Starity

Placebo

100 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 15. 15:34 #1781
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.09.15. 13:49)
csak közel volt a halálhoz, így nem feltétlen. unsure.gif és akkor ebbe a történetbe bele is illik a herointúladagolás.

Oh, én mindenhol halált olvastam. Azért mondjuk ezt nem kérdezném meg tőle, hogy hogy is volt. unsure.gif
Nem lehet elindulni az infokból. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2013. szeptember 15. 15:36 #1782
- törölt felhasználó -    
Egyébként neked van valami célod? Lehet ez akármilyen utópisztikus is, de én úgy vagyok vele, hogy bármit elérhetsz ha akarsz. Tehát mondjuk, hogy beszélhess vele, vagy valami ilyesmi?
2013. szeptember 15. 15:37 #1783
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Molkette @ 2013.09.15. 15:34)
Oh, én mindenhol halált olvastam. Azért mondjuk ezt nem kérdezném meg tőle, hogy hogy is volt.  unsure.gif 
Nem lehet elindulni az infokból.  sad.gif

"We wrote My Sweet Prince from an actual event, about one of my relationships that ended in a true tragedy. A guy with whom the three of us were very close nearly died..."
egyébként tényleg nem. sad.gif ráadásul olyan régi esemény, hogy erről már nem is fog kiderülni semmi.
2013. szeptember 15. 15:38 #1784
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
2013. szeptember 15. 15:44 #1785
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.09.15. 15:38)

De király! smileeee.gif
2013. szeptember 15. 15:46 #1786
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.09.15. 15:36)
Egyébként neked van valami célod? Lehet ez akármilyen utópisztikus is, de én úgy vagyok vele, hogy bármit elérhetsz ha akarsz. Tehát mondjuk, hogy beszélhess vele, vagy valami ilyesmi?

igen, pont ez a célom. pontosabban nem is a beszélés, csak hogy tudathassam vele, hogy milyen rohadt fontos nekem, és mennyi mindent köszönhetek neki. hogy bár biztos ezerszer megtették már, de én is elmondhassam neki, hogy milyen sok mindenen átsegített, és nélküle senki sem lennék. ha erre gondolok, mindig eszembe jut a róla szóló könyvből az a rész, amikor arról beszélt, hogy kapott leveleket, amiben azt írták, hogy az ő zenéjét hallgatva már nem akarják annyira megölni magukat. ez egyszerre sokkoló és lenyűgöző, és biztosan csodálatos Briannek hallani, hogy mégis mekkora hatással van az emberekre, mégis mi az, amit elér annyival, hogy zenél. mivel tudjuk, hogy milyen bizonytalan, kétségekkel teli, depresszív alkat, mindenképp szeretném, hoyg tudja, milyen fontos és milyan nagy ember is, hogy a közelébe sincs annak a rossznak, amit ő gondol magáról, sőt, éppen az ellenkezője. úgy érzem, ahogy ő erőt ad és átsegít mindenen, azt nekem is megkellene tennem vele, valamilyen módon... viszonozni ezt az egészet. mert nem mondja ki, erre, a megerősítésre, a támogatásra biztos, hogy szüksége van.
neked? smileeee.gif
2013. szeptember 15. 15:52 #1787
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.09.15. 15:46)
igen, pont ez a célom. pontosabban nem is a beszélés, csak hogy tudathassam vele, hogy milyen rohadt fontos nekem, és mennyi mindent köszönhetek neki. hogy bár biztos ezerszer megtették már, de én is elmondhassam neki, hogy milyen sok mindenen átsegített, és nélküle senki sem lennék. ha erre gondolok, mindig eszembe jut a róla szóló könyvből az a rész, amikor arról beszélt, hogy kapott leveleket, amiben azt írták, hogy az ő zenéjét hallgatva már nem akarják annyira megölni magukat. ez egyszerre sokkoló és lenyűgöző, és biztosan csodálatos Briannek hallani, hogy mégis mekkora hatással van az emberekre, mégis mi az, amit elér annyival, hogy zenél. mivel tudjuk, hogy milyen bizonytalan, kétségekkel teli, depresszív alkat, mindenképp szeretném, hoyg tudja, milyen fontos és milyan nagy ember is, hogy a közelébe sincs annak a rossznak, amit ő gondol magáról, sőt, éppen az ellenkezője. úgy érzem, ahogy ő erőt ad és átsegít mindenen, azt nekem is megkellene tennem vele, valamilyen módon... viszonozni ezt az egészet. mert nem mondja ki, erre, a megerősítésre, a támogatásra biztos, hogy szüksége van.
neked? smileeee.gif

Hogy megöleljem és elmondjam milyen nagyszerű ember. smileeee.gif
2013. szeptember 16. 21:10 #1788
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
brathe, breathe, breathe, breathe believe, believe that we are loud like lovee. áááááá. Briaan! visírógörcsöt kaptam és bőgök egyszerre. istenem ez az ember. heart.gif mégha alig látom, annyira szaggat a netem, akkoris. áááááááááá. wub.gif wub.gif wub.gif
így még a Scene of The Crime is tetszik. wááááá. meghalok. wub.gif megőrültem ennyitől. meghajolo.gif
remélem lesz a Pity Party. wub.gif bár ez már most tökéletes. istenem, ez az akcentus még mindig a halálom.

...az arany malbi visszatért... most nem tudom, örüljek-e, mert Brian krva szexi, ha cigizik, vagy inkább aggódjak...
ááá, tele fogom izélni a topikot, előre is bocsi. blush.gif

this song is called a million little pieces. áááá. most haltam meg. wub.gif és mosolyog. áááá szépségem. wub.gif
okéoké, lelövöm magam, befejeztem. rohog.gif
...ha még egy ilyen szájharapdálós erotikus pillantást bevág, komolyan kiugrok az ablakon...
2013. szeptember 16. 21:48 #1789
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
then make love. úúúúú. wub.gif megárott a sok kávé... istenem, de imádom a hajlításait. meghajolo.gif ah, rocksztár Brian visszatért. wub.gif bekattanok hogy reklámozzák a gitármegnyerést, de eddig egy számot se csíptem el. remélem nem maradok le... unsure.gif bocsi, tényleg túlpörögtem. blush.gif Brian ilyen szempontból rosszhatással van rám. túlságosan hiperaktívvá válok tőle... blush.gif
úúú, de jó a haja ennek az olasz csajnak. és de nem értem az akcentusát... ah, mázlista. dry.gif

meghalok hogy azóta, 1994 óta megvan neki az a papír, amit Bri adott a számával. istenem ezek a régi képek. ááá. wub.gif
Teenage Angst. 1995-ös felvétel? áááááááááááá. wub.gif ebből meg kell szereznem az egészet. meghajolo.gif
és most elvesztem. erre magyar szó nemlétezik. egyszerűen.. eargasm. wub.gif since i was born i started to decay... úúú, hogy imádom a mai napig is. heart.gif viszont egy óra eltelt és én még mindig krvára nem fedeztem fel egyet sem a 10 rejtett izéből... dry.gif na ha ezután a Teenage Angst után barátom, vagy bármelyik ismerősöm azt mondja, ez az ember nem tud énekelni, azt esküszöm, megfojtom. basszus, a 20 év alatti leggyönyörűbb felvétele. cray.gif
na nézzük Sunshine mennyire buta... rohog.gif BUTAA. khm. blush.gif mondjuk a Protege moi-s kérdés nekem sem ment...
must try harder. _nevet.gif

áááá. Exit Wounds. basszus, itt a refrénnél mekkorát fog ütni. wub.gif meghajolo.gif most figyelem, az eleje tiszta Julien. ohmy.gif ezaaz. meghajolo.gif meghajolo.gif ah, legyen koncert szám, könyörgöm. wub.gif csak engedje ki a hangját. valamiért vissza fogja magát. itt érződik... unsure.gif
2013. szeptember 16. 22:20 #1790
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
ajj, miért csak félóráig lehet szerkeszteni? sad.gif
na szóval. Purify. esküszöm, nem engedi ki a hangját. mitől fél, basszus? dry.gif nem ad bele mindent. erőtlen a refrén, ebben sokkal több lehetne, mint ami a legelső felvételben is volt... egyedül az i love the shape of your mouthnál van egy kisebb kitörés, aztán... vége. unsure.gif ez a basszus viszont istentelen. wub.gif to me you are more than human, you are too complex, you're like a falling angel uses god as a hex... na ez jó volt. meghajolo.gif

http://25.media.tumblr.com/56f3e94f9df693c53e1a1cd9abcfb12c/tumblr_mt8j70T2Pc1r1f6fbo1_500.jpg
ezen még mindig meghalok. _nevet.gif
és imádom, ahogy Brian spanyolul beszél. wub.gif

és ott a neve, és odaírta, és ott van nála, és áááááááááááááááááááá. keell. wub.gif megszerzem ha beledöglök is, és ezzel fogok aludni.
2013. szeptember 16. 22:27 #1791
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.09.16. 21:10)
brathe, breathe, breathe, breathe believe, believe that we are loud like lovee. áááááá. Briaan! visírógörcsöt kaptam és bőgök egyszerre. istenem ez az ember. heart.gif mégha alig látom, annyira szaggat a netem, akkoris. áááááááááá. wub.gif wub.gif wub.gif 
így még a Scene of The Crime is tetszik. wááááá. meghalok. wub.gif megőrültem ennyitől. meghajolo.gif 
remélem lesz a Pity Party. wub.gif bár ez már most tökéletes. istenem, ez az akcentus még mindig a halálom.
...az arany malbi visszatért... most nem tudom, örüljek-e, mert Brian krva szexi, ha cigizik, vagy inkább aggódjak...
ááá, tele fogom izélni a topikot, előre is bocsi. blush.gif
this song is called a million little pieces. áááá. most haltam meg. wub.gif és mosolyog. áááá szépségem. wub.gif
okéoké, lelövöm magam, befejeztem. rohog.gif 
...ha még egy ilyen szájharapdálós erotikus pillantást bevág, komolyan kiugrok az ablakon...

