Starity

Visszavonták Lady Gaga legutóbbi kislemezét

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 06. 12:53 #61
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.06. 00:37)

Ha Te ezt így gondoltad, akkor sokan - köztük én is - félreértelmeztük a cikket. Nálam a visszavonás azt jelenti, hogy leszedik a boltok polcairól a lemezt és visszaviszik a kiadó raktáraiba. Nekem elsőre ez ugrott be, ezért is hitetlenkedtem már az első hozzászólásomban is evvel kapcsolatban, mert nem láttam értelmét. Az hogy nem promózzák tovább, nem egyenlő a visszavonással.
Visszavonni a hibás termékeket szokás a boltok polcairól pardon.gif

Szerintem elsőre mind azt gondoltuk, a baj csak ott van, hogy a neten sok helyen, sok módon írják, tévesen. Külföldi oldalon találkoztam olyan mondattal, hogy az Interscope nem terjeszti tovább a kislemezt, New Yorkban és vonzákörzetében visszavonják az albumot (nem lehet majd kapni), nem lehet azt többé megtalálni sehol, csak online lehet megvásárolni. Mindenki mond már mindent, hivatalos forrás nincs, elég sok cikk hivatkozik egy nem megbízható oldalra. A fordításokról meg ne is beszéljünk, mert az vagy nincs és lerendezik annyival némelyik Gaga fanoldalon, hogy 'nincs több MTN kislemez' vagy 'megszűnik létezni az album'. Ez a kettő a nagy kedvencem. rohog.gif Igaz vagy nem, ha tényleg nem promózzák tovább, akkor sem dőlt össze a világ, hiszen a kisasszony 2012-re ígért lemezt, lesz mit hallgatni idén is, TOTO rohog.gif Igen, visszavonni a hibás terméket szokás rohog.gif
A kínaiak csinálják jól. Olvastam tegnap, hogy 88 sorozat (benne Disney sorozatok is) sugárzását tiltották be, tavaly betiltottak vagy száz albumot plusz a kisalbumokat. Nekünk is így kellene rohog.gif Betiltatni a sok tucatlemezt meg EP-t és ezzel is helyet adnánk azoknak, akiknek tényleg van keresnivalója ott és a felkarolásra váró magyar bandáknak biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. január 06. 14:11 #62
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Idézet (ophely88 @ 2012.01.06. 12:53)
Szerintem elsőre mind azt gondoltuk, a baj csak ott van, hogy a neten sok helyen, sok módon írják, tévesen. Külföldi oldalon találkoztam olyan mondattal, hogy az Interscope nem terjeszti tovább a kislemezt, New Yorkban és vonzákörzetében visszavonják az albumot (nem lehet majd kapni), nem lehet azt többé megtalálni sehol, csak online lehet megvásárolni. Mindenki mond már mindent, hivatalos forrás nincs, elég sok cikk hivatkozik egy nem megbízható oldalra. A fordításokról meg ne is beszéljünk, mert az vagy nincs és lerendezik annyival némelyik Gaga fanoldalon, hogy 'nincs több MTN kislemez' vagy 'megszűnik létezni az album'. Ez a kettő a nagy kedvencem.  rohog.gif Igaz vagy nem, ha tényleg nem promózzák tovább, akkor sem dőlt össze a világ, hiszen a kisasszony 2012-re ígért lemezt, lesz mit hallgatni idén is, TOTO  rohog.gif Igen, visszavonni a hibás terméket szokás  rohog.gif 
A kínaiak csinálják jól. Olvastam tegnap, hogy 88 sorozat (benne Disney sorozatok is) sugárzását tiltották be, tavaly betiltottak vagy száz albumot plusz a kisalbumokat. Nekünk is így kellene  rohog.gif Betiltatni a sok tucatlemezt meg EP-t és ezzel is helyet adnánk azoknak, akiknek tényleg van keresnivalója ott és a felkarolásra váró magyar bandáknak  biggrin.gif

Igen, tényleg elég sokféleképpen szerepel ez a hír, elég sok helyen, a legtöbbnél visszavonás volt, ezért írtam azt. Végülis a dalt állítólag a rádiókból visszavonták és nem adnak a számnak már több esélyt, és ez ahhoz képest elég gáz, hogy nemrég jelent csak meg. A lényeg az, hogy a kiadó lépett a dal további szereplése ellen. Mert tényleg rengeteg fellépés volt hozzá, 13 perces klip, leárazták, letöltőnapot szerveztek, de így sem kellett senkinek. Gondolom most már valami jól szereplő kislemezt akarnak és biztosra mennek majd. Most amúgy sem az van, hogy a Marry The Night az egyetlen rosszul szereplő dal és nem kell elkönyvelni a bukást, ez a szám már csak a bukás csúcsa volt. Az emberek kicsit már ráuntak Gagára, nem tud már annyira újat mutatni, ezért remélem, hogy jól sikerül a következő lemez, mert a mostani kb. csak a rajongóknak tetszett.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 06. 14:33 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (hörike @ 2012.01.05. 14:30)
Mesi20! Tudod te hogy néz ki Gaga?!

Én tudom! Mint egy 40 éves, anyaszörnyeteg kb. Nem csodálom a bukását, bűn pocsék album lett. Nem értem miért pazarolja el a tehetségét, erre a kukába való zenei hangzásra(még azt sem tudom, megállapítani milyen stílus laugh.gif ).
3 felhasználónak tetszik: ophely88, prézli, Black Hearth2
2012. január 06. 15:08 #64
Szamóca-8
Szamóca-8
Hozzászólás: 768
Azonosító: 160748
jaj! van olyan énekes akinek egy dala még ezt sem éri el, és nem vonják vissza! szerintem ezért nem kellett volna visszavonni, csak mert nem teljesítette a sok előadó számára elérhetetlen dolgokat
2012. január 06. 15:21 #65
divaft
divaft

StátuszI'm certain that Jesus must love everybody!
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 129459
Dance, Pop és Elektronikus hangzás világú a Born This Way album! @LULUPeas
2012. január 06. 15:25 #66
sasogirl
sasogirl
új tag

Státusz˝Zene:a csendhez legközelebbi állapot,mely kifejezi a kifejezhetetlent.˝
Hozzászólás: 27
Azonosító: 125982
raguza:Rihanna monst hogy kön ide???Oké lehet,h. nem nyert annyi díjat mint Gaga,de attól még ő is jó énekesnő.Gaga is az,félre ne értsetek,nem bántom Gagát,de miért ilyen hihetetlen,h. az egyik kislemeze igenis MEGBUKOTT??Nem ő az atyaúristen,h. neki minden sikerüljön......amugy meg nem,nem azt jeletni,h. itt vége Gaga pályafutásának,csak azt,h. a Born This Way megbukott.....ennyi kész pont.
2012. január 06. 15:26 #67
sasogirl
sasogirl
új tag

Státusz˝Zene:a csendhez legközelebbi állapot,mely kifejezi a kifejezhetetlent.˝
Hozzászólás: 27
Azonosító: 125982
bocsi az első mondatban elírtam: *most,*jön
2012. január 06. 15:46 #68
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cannibal3 @ 2012.01.06. 14:11)
Igen, tényleg elég sokféleképpen szerepel ez a hír, elég sok helyen, a legtöbbnél visszavonás volt, ezért írtam azt. Végülis a dalt állítólag a rádiókból visszavonták és nem adnak a számnak már több esélyt, és ez ahhoz képest elég gáz, hogy nemrég jelent csak meg. A lényeg az, hogy a kiadó lépett a dal további szereplése ellen. Mert tényleg rengeteg fellépés volt hozzá, 13 perces klip, leárazták, letöltőnapot szerveztek, de így sem kellett senkinek. Gondolom most már valami jól szereplő kislemezt akarnak és biztosra mennek majd. Most amúgy sem az van, hogy a Marry The Night az egyetlen rosszul szereplő dal és nem kell elkönyvelni a bukást, ez a szám már csak a bukás csúcsa volt. Az emberek kicsit már ráuntak Gagára, nem tud már annyira újat mutatni, ezért remélem, hogy jól sikerül a következő lemez, mert a mostani kb. csak a rajongóknak tetszett.

