Alekosz elveszítheti a lakását és az autóját
2012. január 06. 17:43
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Remélem a VV-s nyereményei visszavonásán felül vagy 20 évre eladósítja az rtl klub. Itt csak az rtl nyerhet, valószínű, hogy a perköltséget is Balekosz fizeti ki.
Kétlem, hogy Hajdú Petya egy horribilis összeget is kifizetne, maximum egy átlagost.
2012. január 06. 18:23
Hát így járt. Ha nem szerződött volna át akkor nem lenne gondja.
2012. január 06. 18:25
Nem akarok gonosz lenni, de ez van.
Jobban átgondolhatta volna mit tesz...
2012. január 06. 18:47
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
De most komolyan,elegem van már a hülye VV-ből!Ez a senki meg csak azért lett ismert,hogy így mondjam,"sztár",mivel szerepelt egy "valóság" showban.És ha beperelik,úgyis lesz pénze,mivel a Tv2 fizet neki,hogy szerepeljen,mivel ez kell a mai embernek.Szánalom,hogy meddig jutott a világ -.-"
2012. január 06. 18:57
|
lenalena1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 165571 offline
|
nem vagyok rajongója, de nem értem, ha megnyert valamit egy játékban, ami már lezárult, megkapta a lakást, az autót, minden a nevén van, azt hogy vehetnék el tőle? a játék végén a szavazok neki neki adták a főnyereményt nem? Utólag kell "megdolgoznia" érte? nem értem én ezt sehgy sem!
2012. január 06. 19:41
|
|
Merkatz barbaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 162409 offline
|
kit érdekel az Alekosz ez a SENKI!!
2012. január 06. 19:51
Megérdemli.ÉS JÉZUSOM!!!!! EZ A GYÖKÉR SAJÁT MŰSORRAL??? NA NEM MINTHA EDDIG IS SOKAT NÉZTEM VOLNA TV2-T DE EZEK UTÁN TÖRJÖN EL MIND A KÉT KEZEM HA RÁKAPCSOLOK.....
2012. január 06. 20:56
Megérdemli. TV 2 Alapból sz*r (szerintem), most meg még sz*rabb lesz.:SS
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: