Selena Gomez nem szórja a pénzt
2012. január 06. 14:57
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Jól teszi!
2012. január 06. 15:34
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
completely: Óó, tökéletesen egyetértek! Nem csak Selena ilyen "különleges", hogyha megkeres egy szép kis összeget, azt magára költi. Számtalan, híresség teszi ezt, és mondjuk itt nem Paris Hiltonra gondolok, aki szerint vér ciki kétszer felvenni ugyanazt a cuccot.
2012. január 06. 15:50
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
... hát ez... tök átlagos, szerinte a világ többi embere mit csinál??? attól hogy van pénze, és nem költi el attól nagyon nem nagy szám... istenem... mit kellennyire felturbózni?? és ha már a szülei a kislányuk álma miatt, hogy "híres színésznő akar lenni" Los Angelesbe öltöznek, akkor már az alapnál is alapvetőbb dolog, hogy ha már kihisztizem hogy otthagyjuk az orszá másik részén a családot, akkor legalább segítek is, ha én ilyet kitalálnék, akkor kiröhögnek, ha meg megkapnék egy szeepet, akkor nem engednék hogy elfogadjam, hogy ne éljek így... ok, pénz, hírnév... ki nem szarja le? én nem abból akarok meggazdagodni hogy mindenki engem bámul a filmvásznon, ami nem nagy erőfeszítés, inkább csinálnék is valamit, hogy kapjak érte valamit....
2012. január 06. 16:04
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
AllieNessie: Teljesen igazad van.
Elvégre, hogyha Selena tudatos, érett és meggondolt, akkor azt magasból le kell sz*rni, de hogyha a drága kis Miley-ka nem szórja el a pénzét (állítólag), akkor fel kell magasztalni a csillagokig. Vagy nincs igazam?
Nekem az a véleményem erről az egész cikkről, hogy unottan olvastam. Én tudom, hogy Selena ilyen, mindig is ilyen volt, és ilyen is lesz. Ezt sem a rajongói- sem az utálói nem fogják megváltoztatni.
Nekem az a véleményem erről az egész cikkről, hogy unottan olvastam. Én tudom, hogy Selena ilyen, mindig is ilyen volt, és ilyen is lesz. Ezt sem a rajongói- sem az utálói nem fogják megváltoztatni.
2012. január 06. 16:09
|
|
BogeccoBonbon Baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 1596 Csatolások: 1604 Azonosító: 132038 offline
|
Már nem azért,de ez logikus,hogy arra költötte a fizetését ,hiszen akkor költöztek oda...
Amúgy érdekes ,mert múltkor pont azt magyarázta ,hogy "Justin ezt vesz nekem,Justin azt vesz nekem" ,sőt múltkor elnöki lakosztályon szálltak meg,úgy könnyű élni,hogy Justinka kifizet neki mindent...
Amúgy érdekes ,mert múltkor pont azt magyarázta ,hogy "Justin ezt vesz nekem,Justin azt vesz nekem" ,sőt múltkor elnöki lakosztályon szálltak meg,úgy könnyű élni,hogy Justinka kifizet neki mindent...
2012. január 06. 16:18
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
persze amikor Miley-ról megírták ugyanezt a hírt az érdekes volt meg jj de jó érett nő meg blabla de ez meg enm nagy szám az sem volt nagy szám hiszen ugye mindenki más ezt sinálja a világon...
2012. január 06. 16:18
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
tökjó, hogy csak úgy bejelenti, hogy 1 fizetésből csak úgy vettek 1 lakást
Az ő pénze, azt csinál vele, amit akar, de szerintem mást ért ő pazarláson, mint egy normál ember...
2012. január 06. 16:23
Hát ez érthető , akkor mégcsak 15 éves volt , még jó hogy nem minden hülyeségre költötte el . Miatta költöztek oda , érthető hogy neki is be kell segíteni a lakás kifizetésébe !
2012. január 06. 16:37
Jól teszi, hogy spórol, így ha esetleg később már nem lesz annyira középpontban, akkor is meg tud majd élni, de tulajdonképpen valószínűleg Selena munka nélkül is el tudná tartani magát még kb. 5 évig
2012. január 06. 17:21
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Ez nagyon szép meg jó, de akkor megkérdezhetném, hogy néhány hete mit keresett Justin Bieberrel valami elegáns szálloda elnöki (vagy milyen) lakosztályán? .. /félreértés ne essék, szeretem Selenát, de ez a kettő nem teljesen stimmel/
2012. január 06. 17:26
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Ez rendes tőle,hiszen ő miatta tarthatnak itt..régen nagyon szegények voltak,biztos ezért meg tudja érteni,mennyi jelentősége van a pénznek..
2012. január 06. 17:32
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
ez rendes tőle, de én is ezt tettem volna!! Ha a helyében lettem volna, akkor úgy érezném, ez a minimum amit megtehetek!! De am nagyon kedves dolog volt tőle!!
2012. január 06. 17:33
|
|
berniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 844 Csatolások: 0 Azonosító: 151631 offline
|
most nem fogok róla olyanokat írni, hogy ez szép tőle meg ilyenek, az embernek a családját kell támogatnia és nem hiszem, h ezt interjúban meg kell említeni. Amúgy meg én is spórolok szóval rólam is lehetne cikket írni. (nem utálom Selenát)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: