Úgy tűnik, nemcsak Katy, hanem Russell is megérzi válásának árnyoldalát, ugyanis kitiltották a People's Choice Awards holnaputáni gálájáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Russell Brandet kitiltották a People's Choice gáláról
2012. január 09. 12:51
Ez azért már durva.. Csak azért visszavonni a meghívást, hogy a kisasszony szórakozzon. Menjenek már
2012. január 09. 12:57
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Vihar a biliben.
Amúgy is Russell adta be válópert, nem? Gondolom nem egy fürdőszoba méretű területen lesz a ceremónia...lehet, hogy egész este nem is találkoznának.
2012. január 09. 13:35
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
igaz!minek is mennyen Katy legalább kap díjat
ő meg egy nagy rakás sz@rt már bocsánat
2012. január 09. 15:30
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.09. 13:08)
nahh ezen nem csodálkozok én sem engedném hogy átlépje a küszöbömet ez a fazon! 
Valahogy meg tudom érteni. Roppant antipatikus személynek tűnik bár szerintem ez túlzás
2012. január 09. 15:51
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Az a gond, hogy ezzel semmit sem segítenek Katyn. Úgyis szembesülnie kell majd Russell-el, mert ő is híresség. Szerintem gyerekes dolog ezért 'kitiltani' őt, de hát nincs mit tenni...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 09. 16:50
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Ez azért nem igazságos. NInccs joguk kitaszítani, csak azért mert épp Katy Perry volt az akitől elvált. Igaz Russelnek is azért hasznára vált ez a válás, de azért még is szemétség. Nem is volt olyan zajos vagy háborús ez a válás. Nem értem. Nem nyilvánítom nem hibásnak de ennyire azért nem kell felfújni...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.