Dolly Parton: „Túl szigorúak vagyunk Miley Cyrusszal”
2012. január 07. 15:48
Szerintem is adhatnának neki egy kis magánéletet..
2012. január 07. 17:39
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Teljesen egyetértek Dolly-val !!
2012. január 07. 18:18
Én is Glamster-rel értek egyet! Békén lehetne mindenkit hagyni, és akkor nem lennének ilyen gondok!
2012. január 07. 22:24
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szerintem mindenki így gondolja. Szánalmas, hogy elvárják tőle, hogy úgy viselkedjen, mint egy 10 éves, pedig lassan 20. Túl nagy rajta a nyomás, de remélem nem jut Britney vagy Lindsay sorsára.
2012. január 07. 23:07
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Glamster: én is egyetértek veled...
2012. január 08. 09:55
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Úgy gondolom, Miley most érezte meg igazán, hogy rengeteg hátránya van a hírességnek. Nem csak a paparazzikat kell elviselnie, hanem az alaptalan vádaskodásokat is. A sajtó pedig valahogy mindig rászáll egy hírességre. Ez esetben most ő az. Ezt vagy el kell fogadni, vagy el kell menekülni. (amolyan szoksz vagy szöksz) Mileyról gondolom, hogy nem az utóbbit fogja választani.
2012. január 08. 10:51
Természetes, hogy sokat várnak tőle, hisz Demitől is sokat vártak, mert Diznis volt. Mileynak ki kell törnie a Dizni-skatulyából, különben örökre Ő marad a tinilányok kis kedvence. Valamilyen szinten a sajtó is hibás, hisz köztudott, hogy gyakorlatilag befurakszanak mások életébe, de valljuk be, amit Miley eddig művelt, azzal nem azt mutatta meg, hogy felnőtt, hanem hogy egy éretlen kis cs*tri, aki semmipénzért is mutogatja magát
Csak nem ez a módja annak, hogy valaki felnőtt legyen, mert attól még, hogy mindenkinek ledobod a bugyidat, nem leszel felnőtt. Sokat várnak tőle, mert rengeteg ember szemében még Ő a kis Diznis énekespacsirta, hiába 18 éves. Azzal a viselkedéssel, amit művel, nem fog felnőttnek látszani
2012. január 08. 18:23
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Nagyon bírom ezt a dolgot vele kapcsolatban.Már lassan 2 éve lázad,de az elmúlt egy évben már nincsenek nyomai a lázadásának.Komolyabb szerepeket kapott,mint a disneytől.A médiát pedig nagyon szeretem,mert kiforgat mindent...
De mindig a "leggyengébb" láncszembe kell kapaszkodni,de ha arcon üt,akkor még arról is hír lesz....Nem jó a hírnév...
Miley pedig nincs egyedül,hiszen itt van egy csodálatos keresztanyja,aki megmondja a tutit!
De mindig a "leggyengébb" láncszembe kell kapaszkodni,de ha arcon üt,akkor még arról is hír lesz....Nem jó a hírnév...
Miley pedig nincs egyedül,hiszen itt van egy csodálatos keresztanyja,aki megmondja a tutit!
2012. január 25. 15:49
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Attól, hoyg próbál úgy tenni, mintha nem izgatnák a folyamatosan záporozó negatív kritikák, még biztosan rosszul érinti. Néha azért elgondolkodhatna az érzéketlen média, és a folyamatosan vádaskodó szülők hada.
Miley-nak ilyen a stílusa, ezt csak el kéne fogadni. Szerintem az a baj, hogy azt hiszik megváltozott. Pedig nem, csak eddig beleképzelték Hannah Montana karakterébe.
Szüksége van a támogatásra, és a sok szeretetre, hoyg en érezze magát egyedül, és elhagyottnak, csak ebbe nem gondolnak bele a bíráskodóm emberek!
Miley-nak ilyen a stílusa, ezt csak el kéne fogadni. Szerintem az a baj, hogy azt hiszik megváltozott. Pedig nem, csak eddig beleképzelték Hannah Montana karakterébe.
Szüksége van a támogatásra, és a sok szeretetre, hoyg en érezze magát egyedül, és elhagyottnak, csak ebbe nem gondolnak bele a bíráskodóm emberek!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: