komolyan meglepődtem hogy voltak páran hasonló irománnyal, akik tényleg komolyan gondolták
Igen, én is rühelltem Mollyt egy ideig, de inkább azért, mert az albumába belehallgattam és számomra nem volt semmi extra. Szeretem a lassú dalokat, de egy előadónak kell hogy legyen pörgősebb, bulizós dala is. Tőle ezt hiányoltam nagyon. Azóta sem hallottam tőle ilyet, de a Spread A Little Light-al megszerettem, az tényleg tetszett. Neki is sok sikert kívánok a továbbiakban, már csak tényleg rajta múlik a dolog, Eric meg már berobbant, tavaly az ő lemezét vették a legtöbben Svédországban.
Az első kommentemet viccnek szántam, nem gondoltam komolyan... Viszont komolyan meglepődtem hogy voltak páran hasonló irománnyal, akik tényleg komolyan gondolták
x maite x
2012. január 12. 23:35
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.01.12. 21:21)
Nem értem miért kell Mollyt utálni. Oké, elhiszem hogy ő volt Eric barátnője és hogy egyáltalán Ericnek van valakije, de egy igazi rajongó inkább örül annak hogy a kedvence boldog minthogy az legyen a baja, hogy van barátnő, nem lehet az enyém.
Abszolút egyetértek! Meg ahogy az előző kommentemnél is írtam, most már nincs senkije sem Ericnek, és nem hiszem, hogy akik örülnek a szakításnak (ami minden bizonnyal nagy fájdalmat okozott Ericnek és Mollynak) megnőtt volna az esélyük Ericnél...
2012. január 12. 23:36
|
|
x maite xstrickt. |
|
Idézet (Weronycaaa_69 @ 2012.01.12. 21:11)
Ericet sajnálom, de Molly egyáltalán nem szimpatikus... Őszinténnekem ez volt az első gondolatom: Már van esélyem...
Elvileg Eric a karrierje miatt választotta ezt az utat. Legalábbis ezt olvastam.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.