Aranyos vagy! smileeee.gif Az elektromos cigi nem? Nagyon vicces vele. biggrin.gif
2013. szeptember 16. 22:33 #1792
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.09.16. 22:27)
Aranyos vagy! smileeee.gif Az elektromos cigi nem? Nagyon vicces vele. biggrin.gif

szerintem beteges. blush.gif ööö nem tudom. viszont az gáz, ha ma elszívtam féldoboz malbit és nem ismerem fel. rohog.gif de jobban megnézve tényleg nem tűnt annak. másodszorra, inkább csak legelsőre beképzeltem. blush.gif
és ha valaki mégegyszer felhív ilyenkor, kidobom a telefonom is...
2013. szeptember 16. 22:34 #1793
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.09.16. 22:33)
szerintem beteges. blush.gif ööö nem tudom. viszont az gáz, ha ma elszívtam féldoboz malbit és nem ismerem fel. rohog.gif de jobban megnézve tényleg nem tűnt annak. másodszorra, inkább csak legelsőre beképzeltem. blush.gif 
és ha valaki mégegyszer felhív ilyenkor, kidobom a telefonom is...

Jajj nagyon édes vagy. smileeee.gif
2013. szeptember 16. 22:40 #1794
- törölt felhasználó -    
Ez a dobolás minek kell... biggrin.gif
2013. szeptember 16. 22:42 #1795
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.09.16. 22:40)
Ez a dobolás minek kell... biggrin.gif

nem tudom, engem nem köt le. blush.gif úgyhogy ennek örömére mit találtam?
ááá. wub.gif
http://31.media.tumblr.com/cb70eceea1c853b42c79f30ad12b0c4f/tumblr_mt8jziJ0C41sxp2j5o1_1280.jpg

Begin The End. oké, most adok hálát magamnak, hogy készítettem be papírzsepit. istenem, de imádom. wub.gif
ah, ez egyszerűen gyönyörű volt. cray.gif

mi a f*szom?! vége? ésés... hol vannak a hidden trackek?! felhívtak a Special K alatt, sé annyira irritált a csörgés hogy felvettem. lemaradtam az egészről. és nincs gitárom. óhogyfuckme...

oké. most lenyugszok.. két év, kiköltözök és az egész lakásom agyon fogom dedikáltatni Briannel... aha... egyszer úgyis meglesz... remélem legalább cigim van még...
viszont a műsor jó volt, Brian megint lenyűgözött, az Exit Wounds pedig egyszerűen nem bír kimenni a fejemből. wub.gif
2013. szeptember 16. 22:44 #1796
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (itsjustme @ 2013.09.16. 22:42)
nem tudom, engem nem köt le. blush.gif úgyhogy ennek örömére mit találtam?
ááá. wub.gif 
http://31.media.tumblr.com/cb70eceea1c853b42c79f30ad12b0c4f/tumblr_mt8jziJ0C41sxp2j5o1_1280.jpg

Begin The End. oké, most adok hálát magamnak, hogy készítettem be papírzsebit. istenem, de imádom. heart.gif
2013. szeptember 16. 22:58 #1797
- törölt felhasználó -    
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p75x225/577329_629127330468470_980822384_n.jpg
2013. szeptember 16. 23:00 #1798
- törölt felhasználó -    
A Teenage angst-nek örültem nagyon, olyan szép volt. Meg úgy összességében és amikor felnézett. wub.gif
Nem öregszik semmit. 2009-ben is így nézett ki. biggrin.gif
2013. szeptember 16. 23:02 #1799
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.09.16. 23:00)
A Teenage angst-nek örültem nagyon, olyan szép volt. Meg úgy összességében és amikor felnézett.  wub.gif 
Nem öregszik semmit. 2009-ben is így nézett ki. biggrin.gif

meg 1999-ben is... biggrin.gif hihetetlen ez az ember.
istenem, de gyönyörű volt ez az egész. bár most az idegtől megfájdult a fejem rendesen a végére. neked feltűnt bármilyen hidden trackos cucc, amiről szó volt? én jegyzetelgettem mindent, amiről beszéltek, de nem hinném, hogy az lenne az... pedig a cuki kis rózsaszín tollammal telefirkáltam az egész lapot a gitár reményében. sad.gif
2013. szeptember 16. 23:21 #1800
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.09.16. 23:02)
meg 1999-ben is... biggrin.gif hihetetlen ez az ember.
istenem, de gyönyörű volt ez az egész. bár most az idegtől megfájdult a fejem rendesen a végére. neked feltűnt bármilyen hidden trackos cucc, amiről szó volt? én jegyzetelgettem mindent, amiről beszéltek, de nem hinném, hogy az lenne az... pedig a cuki kis rózsaszín tollammal telefirkáltam az egész lapot a gitár reményében. sad.gif

biggrin.gif nem vettem észre. Összességében jó volt a műsor, azért 2 óráig tartott durván.
100 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok