Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.06. 00:37)
Ha Te ezt így gondoltad, akkor sokan - köztük én is - félreértelmeztük a cikket. Nálam a visszavonás azt jelenti, hogy leszedik a boltok polcairól a lemezt és visszaviszik a kiadó raktáraiba. Nekem elsőre ez ugrott be, ezért is hitetlenkedtem már az első hozzászólásomban is evvel kapcsolatban, mert nem láttam értelmét. Az hogy nem promózzák tovább, nem egyenlő a visszavonással.
Visszavonni a hibás termékeket szokás a boltok polcairól
Szerintem elsőre mind azt gondoltuk, a baj csak ott van, hogy a neten sok helyen, sok módon írják, tévesen. Külföldi oldalon találkoztam olyan mondattal, hogy az Interscope nem terjeszti tovább a kislemezt, New Yorkban és vonzákörzetében visszavonják az albumot (nem lehet majd kapni), nem lehet azt többé megtalálni sehol, csak online lehet megvásárolni. Mindenki mond már mindent, hivatalos forrás nincs, elég sok cikk hivatkozik egy nem megbízható oldalra. A fordításokról meg ne is beszéljünk, mert az vagy nincs és lerendezik annyival némelyik Gaga fanoldalon, hogy 'nincs több MTN kislemez' vagy 'megszűnik létezni az album'. Ez a kettő a nagy kedvencem.
A kínaiak csinálják jól. Olvastam tegnap, hogy 88 sorozat (benne Disney sorozatok is) sugárzását tiltották be, tavaly betiltottak vagy száz albumot plusz a kisalbumokat. Nekünk is így kellene

1 felhasználónak tetszik: