Justin Bieber újabb tetoválást csináltatott
2012. január 13. 06:44
Én szeretem Justint,de nem vagyok nagyon a tetoválások híve!
2012. január 13. 10:26
No nakkor itt szeretném leszögezni, hogy egy: más sértegetése tilos! Aki mégis megteszi, az minimum egy hétig gondolkodhat ezen - a fórum használata nélkül!
Kettő: lényegtelen hogy ki vallásos és ki nem, aki igen az miben hisz vagy miben nem, ne itt tárgyaljátok meg, mert egyrészt nem a cikkhez kapcsolódik, másrészt a politikai, etnikai és vallási hovatartozás boncolgatása nem a Starityre való. Akit érdekel a téma menjen pm-be, msnre, mittudoménhova.
Kettő: lényegtelen hogy ki vallásos és ki nem, aki igen az miben hisz vagy miben nem, ne itt tárgyaljátok meg, mert egyrészt nem a cikkhez kapcsolódik, másrészt a politikai, etnikai és vallási hovatartozás boncolgatása nem a Starityre való. Akit érdekel a téma menjen pm-be, msnre, mittudoménhova.
2012. január 13. 15:16
Nos én nem kedvelem J.B.-t de nem is valami yó a tetkója!!!
2012. január 22. 20:14
|
|
csillagkrisztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 137937 offline
|
nemigazán tetszetős
2012. január 25. 01:19
|
|
Barbiee95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 326 Csatolások: 0 Azonosító: 151849 offline
|
Huh, hát ez elég rizikós hely, meg nagy is a rajz. :S Mi lesz ha nem tetszik neki egy idő után? Hogy akarja eltüntetni? Amúgy nem vagyok a tetkókért oda!
2012. február 05. 16:01
|
|
CrazyRockGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 146600 offline
|
1. ez a tetoválás ronda lett! ne ezzel akarja már magát sztárolni....
2. az tetoválás az a pár vonal ott a hasa alatt? az egy semmi! pár vonás!
EZ A GYEREK EGY SZÁNALOM!!!!
2. az tetoválás az a pár vonal ott a hasa alatt? az egy semmi! pár vonás!
EZ A GYEREK EGY SZÁNALOM!!!!
2012. március 06. 18:04
nem vagyok a tetoválások ellen, de ez elég csúnya lett.
2013. április 03. 14:32
|
Nikcy0212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.14. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 197799 offline
|
Az újabb tetkó nem jön be! De most csináltatott egy baglyosat meg believeset!! NAgyon jó lett!! Nézzétek majd meg
és nem kéne csesztetni senki se job nála mindenki ugyanabba a csoportba tartozik... aminek a neve EMBER és ezt sokan nem fogják fel!!! ...
2013. április 03. 14:34
|
Nikcy0212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.14. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 197799 offline
|
Figyu a vsllási témát nem itt kéne megbeszélni!! Jó lenne ha befehjeznétek!! Ő egy normális gyerek!! Ki miben hisz az a maga dolga!! És nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy attól még h sztár JB beletartozik az életébe!! Rohadtul nem!! Nem találkoztál vele nem ismered csak a cikkek alapján ami 60 % nagy kamu!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: