ophely88!
Ha a sztárt idézőjelbe tette, akkor celebekre, vagy Justin Bieberre gondolt. Ez az én véleményem, de majd ő elárulja neked, ki(k)re gondolt.
Ke$ha mosdókagylókba pisil
2012. január 06. 17:49
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (ABBAMania @ 2012.01.06. 17:47)
ophely88!
Ha a sztárt idézőjelbe tette, akkor celebekre, vagy Justin Bieberre gondolt. Ez az én véleményem, de majd ő elárulja neked, ki(k)re gondolt.
Tudom, hogy mire gondolt. Csak kíváncsi vagyok, hogy kinek a nevét hozza fel
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. január 06. 17:52
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.01.06. 17:44)
Pár sztár? Mint például?
Mint például Justin Bieber vagy éppenséggel Selena Gomez!
Lehet, hogy Ke$ha őrült és már-már valamikor visszataszító azonban hangja van!
Most nyugodtan írhatjátok erre, hogy 'persze, pont, hogy neki nincs' és társai de van! És stílusa is!
De ahhoz, hogy elmenjek egy bowlingpályára, táncoljak egy leadott koreot, énekeljem el 1000-szer, hogy 'Baby'...
Szerintem ehhez nem kell sok tehetség!
2012. január 06. 17:57
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ez oltári beteges.
Kesha is inkább ilyen baromságokat csinál minthogy kiadna vmi új számot.
Kesha is inkább ilyen baromságokat csinál minthogy kiadna vmi új számot.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 06. 18:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (olsenfan.. @ 2012.01.06. 17:52)
Mint például Justin Bieber vagy éppenséggel Selena Gomez!
Most nyugodtan írhatjátok erre, hogy 'persze, pont, hogy neki nincs' és társai de van! És stílusa is!
De ahhoz, hogy elmenjek egy bowlingpályára, táncoljak egy leadott koreot, énekeljem el 1000-szer, hogy 'Baby'...
Szerény véleményem szerint pedig Ke$ha a legbolondabb az említett emberek közül, jó eséllyel pályázik Gaga trónjára. Mindenhová kell egy udvari bolond és feltűnési viszketegségben szenvedő celeb
2012. január 06. 18:06
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Én úgy vagyok vele, hogy legalább élvezi az életet. Ő dolga, hogy éppen így.
Viszont nem minden sztárnak van szüksége ilyen eszközökre.
Egyébként én sem bánnék már egy új lemezt. De nem sürgeti a tatár.
Egyébként én sem bánnék már egy új lemezt. De nem sürgeti a tatár.
2012. január 06. 18:10
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Áh, ez tiszta a hülye
na mindegy, legjobb nem is törődni a ezekkel a hülyeségeikkel, ha jó zenét csinálnának, bár ő tényleg nem csinál semmit, ami elég rossz... mondjuk a zenéje sem egy nagy szám...
(És szerintem a Stephen sem lett volna annyira kis nézettségű ha nem tiltaná le a YouTube az USÁn kívül kb mindenhol...)
(És szerintem a Stephen sem lett volna annyira kis nézettségű ha nem tiltaná le a YouTube az USÁn kívül kb mindenhol...)
2012. január 06. 18:11
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Hát ez hülye XD Ennek a cikknek amúgy semmi értelme nem volt szerintem
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.