Futótűzként terjed Miley Cyrus hamis meztelen képe
2012. január 14. 16:37
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
photoshop bárki megtudná csinálni.. am meg miley nem olyan vékony meg nem tejes zsacskó a mellei.. az valami más öregebb csajé..
2012. január 14. 22:37
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
cöhh -.- ez azért már szemétség -.-"
2012. január 15. 11:10
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
mileyfansréka nem tudom miért lenne "plágium" illetve "másolás", ha van is hasonlóság, akkor a fordításból adódhat. Ezt két angol oldalról fordítottam. Mondatról mondatra olvastam el mindkettő cikket, és nem találtam hasonlóságot. Kérlek tisztázd ezt, hogy te mire értetted, mert nem világos. Mert ha lenne benne 1 mondat, ami teljesen megegyezik, vagy bármi, akkor már fennáll annak a veszélye, hogy másolás, de az, hogy a lentebb található források szerint fordítottam, illetve az első bekezdést én magam írtam, s fogalmaztam az itteni Miley-s cikkek alapján, nem tudom mi alapján lehet másolás. Könyörgöm, emelj ki legalább egy mondatot, amire rá lehet mondani hogy másolás! A kedvedért a forrásokat is kiírom.
FORRÁS:
tmrzoo.com
yeeeah.com
starzuncut.com
Szerk: Ó, és ez rengeteg oldalon megtalálható ez a kép (többek között külföldi oldalak a forrásaim, pont ezért, hogy elkerülhessem ezt a balhét), nem tudom miért is hitted azt, miért pont a tiédről másoltam, amit egyébként eddig nem is ismertem. Én csak annyit tudok mondani, hogy jogtalanul vádolsz. Ha lenne ehhez is hozzászólnivalód, akkor azt privát üzenetbe tedd meg.
FORRÁS:
tmrzoo.com
yeeeah.com
starzuncut.com
Szerk: Ó, és ez rengeteg oldalon megtalálható ez a kép (többek között külföldi oldalak a forrásaim, pont ezért, hogy elkerülhessem ezt a balhét), nem tudom miért is hitted azt, miért pont a tiédről másoltam, amit egyébként eddig nem is ismertem. Én csak annyit tudok mondani, hogy jogtalanul vádolsz. Ha lenne ehhez is hozzászólnivalód, akkor azt privát üzenetbe tedd meg.
2012. január 15. 14:02
én se szeretem miley cyrust de ez már tényleg szemétség...
2012. január 15. 19:41
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Komolyan felrobbanok?
Mit tett,h ilyet tegyenek vele??
Toljanak ki olyannal,aki megérdemli!
Bár,ezt senkinek nem kivánom!
Csak azoknak,akik ezt csinálták!!!
Mit tett,h ilyet tegyenek vele??
Toljanak ki olyannal,aki megérdemli!
Bár,ezt senkinek nem kivánom!
Csak azoknak,akik ezt csinálták!!!
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. január 29. 12:21
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
Miért nem hagyják már békin Mileyt?És a botrányai több mint fele csak kitaláció!Mit csinált Miley hogy nem hagyják békin?
Szegény!
Szegény!
2012. február 03. 15:29
|
|
Dorykaaa99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 166736 offline
|
Szegény Miley!!! Mindig belekeveredik ilyenekbe. Úgy látszik túl sokan irigykednek rá.. és így akarják bemocskolni!!! Hajráá... ÚGYSEM FOG SIKERÜLNI!!!!♥ SZERETÜNK MILEY..
♥♥
2012. december 22. 17:22
Akik Mileyval vannak azokkal mind egyetértek... Szegény Miley....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.