Justin Bieber újabb tetoválást csináltatott
2012. január 07. 22:33
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát nincs vamali jó ízlésvilága tetoválás téren...:/:S...de legjobban azt nem értem,minek neki 2-3 cm-es tetoválás?Na mind1, az ő dolga...:S
2012. január 07. 23:12
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Mivel nem követem az életét, nem is tudtam, hogy vallásos. Sokat szidom, hiszen szerintem semmi tehetsége nincs, de azt nagyon tisztelem benne, hogy vallásos. Lehet most engem is hülyének nézni, de én is mélyen hiszek Istenben. És ha ő Jézus arcképét választotta, akkor biztosan nagy jelentősége van számára a hitnek...
2012. január 07. 23:48
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
oké, hogy ilyen vallásos, nem azzal van a baj, hanem hogy ez már a "szent dolgokból tréfát űztem" kategória. Nem hinném, hogy Jézus valaha is azt akarta volna, hogy tetoválják oda valakinek a lábára. Ha hinni akar, higgyen nyugodtan, de mindig is undorítónak találtam a szent motívumok megszentségtelenítését. Legyen ez akár Lady Gagától, vagy Biebertől. Nem mintha én olyan vallásos lennék, de valakiknek ez a mindenük, és ezt tiszteletben kell tartani. Néha azt kívánom, bárcsak én is ilyen nagyon tudnék hinni valamiben, mert ha megnézed, a vallásos emberek mind olyan boldogok, és hiszik, hogy valaki okkal teszi azt velük, amit. Visszatérve Justinra, szerintem előbb utóbb nagyon megfogja bánni, és így, hogy a vádlijára tetováltatta, így még rosszabbul néz ki. Kíváncsi vagyok, szeleníta mit szólt hozzá...
1 felhasználónak tetszik:
Fruzsi26
2012. január 08. 08:06
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
a "tinilányok kedvence"??? amúgy is, ettől még nem lesz "menő"
2012. január 08. 09:01
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Ez a srác egyre kezd cikisebb lenni. Az első két tetkó oké...a harmadik? Nevetséges. Valóban nem azzal van a baj, hogy vallásos...de ez, ráadásul ekkorában, és pont a vádlijánál...hangosan kell röhögnöm. Nem gondolt bele, hogy mikor kiégett, öreg tinisztárocska lesz, hogy fog ez mutatni a meglehetősen "idős" bőrén?
2012. január 08. 10:59
Ilyen felszínes tetoválást istenem... Kétlem, hogy bármennyire is "kapcsolatban" lenne Istennel, vagy egy kicsit is vallásos lenne.. Csak most ez a menő
-.-"
2012. január 08. 10:59
Ez szerintem egy kicsit túlzás. Fruzsi26 egyetértek veled.
2012. január 08. 11:14
Nem szeretem Justint de ez normális,nincs vele semmi baj.
Fruzsi26 : ha megörekszik és a ráncos lábán ott fog látszani a tetkó az az ő baja lesz xd
Fruzsi26 : ha megörekszik és a ráncos lábán ott fog látszani a tetkó az az ő baja lesz xd
2012. január 08. 12:39
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
szerintem nem gondolta teljesen végig, élete végéig ott lesz a vádliján! ráadásul ilyen nagyba? egyébként az a galamb, ha nem tudod pontosan, hogy az mi akkor totálisan úgy néz ki, mint ha koszos lenne az oldala
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.