Jön a Shakira és Miley Cyrus duettje
2012. január 06. 16:05
Juj, ez tök jó! Shakirát imádom és Miley-t is kedvelem. Kicsit érdekes párosítás, de biztos jó lesz.
2012. január 06. 16:06
Idézet (Smilegirl777 @ 2012.01.06. 16:03)
Norah ez nem jó vicc! Miley egy szép és tehetséges énekesnő, sok tini példaképe!!! Én mindkettőjüket nagyon szeretem, főleg Shakirát, úgy hogy már alig várom ezt a számot!!! ♥♥♥ 
Drága vagy:) de ez a te véleményed. Lehet velem vannak gondok, de én nem látom őt szépnek és tehetségesnek sem tartom. Shakirát én is bírom.
2012. január 06. 16:07
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Hát, hogy őszinte legyek, egem se Shakira, se a nagy és hatalmas Miley Cyrus sem érdekel.
2012. január 06. 16:12
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Shakira hangzását nem szeretem de örülök, hogy végre hallunk valami hasznosat Mileyról. Tuti imádni fogom a számot, már ha csak a cél miatt is.
Sajnálom, hogy így látod de nem fogom megpróbálni megváltoztatni a véleményed, mert annyira nem érdekel. Mint mondtam, én sem szeretem Shakirát de tényleg tehetséges a csaj mégha a falra is mászom tőle.
Szerintem azért ez nem annyira rossz, bár megértem ha Neked nem jön be...
Idézet (Norah @ 2012.01.06. 15:59)
Májli Szájrusz tud énekelni?
Szerintem abból a duettből Shakira ének és Májli suttogó, vokális aláfestés lesz.
Szerintem abból a duettből Shakira ének és Májli suttogó, vokális aláfestés lesz.
Sajnálom, hogy így látod de nem fogom megpróbálni megváltoztatni a véleményed, mert annyira nem érdekel. Mint mondtam, én sem szeretem Shakirát de tényleg tehetséges a csaj mégha a falra is mászom tőle.
Szerintem azért ez nem annyira rossz, bár megértem ha Neked nem jön be...
2012. január 06. 17:16
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
érdekes lesz,két nem sokban hasonlító stílus találkozása
2012. január 06. 17:28
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Mivan? :OOO Biztos jó lesz ,de Miley nem érdemli meg..
2012. január 06. 17:51
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Nah erre kíváncsi leszek!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: