Selena Gomez nem szórja a pénzt
2012. január 08. 22:52
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Mit csinál hat a sok sok pénzel. lehet hogy befekteti
2012. január 13. 10:13
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Úgy szeretem!! <33 Tök jó szívű!! <3 Szép volt tőle, és szerintem sem kell hülyeségekre költeni, úgyhogy ezt is nagyon jól csinálja! Mint mindent
<3 Imádoom
2012. január 20. 14:29
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Jaj,tudjuk,ismerjük már Selenát,bezzeg mikor Mileyról jelent meg ilyen cikk,lehordták(pedig ő is jótékonykodik,és többet tesz mint Sellliike)
Nem várok visszakommenteket,nem érdekel más véleménye,ez az enyém,és sosem fog megváltozni...
Lehet Miley nem olyan jó,lehet,hogy ő rosszkislány...Bulizik,és hasonló...
Csak a világnak kell egy tökéletesnek beállitott sztár,akitől pénzt nyerhetnek,és ez a ti imádott Selenátok!
Nem várok visszakommenteket,nem érdekel más véleménye,ez az enyém,és sosem fog megváltozni...
Lehet Miley nem olyan jó,lehet,hogy ő rosszkislány...Bulizik,és hasonló...
Csak a világnak kell egy tökéletesnek beállitott sztár,akitől pénzt nyerhetnek,és ez a ti imádott Selenátok!
2012. január 20. 14:33
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
vasasreka8 irta:
"Csak annyi az egész, hogy attól, ha a Selena utálók azt mondják, hogy Selena egy álszent senkiházi, haszontalan és tehetségtelen, attól az nem biztos, hogy úgy is van"
Nah,vasasreka8,ehhez csak annyit tudok hozzászólni,h nemértem,hogy te,mikor elhordod Mileyt mindennek,akkor az miért van úgy!Ezek szerint nem:)És ezt épp te mondtad:)Te egy Miley utáló vagy,és azért,mert lehordod őt mindennek,az még nem biztos,hogy úgy van:)
"Csak annyi az egész, hogy attól, ha a Selena utálók azt mondják, hogy Selena egy álszent senkiházi, haszontalan és tehetségtelen, attól az nem biztos, hogy úgy is van"
Nah,vasasreka8,ehhez csak annyit tudok hozzászólni,h nemértem,hogy te,mikor elhordod Mileyt mindennek,akkor az miért van úgy!Ezek szerint nem:)És ezt épp te mondtad:)Te egy Miley utáló vagy,és azért,mert lehordod őt mindennek,az még nem biztos,hogy úgy van:)
2012. január 21. 20:37
|
|
BlackAngel8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 167298 offline
|
nagyon helyesen csinálja
2012. január 23. 17:38
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Idézet (Orsii.Miley26 @ 2012.01.20. 14:33)
vasasreka8 irta:
Lehet, hogy nem így van neked, de az én szememben szauruszka nem ér semmit.
2012. február 12. 08:36
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
nemhiszem h bárki olvassa még ezt a cikket,de itt egy példa(kép) h igenis költekezik: http://selenagomez.de/gallery/displayimage.php?album=1993&pos=5 D&G-s táska,és nemhiszem h 4 dollárba került.
2012. április 26. 20:00
Igen selena nem szórja a pénzt és ezzek nincs is semmi bajom mert ő tudja milyen szegénynek lenni . És ezért sajnálom de nem értem hogy most mileyt miért kell piszkálni ő nem tudja milyen szegénynek lenni mivel milliomos családba született .. Attól még ő is lehet okos pénzügyileg de attól még költi a pénzt . És azt se értem hogy miért kell mileyt ilyen csúnyán nevezni én se nevezem selenát ilyen csúnyán . És ez nem támadás volt .
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: