Egyébként valaki eltudná nekem magyarázni, hogy mi értelme van a kislemezeknek? (Nem is biztos, hogy azok a számok szerepelnek, amik kimaradtak, sok esetben a "nagylemezről" kiszemezgetett egy-két számról van szó, csak azért, hogy megvegyék szerintem felesleges kislemezt csinálni. (Személyes észrevételem alapján, ami nem feltétlen álltalános az összes kislemezre.)) Egyébként azért, mert nem lett siker a kis lemez, azért az összes szám a nagyról jó lett, nekem tetszett legalább is.
Hiába szeretném, hogy eltűnjön egy jó 1-2 évre ez a nő és elgondolkodjon, hogy a Born This Way album zeneileg szerintem marhára amatör lett (komolyan, mintha egy pályakezdő albumát hallgatnám), szerintem nem fog. Hogy ez a kislemez bukás az ezek szerint tény (amit nem csodálok, szörnyen béna a szám), és remélem kicsit észbe fog kapni, hogy nem ő az atya úristen. De ahhoz, hogy valaki véglegesen lehúzza a rolót ahhoz ennél sokkal több kell. A díjátadókra meg hagy ne reagáljak semmit. Az olyan, mint betérni egy menő kis ékszerészhez, venni egy csini gyémánt gyűrűt és végigmutogatni a barátaidnak. Attól te magad nem leszel több. Se a zenéd. Se semmid. Egy jó kiegészítő ennyi, de értéktelen, hiába tűnik fényesnek és csillogónak. A Born This Way album maga a vacak, az előző albuma sokkal jobb volt. És várom a 'kis szörnyecskék' köveit~ XD
Csak néhány szó: Az tény , h a "régi " Lady Gaga jobb volt, de ezt nem hagyhatom szó nélkül. A Marry The Night a kedvenc számom a BTW albumról (ami mellesleg szerintem egy remekmű). Nagyon örültem mikor megtudtam, h kislemez lesz belőle. Azt gondoltam: " hűha, ez lesz a legnagyobb slágere az albumról. Erre tessék! Kopp! Hát elsősorban szeretném ezt a "kisebb fajta bukást" megköszönni az ízlésficamos embereknek. Ez az egész annak köszönhető h az emberek nem látnak a dolgok mögé, nem tudják miről szól a szám, és rosszabb esetben nem is érdekli őket. Nagyon tisztelem az olyan előadókat akik saját maguknak írják a dalaikat. Felháborítónak tartom, kiadja a kedvenc számát az albumról, amibe szíve, lelke benne van és egyesek csak annyit tudnak rá mondani, h "eléggé ratyi szám lett" . Tudjátok mit? A ti bajotok. Akkor hallgassátok annak a ribanc rihannának a számait. Nekem mind1. De azért valljuk be h neki könnyebb dolga van dalszerzéseket illetően.
én annyira örülnék ha legalább egy olyan száma lenne megint mint a pokerface, vagy a lovegame azokat nagyon szerettem nem értem miért nem csinál már olyanokat