Egyébként meg szerintem jó döntés, főleg ha folyton csak az magánélete a téma és nem fellépések és a többi.
Chris Brown nem adhat több interjút
2012. január 09. 11:43
Kicsit unalmas már ez a 'Chris megverte Rihannát téma', nem gondoljátok?
Egyébként meg szerintem jó döntés, főleg ha folyton csak az magánélete a téma és nem fellépések és a többi.
1 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14
2012. január 09. 14:58
szerintem jó döntés ..
a menedzsernek nagyon igaza van ..... Chris inkább szórakoztasson...
2012. január 09. 18:38
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Helyes 
Én sem a magánélete miatt szeretem, hanem a munkássága miatt
Én sem a magánélete miatt szeretem, hanem a munkássága miatt
2012. január 09. 20:45
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Chris annyira papucs lenne, hogy hagyja magát befolyás alatt tartani a menedzsere által?
Jó, persze, perzse... Gondolom jó viszonyt ápolnak, és karrierjében is sokat segített neki. Itt a kérdés, hogy Chris mit akar. Nyilván, ha neki is úgy volt jó, akkor oké, igazuk van, de ha akár egy kicsit is ellenkezett, akkor - már az interjú alapján - is azt tudnám leszűrni, hogy ez a nő azt hiszi, hogy ő ott a világsztár. Én biztosan nem engedném, hogy ilyen szinten beleszóljon az életemben egy 'kollága'. Helyes dolog az,hogy az énekesi karrierje miatt figyeljenek fel rá, de ha ő a magánéletét ki akarja teregetni, akkor tessék, egészségére, akinek nem tetszik, majd nem olvassa, de fölösleges dolog megtiltani neki akármit is.... Ez az én véleményem, akinek tetszik tetszik, akinek nem, nem...
2012. január 11. 20:11
Inkább csak a magánéletéről ne beszéljen,a zenéről mondhatja a magáét.
2012. március 05. 12:22
|
|
Orsós Jánosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 169839 offline
|
Akiket olvastam azoknak mind igazuk van. De ha nem írnának róluk sohasem tudnánk semmit róluk .
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.