Visszavonták Lady Gaga legutóbbi kislemezét
2012. január 05. 13:03
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2012. január 05. 13:27
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
a hír igaz,szerintem a bukást az hozta be hogy roszkor adták ki a dalt én a viszavonástól azt várom hogy újra kiadják esetleg más hangszerelésben vagy nem tom de szerintem a Gaga újra virágzásához egy bad romance szerü dal kellene meg klip a goverement hooker jó lenne az elég ütős és hallgatható na meg a scheise
2012. január 05. 14:03
elég gáz...mindenesetre undorító h h néz ki 20 évesen
és nem csodálom h nem kelnek a lemezei
2012. január 05. 14:23
|
bee928új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 163073 offline
|
Sztem az album az jó csak az emberek nem ezt a stílust szokták mag gagától! Jövőre az úl album elvileg hasonló lesz a Fame Monster-hez és akk az biztos sikeresebb lesz mint ez!
2012. január 05. 14:31
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nekem nagyon nem jön be az új albuma.! Régebben bírtam GaGa-t amikor a régi stílusában nyomta, de mostanában..
Ez a Marry The Night c. száma szerintem nagyon pocsék lett.! Klippről meg inkább ne is beszéljünk.!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. január 05. 15:03
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szerintem igaz lehet. Ez a visszavonás csak annyi, hogy leálltak a promócióval meg a rádiós játszással, mert esélytelen volt a dal. Tényleg mindennel próbálkoztak, de nem kellett senkinek. Azt meg gondolom nem akarja a kiadója végignézni, hogy Gaga egyre nagyobbakat bukik a dalokkal, lehet, hogy tényleg nem érdemes több kislemezt kiadni. A rajongókon kívül nem sok mindenkinek jött be az új album meg a stílus, elég itt megnézni a hozzászólásokat. A régihez képest Gaga sikere és népszerűsége eléggé megcsappant, magához képest nagyon gyengék a helyezései. Szerintem a Scheiße lenne az egyetlen, vagy talán még a Hair, amit még érdemes lenne kiadni, azok tényleg ütősek, és rövid rendezős klipekkel sikeresek lehetnének. Aztán meg úgyis új album, kíváncsi leszek milyen irányba indulnak el, visszatérhetne a Bad Romance-es stílushoz.
2012. január 05. 15:23
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Nap híre
Ja, igen, fel vagyok készülve arra, hogy most azt vágjátok a fejemhez, hogy Britney Criminalja is rosszul teljesít. Oké, csakhogy promotálni nem promotálják, a videoklip meg YouTube-on le van tiltva. Ellenben szörnymamával. Igen, valóban jó lenne, ha visszatérne a The Fame stílushoz. Külsőben is. Akkor még szerettem. Ma már úgy nézek rá, mint egy idiótára. Szerintem ez a sokkoljuk az embereket mindennel eléggé uncsi.
2012. január 05. 15:26
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.05. 07:43)
Fél éve megmondtam, hogy egymást fogják ütni a kislemezei meg a klipjei, ha ilyen gyorsan hozzák ki őket egymás után - ime 
Igen ám, de most áttérek Rihannára, aki ugyanezt csinálja, sőt, meg sem várja, hogy egy album lecsengjen, mégis baromira sikeres...
2012. január 05. 15:35
valóban egy hulladék ez a dal. de minek is neki új lemez, ha egyszer képtelen normálisat összehozni, és már a kutya se kíváncsi a hülye botrányaira.
2012. január 05. 15:53
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Hát igen, a média segítségével Gagából egy istenített és túlsztárolt legfőképpen tinikedvenc lett, és most meg is van a fogganatja. Gaga nyilatkozataiból is egyértelműen kiderül, azt hiszi, csak mert nemtom hányan követik twitteren, bármit ad ki a kezei közül az sikeres lesz. A BTW pedig egy bűnrossz lemez lett, és hiába a botrányok, a tinik túlzott rajongása, és hogy Gaga azért elég nagy média támogatottságot élvez, úgy látszik ez sem elég ahhoz, hogy egy rossz albumot el tudjon adni. És ez ahhoz képest, hogy még egy évtizede sincs pályán, azért elég nagy bukta, hiszen még mindig viszonylag új előadóról van szó. Hát ez van, amikor a média nagyon felkap valamit, minden istenségnek kikiáltja, mindenki őt imádja, aztán meg bebizonyosodik, hogy kissé elhamarkodott volt a sok patetikus kijelentés. Ahhoz képest, hogy Gaga az évtized lemezeként emlegette az albumot.... hát.... most mit mondjak. Ha egy rajongó érzéseit megbántottam sajnálom, de ez a véleményem. Mindig is azt mondtam, hogy Gaga nem lesz örökké ennyire sikeres, mert nem elég jó az, amit csinál, bármit is mondjanak mások. Nem azt mondom, hogy már nem lesz sikeres lemeze, mert amennyire jó üzletasszony, valószínűleg visszatér a jól bevált recepthez, hogy aztán megint azt hallgathassam Gaga mekkora istenkirály. Számomra Gaga mára teljes mértékben egyet jelent a túlsztároltsággal, botrányokkal, a rengeteg túlgondolt dalszöveggel (elképesztő, hogy egyesek milyen többértelmű igazi irodalmi műalkotást látnak a dalaiban), meg az álszentséggel. Sajnálom, mert ha az emberek nem értékelnék ennyire túl, akkor még kedvelhetném is a dalait... de nem mint a popkultúra legmagasabb színvonalon művelt monumentális alkotásait, hanem csak mint hallgatható, többségében az átlagosnál azért jobb, de semmiképp sem legjobb dalokat... Bocs a szóáradatért, esetleges oltásokra csak akkor válaszolok, ha kulturált a megfogalmazásuk, ellenkező esetben vedd úgy, hogy nem tetszett a hangnemed... Köszönöm szépen!
2012. január 05. 15:53
Bírom a dalait de, neki is változnia kéne
Ezt az extravagánsságot is megunják egyszer az emberek...
Ezt az extravagánsságot is megunják egyszer az emberek...
2012. január 05. 16:05
csodáltam Gagát mert a Judas című számig mindegyik zenéje tetszett mert mindegyik jó volt.. pörgőős.. stílusos.. vagány.. aztán You and I meg a többi hááát.. nagyon nem tetszettek sőőt irritáltak
Már bocsánat.:/ Kár érte..
2012. január 05. 16:24
meglepő.... az elsőszámű énekesnőnek nem jól teljesít a Marry the Night dala? : O
2012. január 05. 16:24
Nekem a You and I nem tetszett, mert az túl lassú és uncsi volt, a többi az pörgős és stílusos volt
De remélem minden vissza tér a normális kerékvágásba
2012. január 05. 16:32
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Nem lepődök meg ezen.
2012. január 05. 16:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (amileroable @ 2012.01.05. 15:53)
Hát igen, a média segítségével Gagából egy istenített és túlsztárolt legfőképpen tinikedvenc lett, és most meg is van a fogganatja. Gaga nyilatkozataiból is egyértelműen kiderül, azt hiszi, csak mert nemtom hányan követik twitteren, bármit ad ki a kezei közül az sikeres lesz. A BTW pedig egy bűnrossz lemez lett, és hiába a botrányok, a tinik túlzott rajongása, és hogy Gaga azért elég nagy média támogatottságot élvez, úgy látszik ez sem elég ahhoz, hogy egy rossz albumot el tudjon adni. És ez ahhoz képest, hogy még egy évtizede sincs pályán, azért elég nagy bukta, hiszen még mindig viszonylag új előadóról van szó. Hát ez van, amikor a média nagyon felkap valamit, minden istenségnek kikiáltja, mindenki őt imádja, aztán meg bebizonyosodik, hogy kissé elhamarkodott volt a sok patetikus kijelentés. Ahhoz képest, hogy Gaga az évtized lemezeként emlegette az albumot.. hát.. most mit mondjak. Ha egy rajongó érzéseit megbántottam sajnálom, de ez a véleményem. Mindig is azt mondtam, hogy Gaga nem lesz örökké ennyire sikeres, mert nem elég jó az, amit csinál, bármit is mondjanak mások. Nem azt mondom, hogy már nem lesz sikeres lemeze, mert amennyire jó üzletasszony, valószínűleg visszatér a jól bevált recepthez, hogy aztán megint azt hallgathassam Gaga mekkora istenkirály. Számomra Gaga mára teljes mértékben egyet jelent a túlsztároltsággal, botrányokkal, a rengeteg túlgondolt dalszöveggel (elképesztő, hogy egyesek milyen többértelmű igazi irodalmi műalkotást látnak a dalaiban), meg az álszentséggel. Sajnálom, mert ha az emberek nem értékelnék ennyire túl, akkor még kedvelhetném is a dalait... de nem mint a popkultúra legmagasabb színvonalon művelt monumentális alkotásait, hanem csak mint hallgatható, többségében az átlagosnál azért jobb, de semmiképp sem legjobb dalokat... Bocs a szóáradatért, esetleges oltásokra csak akkor válaszolok, ha kulturált a megfogalmazásuk, ellenkező esetben vedd úgy, hogy nem tetszett a hangnemed... Köszönöm szépen!
Azért egyes emberek pl te is érezhetted a lelked legmélyén, hogy ez sem tart örökké. Amit leírsz, az úgyis van, mindenben egyetértek. Ismét beigazolódik az, ami a múltban megtörtént párszor. Megbukott a dolog, ilyen vagy olyan okból, ezután még Isten tudja mi történik de talán leálldozóban van a csillaga. Ez egy ilyen dolog, ha nem hagyja abba a csúcson, ahol kellene, a sors tesz róla, hogy ne úgy legyen. Ez így jött össze, túlsztároltság ide vagy oda, szerintem te is láttad, hogy ez a pillanat eljön egyszer. És milyen furcsa, a hírek majd nem arról szólnak, hogyan öltözik fel hanem hogy mi lesz most. Jön helyette Kesha vagy Nicki Minaj és kész.
2012. január 05. 16:42
|
prézliPókasszony |
|
Idézet (amileroable @ 2012.01.05. 15:53)
úgy látszik ez sem elég ahhoz, hogy egy rossz albumot el tudjon adni.
Ő nem a lemezt akarja eladni ezzel. Az megvolt akkor, amikor csalással (mert mi más lenne?) egy dollárért árulta az Amazonon két napig, és hopp, másfél millió példány azonnal eladva, így egyértelmű volt, hogy szinte minden ország listáján az élmezőnyből indul. Azért akar minél több kislemezt kidobálni, hogy ezzel is beírja magát a nagyok közé. A cikkben is bent van, hogy lejjebb vitték az árát (hátha újra bejön), a magyar iTuneson a videoklipet INGYEN árulták (azt hiszem, a remixeket is, de abban nem vagyok bizti), de nem kellett az embereknek. Az okra nem jöttem rá. Ha ad ki még kislemezt – márpedig fog, ha a kiadó nem lép ellene –, és azok is bukták lesznek, akkor érteni fogom az okát. De hogy akar ez a nő 400 állomásos turnét ezek után?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.