Demi Lovato: „Brutálisak a konfliktusaink”
2012. január 09. 15:26
szokott ilyen lenni a barátnőm és köztem! de mi nem ordibálunk meg semmi!! de alig telik el 5 perc az kibékülünk!!! amúgy meg a selenával egyetértek én sem bírom nagyon a veszekedést! és az jó ha kibékülnek mert akkor az lehet igaz barátság is mert így azt jelenti h nem tudnak egymás nélkül meg lenni!
2012. január 09. 15:49
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Ha egyszer kétszer összekapnak, azt még megértem, de ha a dolog rendszeressé válik, kétlem hogy annyira nagy betűs barátnők lennének.
2012. január 09. 16:07
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Nem azt mondom, hogy az a jó, ha a barátok nem veszekszenek, de milyen barátság az, ha így ordibálsz a másikkal amint valami bajod van vele?! Nem hinném, hogy tényleg legjobb barátnők, ha így tudnak veszekedni. Nekem is vannak nézeteltéréseim a barátnőmmel, de ezt akkor sem így oldjuk meg (pedig már az óvoda óta ő a legjobb barátnőm!).
2012. január 09. 16:12
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Szerintem egy igazi barátság nem ilyen!
2012. január 09. 16:30
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Én is ugyan igy vagyok az LB-mel
2012. január 09. 16:38
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
A múltkori cikkben még Selena volt a legjobb barátnője...
DE amúgy ez nyilvánvaló, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában... azért legalább nem olyan büszkék, és tudnak békülni
DE amúgy ez nyilvánvaló, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában... azért legalább nem olyan büszkék, és tudnak békülni
2012. január 09. 16:40
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Mindenki itt irja, hogy ilyen egy igazi barátság. Hát szerintem meg pont nem! Én a legjobb barátaimmal sosem veszekszem, pláne nem "brutálisan és ordibálva". Persze, néha becsúszik egy-két nézeteltérés, de azt kulturáltan is lehet kezelni, nem kell rögtön egymás torkának esni. Mindenkinek van véleménye, és egy barátság szerintem attól lesz igaz barátság, hogy a két fél eltudja fogadni és tiszteletben tudja tartani a másikét. Mert ugye: a barátság arany fonal. Ha elszakad, össze lehet kötni, de a csomó örökre megmarad. Demiék sem attól lesznek igazi barátnők, mert kibékülnek, hanem akkor lennének azok, ha nem is veszekednének.
2012. január 09. 17:09
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Szerintem már mindenki veszett össze a legjobb barátnőjével/barátjával.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: