Kettő nagyon egyszerű megoldás van erre az alapvetően mélyen húzódó problémára. Ha nincs ötlet videóra, ne csináljunk vagy kérjünk segítséget
Plágiummal vádolják Rihannát
2012. január 06. 13:21
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Így legyen saját videód vagy fotósorozatod. Minden munkádat, erődet beleteszed, más pedig jön, ráteszi a mancsát és lenyúlja. A kreativitás hiánya már már fájdalmas dolog, de annyi tisztelet sincs bennük, hogy nem nyúljuk le azt, ami másé? Mi ez, óvoda? Az én szendvicsemben csak vaj van, az övében szalámi és sajt is, nekem az kell.
Kettő nagyon egyszerű megoldás van erre az alapvetően mélyen húzódó problémára. Ha nincs ötlet videóra, ne csináljunk vagy kérjünk segítséget
Rihanna nem vonaglott még össze annyit, hogy futná például egy rendezőre/fotósra, akit csak arra kellene alkalmazni, hogy megálmodja a videót? (ha már tényleg ennyire lusták vagyunk használni az agyunkat
)
2012. január 06. 13:36
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Tény, hogy hasonlítanak.
2012. január 06. 13:47
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Az S&M-nél is volt ilyen, ott tényleg egy az egyben lekoppintották a fotósorozatot. Itt viszont szerintem nics másolás, a képeken elég tipikus, bármilyen klipben szerepelhető dolgok vannak csak. Mező, bolt, ágyon fekvő nő, kocsiban ülő férfi, tabletták .. Szerintem ez nem igazán másolás, pedig én tényleg el szoktam ismerni. A klip meg Rihannától az eddigi legjobb, én imádom.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2012. január 06. 13:48
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
tényleg eléggé hasonlítanak,én nem lepődnék meg,ha kiderülne,hogy tényleg másolás történt rihanna részéről.csak azt nem értem,hogy mire jó az,ha mást lekopintassz.ráadásul teljesen mindegy,hogy kinek van igaza,az a fotós aki azt állította rihannáról,hogy lopott tőle,ő lesz a rossz és a hírnévéhes.
és ez a legrosszabb az egészben.rihanna részéről biztos vagyok,hogy megússza a dolgot,a fotóst pedig csak sajnálni tudom.biztos nem lehet kellemes érzés viszontlátni az ötleteidet a slágerlisták élén azzal a tudattal,hogy neked is részed van a dologban,hogy azon a helyen szerepel a kisfilm.
ugyanis nekem tetszik a képi világ,nekem ez a stílus mindig bejött.
janet7
2012. január 06. 14:03
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
An_d_a: Részeben egyetértek veled. Mikor valaki feljelent egy híres sztárt másolásért, vagy akármiért, máris a feljelentőt ugatják le, hogy most milyen szemét, és így akar hírnevet szerezni magának. Lehet, hogy vannak emberek, akikre ez igaz, de szerintem azért a többjük mégiscsak a saját tulajdonát védi, és szerintem senki se bírná, hogyha egy híres ember aratná le helyette a babérokat. Mikor Beyoncé egyik klipjénél is voltak ilyen botrányocskák, emlékszem, valaki megjegyezte, hogy a feljelentő inkább örüljön, hogy egy híres ember elvitte az ötletét. Ez nevetséges.
Másrészt viszont ezek a képek tényleg közhelyesek, rengeteg ilyen fotós van. (és megjegyzem, hogy nem olyan jó képek...) Mondjuk elég gyanús, hogy annyi minden megegyezik a két dologban. Egy-egy még felejtős lenne, no de ez 12 fotó.
Másrészt viszont ezek a képek tényleg közhelyesek, rengeteg ilyen fotós van. (és megjegyzem, hogy nem olyan jó képek...) Mondjuk elég gyanús, hogy annyi minden megegyezik a két dologban. Egy-egy még felejtős lenne, no de ez 12 fotó.
2012. január 06. 14:07
Tényleg feltűnő a hasonlóság. De ez a másolás nem lehet véletlen - valaki a biztos láthatta a fotósorozatot, különben honnan lenne ennyi hasonló kép? Szerintem ez abszolút lekoppintás, nem hiszem, hogy csak úgy kitalálták volna így a klippet, anélkül, hogy egy pillantást sem szántak volna Sandy képeihez. A szám egész jó (már unalmas is a Rádió1-nek köszöntehtően) de lehetett volna bennük annyi egyediség, hogy nem lopkodnak.
janet7
2012. január 06. 14:19
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.01.06. 14:03)
szerintem is gyakori stílus ez manapság,pontosan nem tudom megfogalmazni hogy hogyan hívják az ilyen képi világgal rendelkező fotókat.
viszont ha mondjuk csak 1-2 hasonlóság lenne ahogy te is mondtad,akkor én is csak szimplán gyanakodnék,viszont ez így már elég feltűnő...
2012. január 06. 14:36
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Milyen érdekes, hogy ez már nem az első eset
Az előző az S&M-nél volt, ráadásul ugyanaz a rendezője, mint ennek. Azt hiszem Riri, ideje váltani.
ophely88
2012. január 06. 14:36
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
megesik ha valakinek nincs elég kreativitása...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.