Ivi Adamou, az idei Eurovízió ciprusi versenyzője január végén mutatja be három lehetséges versenydalát, ekkor dönt az országa.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eurovízió: Ciprus január végén dönt a nemzeti dalról
2012. január 07. 16:35
2012. január 07. 17:00
|
|
Smilegirl777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 165422 offline
|
Hajrá!
Bár Görögország jobb számokkal szokott indulni, mint Ciprus...
2012. január 07. 17:21
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
ŰŰhmmm, bocsánat de amíg én órákat vesződtem egy cikkel és amikor nem tették ki azt hittem hogy nem volt elég érdekes a témája,azt hittem robbanok ... És most nézem ...és gondolkozok hogy mi lehetett a baj mert a témája ehhez(bocsánat a szerzőtől) képest siker... MOst komolyan kit érdekel hogy mivel indul Ciprus az euróvizión?...
2012. január 07. 17:35
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Oké,hogy ez a ciprusi lány tehetséges,szép,és Eurovízió-résztvevő,nyugodtan ki lehet írni, hogy mikor fognak dönteni a dalról.Türelem, mi még nem döntöttünk a dalról,és az előadóról sem, tehát hadd írják ki.A hírszerkesztők majd eldöntik,mit adnak ki,és nem veszekedésből,de Like me cikkje szerintem érdekes lehetett,hisz ha ő ezt unalmasnak érzi,akkor szerintem az ő cikkjét is publikálni kellett volna...Sok szerző cikke unalmas,de biztos van,akit ez is érdekel.
2012. január 07. 17:37
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (like me @ 2012.01.07. 17:21)
ŰŰhmmm, bocsánat de amíg én órákat vesződtem egy cikkel és amikor nem tették ki azt hittem hogy nem volt elég érdekes a témája,azt hittem robbanok ... És most nézem ...és gondolkozok hogy mi lehetett a baj mert a témája ehhez(bocsánat a szerzőtől) képest siker... MOst komolyan kit érdekel hogy mivel indul Ciprus az euróvizión?...
Volt, hogy én is tökéletesen megírtam egy cikket, és elutasították. Ezen nem kell bánkódi, valószínűleg a hírmoderátorok találtak benne hibát, ezért nem tették ki. Őszintén, engem érdekel a cikk
2012. január 07. 17:42
Idézet (like me @ 2012.01.07. 17:21)
Például engem
Nem tették ki, így jártál, akkor nem más cikkét kéne kritizálni, hanem azt aki törölte. Ezt is törölték egyszer, az a kedves hírszerkesztő inkább mélyen hallgathatna hogy ok nélkül törli más munkáját, mert igazán szánalmas.
2012. január 07. 17:47
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
öh..örülök hogy ilyen jó téma a véleményem, de hana001 legelső hozzászólása előtt még valaki írta hogy "Kit érdekel Ciprus" és azt a véleményt most nem találom, és nincs is más oldalon...
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. január 07. 17:52
Idézet (like me @ 2012.01.07. 17:47)
öh..örülök hogy ilyen jó téma a véleményem, de hana001 legelső hozzászólása előtt még valaki írta hogy "Kit érdekel Ciprus" és azt a véleményt most nem találom, és nincs is más oldalon...
Így van, maguktól nem tűnnek el, de akinek savanyú a citrom az ne itt élje ki magát.
Egyébként meg nem a kommenteken kellene lovagolni, hanem a cikkhez érdemben hozzászólni
2012. január 07. 17:55
|
|
like meEmma Woodhouse |
|
Háth kedves Cynthia, én megirtam a a véleményemet, úgyhogy arra ne legyen panaszod.És a citrom nem is lehet édes senkinek... De nem kaptam választ rá mi lett azzal a kommenttel....
2012. január 07. 21:11
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Like me,már nem azért,de Cynthia többi cikkét láttad?Nagyon jól vannak megfogalmazva.
Törölték a kommentet.
Amúgy ne haragudjatok az off miatt:természetesen tényleg a cikkhez kéne hozzászólni,és ennek köszönhetően én megismertem ezt a lányt,és nagyon szimpatikus.Sok sikert neki!
Törölték a kommentet.
Amúgy ne haragudjatok az off miatt:természetesen tényleg a cikkhez kéne hozzászólni,és ennek köszönhetően én megismertem ezt a lányt,és nagyon szimpatikus.Sok sikert neki!
2012. január 07. 21:36
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
mit bántsátok Cynthiát??
Elég neki,hogy cikket ír szinte non-stop mindenféle kérés nélkül,hogy neked legyen mit olvasni,erre piszkálo.
Amúgy én már nagyonvárom az ESC-t.
Elég neki,hogy cikket ír szinte non-stop mindenféle kérés nélkül,hogy neked legyen mit olvasni,erre piszkálo.
Amúgy én már nagyonvárom az ESC-t.
2012. január 07. 21:51
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Szerintem nem xy hibás, hogy kirakták az ő cikkjét, amit te is ugyanabba a témába leírtál.Sajnálatos módon ilyen sok mindenkivel megesik az oldalán, feleslegesen dolgoztál meg azért, hogy ki legyne rakva a cikked, csalódás ért vagy enyhén féltékeny vagy xy-re, ade ttól még nem ő a hibás.De ebbe az egész dologba bele sem akarok szólni
Cikkre visszatérve, az ide Euróvíziót sem hagyom ki
kár, hogy Eric Saade már nem indulhat
Cikkre visszatérve, az ide Euróvíziót sem hagyom ki
2012. január 07. 22:46
|
|
like meEmma Woodhouse |
|
bocs whhiteRosee, légyszíves olvasd el az elejétől a kommenteket, mielőtt hozzászólnál, mert itt nem arról van szó hogy az övét publikálták sa az enyémet nem s én itt most véres bosszút állok ezérrt
2012. január 08. 00:38
Nem annyira szimpatikus első ránézésre a hölgy, de mindenesetre a You don’t belong here című dalnak drukkolok, remélem azt hallhatom viszont a dalversenyen.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.