Erről a 'save Marry The Night' letöltőnapról beszélt a Gaga fan szomszédom is. Neki is azt mondtam amit neked fogok. Ezt mindenki úgy könyveli el magában, ahogyan akarja. Ki bukásnak, ki hibának. Én itt pártatlan maradok, mert nem hiszem el míg nincs hitelesebb forrás, amennyiben igaz vagy kiderülne, hogy az, akkor valami nagyon korszakalkotóra lesz szüksége a kisasszonynak. Mindenki karrierjáben van 'fel' és 'le' de a történelem megismételheti magát és elbukhat magától vagy állhat talpra újult erővel, ez már nem a fanokon múlik, mert úgy hallottam, hogy ők mindent megtettek.
Te amúgy hallgatsz előadókat, akiknek nem vagy fanja? Más nem biztos. Ez a 'csak a rajongóknak tetszett' mondat elgondolkodtató. A legelső lemezt a nem rajongók is szerették? Bocs, az én szótáramban vagy rajongok valamiért és szeretem, vagy nem. Ha nem tetszik valami nem hallgatom, mert nem vagyok fan. Biztosan más is gondolja így. Régebben akkor ilyen emberből volt több vagy sok fan fordult el tőle?
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. január 06. 15:56 #69
- törölt felhasználó -    
Akkor sem tudom megérteni, hogy mire fel ez a nagy kétségbeesés?
Olyan kiváló sztároknak, mint pl. Michael, Madonna, Mariah Carey stb. nekik se lett minden daluk Top 10-es. Sőt. Ha rosszul teljesít egy-egy dal, akkor talán azért van, mert nem olyan jó a dal, vagy nincs akkora push mögötte, de még számtalan oka lehet ennek a "katasztrófának".
Kell egy kis szünet, egy kis csend körülötte. Majd 1-2 éven belül, ha visszatér meglátná a publikum, hogy mire képes Gaga és lehetőséget kap(na) arra, hogy ismét csak a topon lehessen.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 06. 16:19 #70
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Idézet (ophely88 @ 2012.01.06. 15:46)
Erről a 'save Marry The Night' letöltőnapról beszélt a Gaga fan szomszédom is. Neki is azt mondtam amit neked fogok. Ezt mindenki úgy könyveli el magában, ahogyan akarja. Ki bukásnak, ki hibának. Én itt pártatlan maradok, mert nem hiszem el míg nincs hitelesebb forrás, amennyiben igaz vagy kiderülne, hogy az, akkor valami nagyon korszakalkotóra lesz szüksége a kisasszonynak. Mindenki karrierjáben van 'fel' és 'le' de a történelem megismételheti magát és elbukhat magától vagy állhat talpra újult erővel, ez már nem a fanokon múlik, mert úgy hallottam, hogy ők mindent megtettek. 
Te amúgy hallgatsz előadókat, akiknek nem vagy fanja? Más nem biztos. Ez a 'csak a rajongóknak tetszett' mondat elgondolkodtató. A legelső lemezt a nem rajongók is szerették? Bocs, az én szótáramban vagy rajongok valamiért és szeretem, vagy nem. Ha nem tetszik valami nem hallgatom, mert nem vagyok fan. Biztosan más is gondolja így. Régebben akkor ilyen emberből volt több vagy sok fan fordult el tőle?

Szerintem sokan hallgatnak azért olyanoktól is számokat, akiért nem rajonganak. A The Fame meg a The Fame Monster nagyon sok embernek tetszett, akiknek most már nem tetszik Gaga zenéje. A rajongók letöltőnapja meg semmi eredményt nem hozott, így valószínű, hogy nem csak a fanok veszik meg Gaga számait, mert akkor ez is sikeres lenne. Egy Gaga szintű előadótól azért szerintem nem csak rajongók hallgatnak dalokat. Pl. Poker Face-t vagy Bad Romance-t nem hiszem, hogy csak a rajongók hallgatták, vagy szerették.
2012. január 06. 16:43 #71
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Norah @ 2012.01.06. 15:56)
Akkor sem tudom megérteni, hogy mire fel ez a nagy kétségbeesés?

Jómagam sem értem mire fel, de szerintem a lelkük legmélyén attól tartanak, hogy bukta lesz amivel legközelebb előáll a hölgyemény. Csak tippelek. pardon.gif Lehetne 56 ezer bukott kislemezei is, amíg elég fan van, addig nincs probléma..
2012. január 06. 17:14 #72
- törölt felhasználó -    
észlények, bármit lehet mondani csak azt nem h a born this way megbukott..biggrin.gif jó sok díjat összeszedett vele, nem csak olyanokat amiken a rajongók szavaztak csak, februárban pedig még grammyt is fog nyerni
2012. január 06. 19:02 #73
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Nagyon helyes. biggrin.gif
2012. január 06. 19:18 #74
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Hmm...na hát mindegy.. dry.gif biggrin.gif
2012. január 06. 20:32 #75
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (raguza @ 2012.01.06. 11:53)
2 év alatt megdöntött minden rekordot

Erre muszáj rárepülnöm. rohog.gif Mesélj kérlek, milyen rekordokat döntött meg? Szeretném megcáfolni őket.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, Black Hearth2
2012. január 06. 22:06 #76
ddora7
ddora7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 332
Csatolások: 4
Azonosító: 132828
hát ezt nem hittem volna ohmy.gif és tényleg nem lett valami jó szám :/
A Black Jesus és a Scheiße is ja és a Bloody Mary is tetszik smileeee.gif
2012. január 06. 22:12 #77
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Bukás? Attól még hogy egy kislemez nem lett elég népszerű, még nem bukott el Gaga.
2012. január 06. 23:27 #78
raguza
raguza
visszatérő vendég
Hozzászólás: 131
Azonosító: 161366
Toto olvas utána hamár ennyire vágsz mindent.. Gaga bármennyire is hiszitek és akarjátok nem fog egy könnyedén megbukni! Ez a kislemeze lehet, hogy nem lett valami nagy siker de ez a több mint 10 perces videónak tudható be!! Ennyi, kész pont, a többi ott van a cikkben..
2012. január 07. 10:54 #79
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Tény, hogy a Marry The Night nem lett a legjobb dala, sem kislemeze. Szerintem a rajongóknak nincs szükségük egy rövidfilmre, azaz egy 10 perces bevezetésre az igazi dal előtt. Ez felesleges. És a cikkben leírttal is egyetértek, miszerint nem a Lady-nek kellene minden klippjét saját maga rendezni.
2012. január 07. 12:28 #80
julka
julka
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 161471
szerintem a rajongóknak van szükségük erre a kisfilmre ugyanis ez a saját életének egy darabját mutatja meg amit az elején a filmnek ki is fejt. tele van utalásokkal a film csak az a baj h a legtöbben leragadnak az egyszerű szemmel látható dolgoknál és nm akarják megérteni a mögötte lévő érzelmeket. Pl sokan leragadtak annál h mit csinál a müzlivel ott nm az a lényeg h müzli v se csak h el ment az esze a hirtől és amit talált azt törte zúzta. Amúgy a klipp jó teljesített a youtubeon nm azzal van a baj. talán túl későn adta ki a kislemezt mert amikor az ema fellépet vele még nm lehetett kapni pedig akkor keltette fel az emberek figyelmét utána elfelejtették. de attól még h ez a kislemez rosszul teljesit nm kell temetni őt bármennyire is szeretnék páran. amúgy azzal se értek egyett h a born this way bukás hiszen elötte 4 kislemez az albumról bekerült a top 10be a billboardon az born this way első is volt. És a lemez is vezette a listát egy ideig
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok