Dolly Parton: „Túl szigorúak vagyunk Miley Cyrusszal”
2012. január 07. 12:24
Nem vagyok Miley rajogó de ez teljesen igaz.Egyetértek Dolly-val.
2012. január 07. 12:37
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hát nem tudom..persze,mindenkinek fel kell nőni egyszer,de miley néhol erősen túlzásba viszi ennek "bizonygatását".
ha szabad ilyet mondani,talán mindegyik diznis bánja egy kicsit,hogy anno leszerződött ennél a csatornánál,mivel lehet hogy sok pénze és hatalmas hírneve lett,de közel sem szabadott úgy viselkedniük a szerződésük idején,ahogy akartak.persze ez egyéni meglátás.akár mileyt,demit vagy selenat vesszük ebből a szempontból,talán demi választotta az arany középutat,hogy kitörjön ebből a szerepkörből,a jelenlegi viselkedésük alapján.miley szerintem kissé túlzásba vitte a dolgot,selena meg álszent jókislány.
visszatérve mileyra,van,amikor tényleg igazságtalanul éri vád,de a legtöbb dologért,amiért a média megrója,azért nem teljesen ártatlan.
ha szabad ilyet mondani,talán mindegyik diznis bánja egy kicsit,hogy anno leszerződött ennél a csatornánál,mivel lehet hogy sok pénze és hatalmas hírneve lett,de közel sem szabadott úgy viselkedniük a szerződésük idején,ahogy akartak.persze ez egyéni meglátás.akár mileyt,demit vagy selenat vesszük ebből a szempontból,talán demi választotta az arany középutat,hogy kitörjön ebből a szerepkörből,a jelenlegi viselkedésük alapján.miley szerintem kissé túlzásba vitte a dolgot,selena meg álszent jókislány.
visszatérve mileyra,van,amikor tényleg igazságtalanul éri vád,de a legtöbb dologért,amiért a média megrója,azért nem teljesen ártatlan.
2012. január 07. 12:41
Ő is csak egy fiatal lány aki szórakozni akar.Én nem ítélem el őt..
2012. január 07. 12:42
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Maja Cyrus: Ez ponthogy fordítva van, de neked is igazad van. Ezt úgy értettem, hogy a "Selena Gomez nem szórja a pénzt" cikknél minden Selena utáló letámadta, hogy jaj, hogy mernek ebből cikket írni, hogy Selena igenis szórja a pénzt és egy ki*aszott k*rva. Amikor Miley csinál olyat, hogy elsüt egy nagyon könnyen félreértehtő viccet, akkor a Miley utálók támadják le. Ez így van, és mindig is így lesz, a Selena utálók mindig támadni fogják Selenát, és a Miley utálók is mindig támadni fogják Mileyt. A rajongóik pedig megvédik őket, ami feszt konfliktusokat fog szülni. Úgyhogy a Selena utálók ne mondják, hogy ha Miley csinálná akkor egy hülyének állítanák be, de a Miley utálók se mondják, hogy ha Selena csinálná, akkor már egy cuki jókislány lenne.
2012. január 07. 12:52
Mindenkinek van egy ilyen korszak az életében, feltéve tényleg ki tud kapcsolni, és nem hiszem hogy ez egy elítélendő dolog lenne.
2012. január 07. 12:56
Nem szeretem Miley-t,de azért igaza van Dolly-nak.....
2012. január 07. 13:09
|
|
HoneyBunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 166369 offline
|
Egyetértek Dolly Partonnal és kedves tőle hogy így megvédi a keresztlányát.
)
2012. január 07. 13:30
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Totál igaza van Dolly-nak
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: