A depresszióból való kilábalás — és annak megelőzése
2012. január 15. 21:40
és azokkal a lányok a lányok mihez kezdjenek, akiknek az a problémájuk h túl vékonyak,nem tudnak hízni,és nem tetszenek egy fiúnak sem? mert ugye a férfiak a telt idomokat szeretik.
2012. január 16. 14:55
|
|
Hachi15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 167211 offline
|
teljesen jó cikk,jól van megfogalmazva is. remélem most rengeteg fiatal elgondolkodott ezen akik ilyen szituban vannak. már én is átestem a depresszión és azt kell mondjam nem a legegyszerűbb kilábalni belőle. agyban kell eldönteni mindent én felálltam és elmentem edzeni egy kicsit minden nap.sokkal jobb volt már csak a közérzetem is
remélem sokan megfogadják ezeket a tanácsokat! és köszi a cikket
2012. január 19. 17:54
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nagyon jó cikk, gartulálok
2012. január 31. 17:59
|
|
molnár pannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 151108 offline
|
igazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
2012. február 05. 23:02
Na hát igen....Depresszió.Jellemző rám is...
Az én verzióm a következő:
Szüleim már kb. 5 éve elváltak, és minden az apám hibája, azóta is gyűlölöm,és tönkre is teszi az életemet.
A suliban nem csípnek mert én más vagyok. Nem vagyok társasági lény,inkább az a csigaházába visszahúzódó típus vagyok,aki egész nap zenét hallgat vagyrajzol,hogy ne figyeljen arra mit mondanak mások.Próbálom ezt leküzdeni ,de képtelen vagyok rá.Mindig amikor már érzem ,hogy javul a helyzet,akkor taposnak a lelkembe,és visszazuhanok.
Ráadásul a 8 éves kutyám az életem értelme ,de nagyon rossz bőrben van.El sem tudom képzelni,milyen kínok várnak rám amikor már ő nem lesz. Pedig az ideje egyre fogy,érzem. Ő adta mindig nekem az erőt,őrá számíthattam mindig. Nélküle egy idegi roncs leszek.
Az öcsém ,mint a király úgy viselkedik felettem. Szó szerint én vagyok a szobalánya.Félek neki visszaszólni,mert nagydarab és magas is ,ráadásul "karatázik" és már világbajnok szóval ha ő elkezdene verni nekem ágyő.Anyámnak meg nem szólhatok ezügyben mert akkor is kapok.
Szóval nekem innen nincs kiút,de megtanultam élni ezzel. Jobban szeretem a magányt mint a társaságot. =/
Az én verzióm a következő:
Szüleim már kb. 5 éve elváltak, és minden az apám hibája, azóta is gyűlölöm,és tönkre is teszi az életemet.
A suliban nem csípnek mert én más vagyok. Nem vagyok társasági lény,inkább az a csigaházába visszahúzódó típus vagyok,aki egész nap zenét hallgat vagyrajzol,hogy ne figyeljen arra mit mondanak mások.Próbálom ezt leküzdeni ,de képtelen vagyok rá.Mindig amikor már érzem ,hogy javul a helyzet,akkor taposnak a lelkembe,és visszazuhanok.
Ráadásul a 8 éves kutyám az életem értelme ,de nagyon rossz bőrben van.El sem tudom képzelni,milyen kínok várnak rám amikor már ő nem lesz. Pedig az ideje egyre fogy,érzem. Ő adta mindig nekem az erőt,őrá számíthattam mindig. Nélküle egy idegi roncs leszek.
Az öcsém ,mint a király úgy viselkedik felettem. Szó szerint én vagyok a szobalánya.Félek neki visszaszólni,mert nagydarab és magas is ,ráadásul "karatázik" és már világbajnok szóval ha ő elkezdene verni nekem ágyő.Anyámnak meg nem szólhatok ezügyben mert akkor is kapok.
Szóval nekem innen nincs kiút,de megtanultam élni ezzel. Jobban szeretem a magányt mint a társaságot. =/
2012. február 05. 23:05
* karatézik bocsánat.
Meg annyit hogy anyám szerint nagyon jó vagyok a manga rajzolásban,és ez általában megnyugtat engem. Meg,állandóan a természetben akarok lenni mert ott nyugalom van.
Meg annyit hogy anyám szerint nagyon jó vagyok a manga rajzolásban,és ez általában megnyugtat engem. Meg,állandóan a természetben akarok lenni mert ott nyugalom van.
2012. március 28. 14:10
Ha igazán depressziós az ember, akkor ott a tippek nem segítenek, akkor már csak az orvos tud segíteni. Nem olyan könnyű kilábalni az ilyenből, mint ahogy azt sokan gondolják.
2012. május 01. 20:11
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Sajna nekem minden bajom van már.
A suliban mindenki rám szállt, mostanában sok rossz jegyem van, nincs barátom, akivel megbeszélhetném ezeket, a tesóm is folyton rámszáll, a szüleimnek annyi dolga van, hogy nem érnek rá segíteni és megbeszélni ezt. Ha éppen kezdem jól érezni magam valaki biztos *lcs*sz* a kedvem. Már megszoktam, de néha annyira ideges vagyok, hogy sírásban végződik az egész. Két dolog nyugtat meg: ha rajzolok vagy zenét hallghatok. Noku, tök egyformák vagyunk.
A suliban mindenki rám szállt, mostanában sok rossz jegyem van, nincs barátom, akivel megbeszélhetném ezeket, a tesóm is folyton rámszáll, a szüleimnek annyi dolga van, hogy nem érnek rá segíteni és megbeszélni ezt. Ha éppen kezdem jól érezni magam valaki biztos *lcs*sz* a kedvem. Már megszoktam, de néha annyira ideges vagyok, hogy sírásban végződik az egész. Két dolog nyugtat meg: ha rajzolok vagy zenét hallghatok. Noku, tök egyformák vagyunk.
2012. május 01. 20:26
Ezek azért tényleg jó tanácsok.. Nem rég vesztettem el valakiket akik fontosak voltak és azt éreztem semmi sem segít.. Most sem változott semmi.. A suliban is sokan szekállnak,ha tiszta idegroncs vagyok és ez meg is látszik rajtam akkor is.. Sok ember kegyetlen és tönkre teszi egy ember életét és azt se tudja mennyit szenved az ő szánalmas kritizálása nélkül is! Nekem konkrétan ebből bajaim is vannak.. Ezek miatt vagyok sokszor beteg..
2012. július 01. 13:22
Jó tippek, de szerintem az akarat a legfontosabb, hogy az illető is ki akarjon mászni abból a gödörből. Ha nincs elhatározás, javulás sincs.
2012. július 23. 18:17
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
jó cikk lett.mikor a mamám meghalt pár hónapig depis voltam..mármint az a fajta aki egész nap a szobában gubbaszt..
2012. november 07. 13:17
Divatbetegség, semmi több. Ezelőtt 30 évvel az ilyet 2 pofonnal megoldották.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: