Demi Lovato elárulta, hogy nem mindig felhőtlen kapcsolata legjobb barátnőjével, a szintén Disney Channel-es múltú Miley Cyrusszal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Brutálisak a konfliktusaink”
2012. január 08. 22:31
2012. január 08. 22:35
Hát azokra akiket igazán szeretsz, ha akarnál se tudnál sokáig haragudni
)
2012. január 08. 22:38
Na most, akkor Selena vagy Miley a legjobb barátnője?
Egyébként ez meg természetes.Minden barátságban vannak konfliktusok.
Egyébként ez meg természetes.Minden barátságban vannak konfliktusok.
2012. január 08. 22:42
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Ez az igazi barátság, mert fel merik vállalni azt amilyenek ők valójában. És a veszekedéseik ellenére is kitartanak egymás mellett. De ami a legfontosabb, hogy Miley a bajban is ott volt mellette, nem csak akkor, mikor buliba kell menni. Ez manapság elég ritka.
2012. január 08. 22:45
Én tuti nem tudnám elviselni ha állandóan veszekednék a legjobb barátnőmmel, valahogy lelkileg felemésztene.
Egyébként mi is mindketten "tüzes karakterek" vagyunk, és mégsem marjuk egymást, még így sem
2012. január 08. 23:05
Imádom a barátságukat.
Jóban-rosszban kitartanak a másik mellett.
<3
És nem feltétlen kell csak 1 legjobb barátnak lenni, mert például nekem is 3 olyan barátnőm van, akit legjobbnak mondhatok.
És nem feltétlen kell csak 1 legjobb barátnak lenni, mert például nekem is 3 olyan barátnőm van, akit legjobbnak mondhatok.
2012. január 08. 23:05
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Ez nagyon jó barátság
2012. január 08. 23:25
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Azért elég túlzó a cikk címe, mert nem így említette ezt a dolgot Demi, láttam az interjút. Tűzön-vízen keresztül egymás mellett, de minden jó barátságban is van egy kis vita. Szerintem ez így helyes.
2012. január 09. 00:31
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Cynthia
Mondasz valamit.
Az igaz barátság szerintem nem arról szól, hogy két túlon-túl heves személyiség összecsap, aztán ha jól alakul a dolguk, lecsendesednek. Ez inkább egy párkapcsolatra illik, bár szerintem ott sem egészséges, ha állandóan összeütköznek valamin. A barátok általában egyet értenek, azonos hullámhosszon mozognak, és a kapcsolatuk nem hasonlít egy hullámvasút sínpályájára.
Mondasz valamit.
2012. január 09. 05:28
|
|
bee12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 134228 offline
|
ez hülyeség.
egy baráti kapcsolat nem függ ettől. a két személy lehet különböző vagy hasonló,úgyis veszekedni fognak.nincs teljesen hibátlan kapcsolat.
nem attól lesz igaz barátság egy barátság,hogy sosem veszekednek.egy konfliktus után,ha úgy érzed,hogy elveszítettél valakit,csak még jobban becsülni fogod és rájössz,hogy rosszul csináltál valamit.
szerintem.
egy baráti kapcsolat nem függ ettől. a két személy lehet különböző vagy hasonló,úgyis veszekedni fognak.nincs teljesen hibátlan kapcsolat.
nem attól lesz igaz barátság egy barátság,hogy sosem veszekednek.egy konfliktus után,ha úgy érzed,hogy elveszítettél valakit,csak még jobban becsülni fogod és rájössz,hogy rosszul csináltál valamit.
szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. január 09. 06:47
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Szerintem örülhetne,hogy ilyen barátnője volt ............
2012. január 09. 06:59
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Vannak veszekedések minden barátságban, ez igaz, de nem mindegy, hogy mi miatt, milyen gyakran, és milyen az a veszekedés. Ha ordibálnak egymással, és ráadásul gyakran, olyannyira hevesen, hogy néha azt hiszik "na, akkor most itt van vége" hát, szerintem az elég gáz. Ha tényleg jó barátom, akkor visszafogom magam, és nem üvöltöm le minden hülyeségért, nem "kapom fel mindenen a vizet".
2012. január 09. 07:00
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Az őszinte bizalom persze mindig nagyon fontos, hogy mélyen tudjuk: "Akármennyire is összeveszönk, mégis számíthatunk egymásra!"
2012. január 09. 07:30
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Szerintem az ilyen heves veszekedések semmiképpen sem tesznek jót egy barátságnak, pláne nem a 'legjobbnak.' Persze, egy kis civakodás belefér, de a 'brutális konfliktus' már kissé túlzás. Én viszont még mindig nem hiszem el, hogy Demi és Miley olyan közel lennének egymáshoz...média fogás.
2012. január 09. 07:48
Idézet (Kokonuth @ 2012.01.09. 00:31)
Cynthia
Mondasz valamit.
Az igaz barátság szerintem nem arról szól, hogy két túlon-túl heves személyiség összecsap, aztán ha jól alakul a dolguk, lecsendesednek. Ez inkább egy párkapcsolatra illik, bár szerintem ott sem egészséges, ha állandóan összeütköznek valamin. A barátok általában egyet értenek, azonos hullámhosszon mozognak, és a kapcsolatuk nem hasonlít egy hullámvasút sínpályájára. 
Mondasz valamit.
Én párkapcsolatot sem szeretnék ilyet. Lehet hogy itt én vagyok csodabogár, de az olyan kapcsolatok amik a szereteten alapulnak nálam nem azt jelentik hogy minden nap meg kell küzdeni a másikkal, heves szócsatákat kell vívni, de egyébként szeretjük egymást meg minden. Én ilyen embert maximum havernak tudok elképzelni. De mindenki azt csinál amit akar
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.