Ashley Tisdale imád edzeni
2012. január 09. 18:58
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
tényleg nagyon csinos Ashley!
2012. január 09. 21:42
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Tény, hogy tökéletes alakja van. Kemény edzések lehetnek. Jó izmos a hasa, és azért a Hellcats előtt is meg kellett emberelnie magát...
2012. január 10. 18:40
El kell ismerni Ő tényleg jó formában van.
Bár nekem néha úgy tűnik,hogy túl komolyan veszi az edzéseket..
Bár nekem néha úgy tűnik,hogy túl komolyan veszi az edzéseket..
2012. január 10. 18:45
Ja egy nagyon fontos gondolatot elfelejtettem megosztani veletek.
Oké Ashley alakja szinte már tökéletes,de minden 2. ember így nézhetne ki ha adottak lennének azok a körülmények amik neki..
Biztosra veszem,hogy Neki nincs más dolga napmint nap csak formálni az alakját. Nem hiszem,hogy főznie,mosnia vagy takarítania kellett volna valaha is életében. És akkor még nem is mentem bele a témába mélyen.
Oké Ashley alakja szinte már tökéletes,de minden 2. ember így nézhetne ki ha adottak lennének azok a körülmények amik neki..
Biztosra veszem,hogy Neki nincs más dolga napmint nap csak formálni az alakját. Nem hiszem,hogy főznie,mosnia vagy takarítania kellett volna valaha is életében. És akkor még nem is mentem bele a témába mélyen.
2012. január 13. 19:47
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (pseudovirus @ 2012.01.10. 18:45)
Ja egy nagyon fontos gondolatot elfelejtettem megosztani veletek.
Részben értek egyet veled. Az igaz, hogy kell hozzá egy bizonyos körülmény, de nem minden esetben szükséges "milliók" Például megvehetsz egy fitnesz DVD-t, ami kb. 1500-3000 FT között van és azt annyiszor használhatod, amennyiszer akarod. Ahhoz sem kell sok pénz, hogy felkelj a számítógép mögül és elmenj sétálni egy nagyot. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Én például 30 percet tornázom minden nap, úgy, hogy tanulok, fuvolázom, zenekarra járok, angol érettségire készülök tizedikesként, úgyhogy én az ilyen kifogásokban már nem hiszek...
2012. január 26. 21:41
Ashleynek nagyon jó alakja van,jó,hogy ennyire komolyan foglalkozik magával.
2012. március 04. 08:02
Szerintem Ashley-nek nagyon jó alakja van,de jó,hogy ilyen pozitívan áll a dolgokhoz.
2012. március 06. 17:18
nagyon helye, ő leglaább nem azt mondja, hogy magától néz ki ilyen jól.
2012. március 07. 18:23
tetszik a hozzáállása, hogy inkább megelőzni akarja a bajt, nem pedig később szenvedni a betegségektől.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: