Az utálkozó emberekről csak annyit: nézd meg egyszer őket. Számtalan hibát fogsz találni bennük. Ha nem is a külsejükön akkor a személyiségükben vagy az életükben. Az egész csak téged tesz erősebbé és késöbb még meg is köszönheted nekik. Felkészítenek az életre míg ők valószínüleg a saját ki beképzelt tündérmeséjükben élnek.
Idézet (pseudovirus @ 2012.01.05. 18:08)
Ezt a könyvet én is olvastam,és a hideg rázott miközben olvastam.Fantasztikus a gondolat menet és az írás mód is!
Szerintem nem írsz hülyeségeket,sőt nagyon jól látod a dolgokat.Tetszett a kisebb "regényed"amit ide írtál.
Lényegében mindannyian ugyan azt tapasztaljuk meg,mikor mély ponton vagyunk..azt,hogy az Élet egy hegy mászás,és a legmagasabb csúcsokat egyedül kell meghódítanod.
És sajnos vagy nem sajnos,de senki sem segíthet az önmagunk elleni harcban,értem itt depresszió.
Szerintem nem írsz hülyeségeket,sőt nagyon jól látod a dolgokat.Tetszett a kisebb "regényed"amit ide írtál.
Lényegében mindannyian ugyan azt tapasztaljuk meg,mikor mély ponton vagyunk..azt,hogy az Élet egy hegy mászás,és a legmagasabb csúcsokat egyedül kell meghódítanod.
És sajnos vagy nem sajnos,de senki sem segíthet az önmagunk elleni harcban,értem itt depresszió.
Pontosan, énis így gondolom. Ezek szerint te ismered a könyvet, szóval elárulom, hogy bár imádom Hannah karakterét lelkileg iszonyúan gyenge lehetett. Szerintem minden tini átmegy az ilyeneket. De a könyv hangulatát és a gondolat menetet imádom. Tökéletes a történet csak kár, hogy a lány mégis meghal a végén. De persze enélkül nem lett volna hatásos a könyv. Azt mutatja be, hogy figyelni kell mit teszünk a másikkal. Mert tudatosan és akaratlanul is megbánthatunk valakit. Senki nem tökéletes és nem kell elitélni azokat akik nem olyanok, mint te. Lehet, hogy ők is elitélnek téged, és lássuk be mindenkinek rosszul esik az ilyen. Szóval nem kell itélezni. Amíg nem tudjuk, hogy min ment keresztül az illető és nem ismerjük a gondolkodását. Persze vannak "érdekes" emberek akik tetteit mégcsak fel sem tudom fogni épp ésszel, de ezeket jobb elkerülni.
Karina197 persze, sőt! Nagyon jó cikk lett csak sajnos nem sokszor használnak ezek. Jó lenne ha ilyen könnyen megoldódnának a dolgok...

1 felhasználónak tetszik: